header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


GumGum en Invincible Entertainment kondigen samenwerking aan voor nieuwe CTV advertentie-integratie

May 27, 2022 8:26 AM ET

Londen, UK – mei 26e , 2022 – GumGum, een contextueel-eerst wereldwijd digitaal advertentieplatform, kondigde een partnerschap aan met OTT streaming service provider Invincible Entertainment, een unieke samenwerking gericht op het leveren van een nieuw kaliber van advertentie-ervaringen in de snel veranderende CTV-ruimte. De samenwerking combineert het In-Video product van GumGum met Invincible’s uitgebreide catalogus van CTV-inventaris op zijn O & O FAST-netwerken en zijn vlaggenschip, het streaming televisieplatform Galxy TV, waardoor mogelijkheden ontstaan om de video-inkomsten te maximaliseren met een innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossing.De In-Video advertentie-unit van GumGum wordt geactiveerd via de eigen SSAI-software (server-side ad insertion) die speciaal is ontwikkeld voor het overlappen van advertentie-mogelijkheden in de inhoud van VOD- en FAST-streams. Hierdoor kunnen merken profiteren van een nieuwe generatie TV-kijkers in een niet-intrusieve omgeving; gebruikers kunnen naar hun show blijven kijken terwijl een advertentie verschijnt in een hoek van het scherm met berichten die op creatieve wijze zijn verweven in de video-inhoud die ze aan het consumeren zijn.“GumGum is verheugd om samen te werken met Invincible om de kijkervaring van hun gebruikers te verbeteren zonder dat dit ten koste gaat van de winstgevendheid door het aantal traditionele advertentieonderbrekingen te verminderen – in plaats daarvan vervangen we ze door overlay-advertenties,” zegt Ken Weiner, Chief Technology Officer bij GumGum. “Onze technologie analyseert de geplande beschikbaarheid van advertenties in de context van de gebruiker en onze advertentieserver kiest vervolgens de advertenties die op dat moment geschikt zijn voor de gebruiker en die worden geplaatst op de CTV-inhoud van Invincible, die zich uitstrekt over meerdere genres.”Nadat de vraag naar CTV blijft stijgen op alle belangrijke advertentiemarkten, zullen niet-interruptieve ervaringen waarschijnlijk een leidende rol spelen in de toekomstige videostrategie van zowel adverteerders als streamers. In het verleden waren livestreamadvertenties problematisch voor het ad-ecosysteem vanwege het risico op onderbreking van belangrijke uitzendmomenten (bijvoorbeeld een doelpunt in een sportwedstrijd), maar overlayadvertenties omzeilen dit probleem en maximaliseren tegelijkertijd de merkcompatibiliteit in realtime.“Onze nieuwe integratie met GumGum heeft het potentieel om de manier waarop adverteerders een publiek bereiken in streamingomgevingen te transformeren. De GumGum-advertenties voor de onderste derde zijn zo succesvol dat we ze exclusief gebruiken voor onze VOD-titels met advertentieondersteuning. Dit resulteert in een duidelijke afname van het aantal drop offs tijdens reclameblokken en een sterk verbeterde kijkervaring voor onze gebruikers,” zegt Thomas Ashley, CEO van Invincible Entertainment. “Streamers hebben nu de mogelijkheid om inkomsten op te bouwen rond waardevolle inventaris in AVOD CTV op een robuuste en zinvolle manier, en dit partnerschap maakt het mogelijk om gratis advertentie-ondersteunde programmering ononderbroken aan onze gebruikers te leveren. CTV monetization kan snel, contextueel en creatief worden geschaald en de gebruikerservaring is ongeëvenaard. Het is een win-winsituatie.”GumGum lanceerde zijn In-Video advertentie-unit in maart van vorig jaar. Deze advertentie-oplossing is beschikbaar voor streamingplatforms en streamers zoals Invincible, en de inventaris wordt aangeboden aan bureaus en adverteerders in een bètaprogramma.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met pr@gumgum.com. Over GumGum GumGum is een contextueel-first wereldwijd digitaal advertentieplatform dat de aandacht van mensen trekt, zonder het gebruik van persoonlijke gegevens. Wij geloven dat een reclame-ecosysteem dat gebaseerd is op het begrijpen van de actieve gemoedstoestand van een consument in plaats van op zijn gedrag, een rechtvaardigere en veiligere toekomst biedt voor zowel consumenten, uitgevers als adverteerders. GumGum werd opgericht in 2008, heeft zijn hoofdkantoor in Santa Monica, Californië en is wereldwijd actief in 19 markten. Ga voor meer informatie naar www.gumgum.com. Over Invincible Entertainment Invincible leidt de nieuwe golf van onafhankelijke filmproductie en -distributie. Invincible is een pionier in de industrie op het gebied van OTT streaming technologie en distributie. Meer dan tien jaar geleden bouwde Invincible een aantal van de eerste streaming diensten en de technologie die ze aandrijft. Vandaag de dag exploiteert Invincible meerdere SVOD platforms en lineaire FAST TV Networks, verspreid over meerdere genres. Invincible’s vlaggenschip, de streaming televisie dienst Galxy TV, is de eerste streaming dienst die haar gebruikers betaalt om films en TV te kijken. Invincible’s uitgebreide catalogus van content omvat populaire animatiemerken, televisie en bekroonde festivalfilms die we distribueren op een wereldwijd platform.

Contactgegevens:

Name: Julia Linehan
Email: Julia@thedigitalvoice.co.uk
Job Title: PR and Communications
Tags:   United States, Wire