header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Market America Worldwide President & COO Marc Ashley verrast 2022 Mideast Regional Convention Attendees met vroege onthullingen

May 14, 2022 1:38 AM ET

Ocean City, Maryland, vrijdag 13 mei 2022 – Market America Worldwide | SHOP.COM’S 2022 Mideast Regional Convention (#MAMERC2022) werd gehouden van vrijdag 6 mei tot zondag 8 mei in het Roland E. Powell Convention Center in Ocean City, Maryland. Met een groot aantal belangrijke leiders op het podium, waaronder Motives Director of Field Development Lisa Martin, Director of WebCenters Jason Pelland, TLS Director of Sales Melanie Nelson, Mideast Regional Director, Don Martin, evenals een aantal van de distributeurs van het bedrijf, bekend als UnFranchise®Owners (UFO’s), waren de meeste aanwezigen enthousiast om te horen van Market America Worldwide President & COO, Marc Ashley. Toen Ashley het podium betrad, was hij energiek en klaar om te delen wat hij “een gegooide salade” van nieuws en informatie noemde over hoe het bedrijf zijn start heeft gemaakt en wat de huidige prioriteiten van het bedrijf waren. Hij gaf in-persoon en virtuele aanwezigen ook een eerste blik op nieuwe producten die gepland waren om onthuld te worden op de 30th verjaardagsviering van het bedrijf — Market America Worldwide | SHOP.COM’s 2022 International Convention (#MAIC2022), die gehouden wordt in Greensboro, North Carolina, in het Greensboro Coliseum van donderdag 11 augustus tot en met zondag 14 augustus.

Duizenden UnFranchise-eigenaars weten dat het bedrijf in 1992 werd opgericht, maar Ashley zei dat het idee achter het bedrijf voor het eerst duidelijk werd gemaakt door een man die Ashley “een serie-ondernemer” noemde en die zijn visie deelde tijdens een interview met een lokale krant.

“We maken ons klaar om onze 30th anniversary te vieren, maar eigenlijk, het begin gedachte proces van Market America | SHOP.COM is niet begonnen in 1992. De gedachte aan Market America begon in 1984 bij deze man, een serie-ondernemer die nooit voor iemand anders kon werken. De persoon waar ik het over heb is JR Ridinger (Oprichter, Voorzitter & CEO van Market America Worldwide | SHOP.COM). Deze man denkt altijd lichtjaren vooruit op iedereen,” zei Ashley. “Op 17 juni 1984, in een krantenartikel, wordt deze man geciteerd door te zeggen: ‘Andere netwerkmarketingbedrijven nemen te veel volume en te veel mensen. In 1959 kon je op die manier winst maken. Nu niet meer. Kijk nu eens naar dit citaat (van JR). ‘Computermarketing is de coming thing. Over vijf jaar zullen thuiscomputers gemeengoed zijn, en mensen zullen producten per computer bestellen.’ Deze citaten stammen uit 1984. In die tijd was er nog geen internet of thuiscomputers of online winkelen. Kijk naar wat hij daarna zegt. ‘De volgende stap zal zijn klanten op te zetten voor computerwinkelen. Als dat marktsegment opengaat, zullen wij er zijn.’ Dit is een artikel uit 1984. Is dat ongelofelijk? Dat is acht jaar voordat Market America werd opgericht in 1992,” zei Ashley.

Ashley sprak over het begin van het bedrijf in een huis van 800 vierkante meter in Greensboro, North Carolina, waar hij de weekends doorbracht met het in dozen doen en verkopen van producten met zijn familie in plaats van de weekends door te brengen in de stad met vrienden. Hij sprak ook over de focus van Market America in de afgelopen jaren.

“Terwijl veel bedrijven, waaronder Market America, te kampen hadden met problemen in de toeleveringsketen, tekorten aan arbeidskrachten, productievertragingen, langzamere levertijden en hogere productprijzen en leveringskosten, zorgden wij ervoor dat we aan de eisen van UFO en uw klanten voldeden. We deden dit door soepel, flexibel, wendbaar en proactief te zijn. We gaven tientallen miljoenen dollars uit om onze personeels- en voorraadniveaus te verhogen, zodat problemen met de toeleveringsketen de activiteiten van onze UFO’s niet zouden verstoren. Terwijl anderen profiteerden van de vraag naar bepaalde producten, inclusief prijsvechters, absorbeerden wij deze kosten omdat we UFO-bedrijven zagen groeien,” aldus Ashley.

“De UFO’s van vandaag zijn de exclusieve leveranciers van best-in-class producten in miljardenindustrieën die helpen bij het oplossen van bijna elk individueel probleem. Dat komt omdat een groot aantal exclusieve Market America-producten helpen om de dagelijkse uitdagingen aan te gaan,” zei Ashley.

Ten slotte besloot Ashley iedereen op de hoogte te brengen van een recent gelanceerd product, samen met enkele producten die pas op #MAIC2022 onthuld zouden worden tijdens de viering van het 30-jarig bestaan van het bedrijf.

“We hebben net onze heetste en allereerste designerthee geïntroduceerd. Het heet Shopping Annuity®Balance Belly Tea, een uitgebalanceerde kruidenmelange ter ondersteuning van de ontslakking met voordelen voor een gezonde huid en spijsvertering. Het is ook samengesteld uit een verscheidenheid van plantaardige stoffen, zoals citroenmelisse om het zenuwstelsel te kalmeren, kardemom om een betere spijsvertering te bevorderen met ontzwellende eigenschappen, venkel om het signaal voor spijsvertering en ontzwelling op gang te brengen en paardenbloem – een ontgiftende botanische stof met huid- en spijsverteringseigenschappen. Deze thee wordt beschouwd als veganistisch, glutenvrij en cafeïnevrij en heeft geen GMO,” zei Ashley.

