header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


HNRC UPDATE OVER TWEEDE AFSTAND VAN $100 MILJOEN DOLLAR

May 27, 2022 8:30 AM ET

HOUSTON, Texas, 26 mei 2022 – Houston Natural Resources Corp. (OTC: HNRC) (“HNRC of het bedrijf”) heeft een update gegeven van zijn strategie om te investeren en sponsor te worden van Special Purpose Acquisition Corporations (“SPACs”).

Het bedrijf is van plan te investeren in een tweede SPAC die deze maand een S-1 registratieverklaring heeft ingediend voor een aanbod van $100 miljoen dollar. Het is van plan om tegen het einde van het tweede kwartaal van 2022 naar de beurs te gaan.

Het bedrijf sponsorde een succesvolle NYSE-notering van 86 miljoen dollar van een energiegerichte SPAC tijdens het eerste kwartaal van 2022. HNRC evalueert momenteel zes andere SPAC-mogelijkheden en heeft een derde SPAC geïdentificeerd voor notering in het derde kwartaal.

Deze strategie zal resulteren in een dividend aan de aandeelhouders, na het verstrijken van de lock-up periode, op elk van de SPAC-investeringen. Dit zou driemaandelijkse dividenden opleveren tot eind 2023.

De onderneming verwacht ten minste $ 3 miljoen te realiseren op elk van haar SPAC-investeringen, die in 2022 en 2023 aan haar bestaande winst kunnen worden toegevoegd. Dit zou aandeelhouders meer dan $0,30c per aandeel aan jaarlijkse dividenden kunnen opleveren.

Het bedrijf evalueert de sponsoring van andere op energie gerichte SPACS, met inbegrip van traditionele olie en gas, hernieuwbare energie en afval naar energie mogelijkheden.

Over Houston Natural Resources Corp

Houston Natural Resources Corp (www.hnrcholdings.com) (OTC:HNRC). Het bedrijf is een gediversifieerde holding met bedrijfsactiviteiten en investeringen. De portefeuillebedrijven omvatten investeringen in energie, informatietechnologie en gezondheidszorg.

FORWARD-LOOKING STATEMENTS:

Dit persbericht kan “toekomstgerichte verklaringen” bevatten in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Andere verklaringen dan verklaringen over historische feiten die in dit persbericht zijn opgenomen, kunnen toekomstgerichte verklaringen zijn en zijn geen garanties voor toekomstige prestaties of resultaten en houden een aantal risico’s en onzekerheden in.

Contact: Houston Natural Resources CorpE-mail: frank@hnrcholdings.comHouston Texas USA.Telefoon: (757) 707-4563

Contactgegevens:

Houston Natural Resources Corp
E-mail: frank@hnrcholdings.com
Houston Texas USA.
Phone: (757) 707-4563
Tags:   United States, Wire