header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


PERCLASS® EN UNISPECTRAL® LANCEREN SAMEN EEN NIR MULTISPECTRAAL VASTLEGGINGS- EN ANALYSESYSTEEM

May 14, 2022 1:32 AM ET

De twee bedrijven leveren nu de Monarch® II mobiele Multispectrale Camera met de perClass Mira® besturings- en analytische software. Het geïntegreerde systeem levert onmiddellijk bruikbare inzichten op voor tal van landbouw-, industriële en medische toepassingen.

Delft, Nederland, Tel Aviv, Israël, 8 mei 2022. perClass en Unispectral debuteren vandaag de vrucht van hun gezamenlijke ontwerp van een volledig onafhankelijke NIR multispectrale vastleggings- en analyseoplossing. De Unispectral Monarch II camera perClass Mira analytics, maakt het vastleggen en modelleren van elke multispectrale kubussen en onmiddellijke uitvoer van bruikbare inzichten. Het systeem is het afgelopen jaar getest in veldproeven in de open lucht, met name voor toepassingen in de precisielandbouw. Verdere use-cases van deze oplossing zijn geschikt voor industriële toepassingen en set-ups zoals sorteer automatisering en fout controle. Pavel Paclik, mede-oprichter en CEO van perClass BV zei: “De combinatie van Monarch II en perClass Mira is een volledig geïntegreerd Infra-Rood opname en analyse systeem dat onze klanten in staat stelt om hun eigen automatische diagnose, sortering, alarmering of controle platforms te bouwen, in een zeer kort en eenvoudig proces, zonder de noodzaak van modellering en programmering vaardigheden. Het zeer lage prijspunt van de camera, een orde van grootte lager dan de momenteel beschikbare sensoren, zal vele toepassingen mogelijk maken die tot nu toe niet toegankelijk waren voor spectrale beeldvormingstechnologie.” Het veelgeprezen perClass Mira analytische model kreeg een extra bedieningspaneel dat een directe, volledige bediening van de Monarch II camera mogelijk maakt. Opgenomen beelden kunnen on the fly worden geanalyseerd voor onmiddellijke besluitvorming of geautomatiseerde procesbesturing of worden verwerkt voor een latere wetenschappelijke en onderzoekstoepassingen.Mr. Ariel Raz, Unispectral’s mede-oprichter en CEO zei: “Onze revolutionaire kleine en goedkope NIR multispectrale camera krijgt nu een krachtige applicatieve laag. Samen brengen de twee bedrijven een uitgebreide, eenvoudig te gebruiken, analytische oplossing op de markt. Deze combinatie neemt de barrière weg van spectrale toepassing in termen van benodigde know-how, middelen en tijd. Ontwikkelaars van oplossingen kunnen zeer snel feedback krijgen voor prototyping-doeleinden en snel overgaan tot productie. De Monarch II camera kan direct vanuit de perClass Mira worden bediend wanneer deze op de computer is aangesloten. Het kan ook beelden vastleggen in het veld terwijl het is aangesloten op een Android-toestel. Beelden kunnen worden gedownload voor verwerking naar de perClass Mira, die draait op een Windows PC.De Monarch II / perClass Mira bundel zal verkrijgbaar zijn bij beide bedrijven als een volledig functioneel systeem en als een EVK voor verdere testen en ontwikkeling. Over perClass: Sinds 2008 levert perClass software voor ontwerp en productie inzet van machine learning en spectrale imaging oplossingen. Het wordt gebruikt in de meest veeleisende toepassingen, zoals kwaliteitscontrole van voedingsmiddelen, industriële sortering, medische diagnostiek of detectie van verkeersongevallen.De perClass Mira gebruikersinterface vereenvoudigt de interpretatie van spectrale beelden radicaal. De gebruikersinterface van perClass Mira vereenvoudigt de interpretatie van spectrale beelden radicaal. Binnen enkele minuten kunnen gebruikers geavanceerde classificatieoplossingen creëren zonder expertise op het gebied van machine learning of programmeren. perClass runtime-technologie maakt GPU versnelde real-time inzet mogelijk in aangepaste toepassingen in zowel PC als edge computing scenario’s. perClass en perClass Mira zijn geregistreerde handelsmerken van perClass BV. Meer informatie vindt u op www.perclass.com.Voor meer informatie: Dr.Pavel Paclik, pavel.paclik@perclass.com / 31 648060368 Over Unispectral: Opgericht in 2016, is Unispectral een pionier in spectrale beeldvorming. Het bedrijf biedt een revolutionaire reeks producten en oplossingen voor het vastleggen van spectrale NIR-beelden, gebaseerd op de bewezen afstembare Fabry-Pérot-technologie.Unispectral HQ is in Tel Aviv, Israël, met dochteronderneming in China. Voor meer informatie bezoek: www.unispectral.com.Voor meer informatie: Dan Dariel / Dan.dariel@unispectral.com / 972 542288045

Contactgegevens:

Name: Yonati Bonn-Yavneh
Email: yonati.bonyavneh@unispectral.com
Job Title: Office manager
Tags:   United States, Wire