Onverwacht voor alle aanwezigen, kondigde Ashley vier producten aan die onthuld zullen worden op #MAIC2022. Velen binnen het bedrijf waren niet op de hoogte van deze nieuwkomers:

  1. Een geavanceerd spijsverteringsgezondheidsproduct ideaal voor metabolische en hersengezondheid, immuunfunctie, gewichtsbeheersing en GI (gastro-intestinale) ondersteuning.
  2. Een gezondheidssupplement voor tieners dat drie natuurlijke ingrediënten bevat die zijn ontworpen ter ondersteuning van een positief emotioneel evenwicht, kalmte en een gevoel van ontspanning bij mentale zorgen, naast andere voordelen.
  3. Een vernieuwde en uitgebreide Market America-gezondheidslijn voor huisdieren met als eerste twee nieuwe items een product voor huisdieren met CBD en een spijsverterings- en levergezondheidsproduct voor huisdieren.
  4. Nieuwe Shopping Annuity®apple cider vinegar ginger gummies om de spijsvertering te helpen ondersteunen. Appelciderazijn en gember zijn twee ingrediënten die al eeuwenlang gebruikt worden voor gewicht, gezondheid van de huid en spijsvertering.

“Waar het op neerkomt is dat het bedrijf altijd naar je luistert en altijd op zoek is naar nieuwe manieren om de dagelijkse activiteiten van je UnFranchise Business te vereenvoudigen, te stroomlijnen en te standaardiseren”, aldus Ashley. “Hierheen komen dit weekend was net een voorproefje van ons samenkomen. We gaan het grootste evenement ooit organiseren om u te helpen contact te leggen en uw UnFranchise Business uit te bouwen. We zijn echt één team met één droom. De 30th Annual International Convention in Greensboro, North Carolina, zal als geen ander zijn. Je gaat dingen zien en beleven vanaf het moment dat je het evenement binnenwandelt. U zult mensen zien die voorstellingen in Cirque du Soleil-stijl geven, evenals andere live entertainers tijdens het hele evenement. Er zullen productdemo’s en productmonsters zijn, beroemdheden en een vrijheidsviering en gala op zaterdagavond, met een handelsbeurs op zondag. Ik kan niet wachten om jullie daar te zien,” zei Ashley.

Voor meer informatie over het bijwonen van de Market America Worldwide | SHOP.COM International Convention van donderdag 11 augustus tot en met zondag 14 augustus, kunnen UnFranchise-eigenaren tickets kopen via www.unfranchise.com. Alle anderen kunnen bellen naar 800 232-8590.

De afgebeelde verdiensten zijn atypisch, en het succes van elke UnFranchise Eigenaar zal afhangen van de hoeveelheid hard werk, talent en toewijding die zij besteden aan het opbouwen van hun Market America bedrijf. Voor typische verdiensten, zie www.market-america.info/mais.

Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit/deze product(en) is/zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of preventie van welke ziekte dan ook.

Over Market America Worldwide | SHOP.COM

Market America Worldwide | SHOP.COM is een wereldwijd e-commerce en digitaal marketing bedrijf dat gespecialiseerd is in een-op-een marketing en is de bedenker van de Shopping Annuity. De missie van het bedrijf is om ondernemers een robuust bedrijfssysteem te bieden en consumenten een betere manier te bieden om te winkelen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Greensboro, North Carolina, en het bedrijf heeft acht vestigingen over de hele wereld, waaronder in de VS. Market America Worldwide werd in 1992 opgericht door oprichter, voorzitter & CEO JR Ridinger. Via de primaire, bekroonde winkelwebsite van het bedrijf, SHOP.COM, hebben consumenten toegang tot miljoenen producten, waaronder exclusieve merken van Market America Worldwide en duizenden topmerken in de detailhandel.

Daarnaast is SHOP.COM gelederen nr. 55 in 2022 Digital Commerce 360’s Top 100 Online Marketplaces, nr. 80 in 2022 Digital Commerce 360’s 2022 Top 500 & 1,000 Online Retailers, nr. 10 in de 2022 Digital Commerce 360 Top 500 Online Retailers Primary Merchandise Category: Mass Merchant en gerangschikt 19th in Newsweek magazine’s 2021 Best Online Shops. Het bedrijf is ook twee keer winnaar van de Torch Award for Marketplace Ethics van het Better Business Bureau, sloot zich in 2022 aan bij BBB National Programs als National Partner en stond op nummer 15 in de Business North Carolina Top 125 Private Companies voor 2021. Door het ondernemende bedrijfsmodel van Market America Worldwide te combineren met SHOP.COM’s krachtige vergelijkende shopping engine, Cashback programma, Hot Deals, ShopBuddy®, Express Pay checkout, social shopping integratie en talloze andere functies, is het bedrijf de ultieme online shopping bestemming geworden.

Om te weten te komen hoe je een UnFranchise®eigenaar kunt worden en een aanvullend inkomen kunt verdienen, volg ons op sociale media en DM ons voor details!

Volg Market America Instagram: @marketamericaFacebook: /marketamericaTwitter: @MarketAmerica

Bezoek SHOP.COM voor al je online shopping behoeften, en volg ons ook op social media!

Volg SHOP.COM Instagram: @shopcomFacebook: /SHOP.COM

Contactgegevens:

Name: Gillean Smith
Email: gilleans@shop.com
Job Title: Public Relations Manager

Tags:   United States, Wire