header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wat bepaalt de tarieven voor bootleningen?

May 27, 2022 8:33 AM ET

Bij het vergelijken van boot leningen, is het belangrijk om de rentevoeten te vergelijken, zodat u kunt weten welke leningen u uiteindelijk meer zullen kosten en hoeveel u zult betalen voor de totale lening. Uw financiële situatie heeft veel te maken met het bepalen voor welke bootleningen u in aanmerking komt, en dus ook met de soorten leningen en kredietverstrekkers die u kunt overwegen om uw boot te financieren.

Typen bootleningen: Secured vs Unsecured Loans

Secured loans

Een secured loan gebruikt een actief als onderpand, wat betekent dat als de lener niet op tijd betaalt, hij zijn onderpand verliest aan de leningverstrekker. Bij veel beveiligde bootleningen is de boot die wordt gefinancierd het onderpand. Het belangrijkste voordeel van een beveiligde lening is dat het de neiging heeft om een lagere rente te bieden dan ongedekte leningen. De belangrijkste nadelen voor sommige mensen is dat beveiligde leningen een aanbetaling kunnen vereisen, en sommige mensen zijn niet comfortabel met de mogelijkheid van het verliezen van een actief.

Onbeveiligde leningen

Onbeveiligde leningen hebben geen onderpand, en de gevolgen van het niet maken van betalingen op een ongedekte lening omvatten meestal kosten en het drastisch schaden van uw credit score. Het belangrijkste voordeel van ongedekte leningen is dat er geen onderpand nodig is en ze zijn meestal gemakkelijker aan te vragen en eenvoudiger dan beveiligde leningen, omdat er geen onderpand beoordeeld hoeft te worden. Het belangrijkste nadeel van ongedekte leningen is dat ze de neiging hebben om iets hogere rentetarieven te hebben dan beveiligde leningen.

Typen kredietverstrekkers: traditioneel en niet-traditioneel

Elke kredietverstrekker kan verschillende leningen met verschillende voorwaarden aanbieden.

Niet-traditionele kredietverstrekkers

Niet-traditionele kredietverstrekkers, zoals de bootfabrikant of het dealerschap, verwijst naar kredietverstrekkers die niet gespecialiseerd zijn in leningen, maar leningen aanbieden om hun boten te financieren. Dit zullen meestal gedekte leningen zijn, en de boot die gefinancierd wordt als onderpand gebruiken. Hoewel deze leningen concurrerende rentetarieven kunnen bieden, staan ze meestal niet toe dat u andere uitgaven financiert. De rentetarieven kunnen ook worden bepaald door de waarde van uw boot.

Traditionele kredietverstrekkers

Traditionele kredietverstrekkers zijn financiële instellingen die gespecialiseerd zijn in leningen. Traditionele kredietverstrekkers hebben de neiging een verscheidenheid aan leenproducten aan te bieden die kunnen worden gebruikt om een boot te financieren, en u kunt een ongedekte persoonlijke lening ook gebruiken om andere uitgaven te financieren, zoals dokkosten, onderhoud, enz. Een van de belangrijkste voordelen van het lenen bij traditionele kredietverstrekkers is dat u kunt kiezen uit een verscheidenheid aan leenproducten die het beste bij uw behoeften passen, en in de meeste gevallen staan de rentetarieven vast en weet u precies hoeveel u elke maand moet betalen.

Uw financiële situatie

Bij elk type lening zijn uw inkomen en kredietscore belangrijke factoren bij het bepalen van de rentetarieven. In het algemeen, hoe beter uw credit score, hoe betere opties je hebt. Echter, als uw credit score niet helemaal is waar u wilt dat het is, kunnen er nog steeds tal van leningen zijn waarvoor u in aanmerking komt, en veel financiële instellingen bieden manieren om te zien of u prekwalificeert zonder invloed op uw credit score.

The bottom line

Boot lening tarieven variëren uiteindelijk van kredietverstrekker tot kredietverstrekker, maar weten van wat voor soort kredietverstrekker u wilt lenen en wat voor soort lening u wilt gebruiken kan helpen uw zoektocht naar de juiste boot leningen voor u te verfijnen.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: press@credello.com
Job Title: Consultant

Tags:   United States, Wire