header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5 dingen om te overwegen bij het kopen van een boot

May 30, 2022 8:21 AM ET

De aankoop van een boot is een aanzienlijke investering, en er zijn veel factoren die u moet overwegen voordat u tot aankoop overgaat. Samen met de investering in de boot zelf, overweeg dan de kosten van het zijn een boot eigenaar in termen van lopend onderhoud, apparatuur, en docking vergoedingen. Boot leningen kan helpen dekken al deze kosten voor u.

1. Financiering van uw boot

Aangezien boten een dure aankoop zijn, moeten veel kopers een financiering afsluiten om de boot zelf te financieren, samen met andere boot-gerelateerde uitgaven. Met een persoonlijke lening of bootlening kunt u een som geld opnemen om de kosten van de boot te dekken, samen met andere uitgaven zoals vaarbewijs, opslag en extra uitrusting. Je betaalt vaak een vaste rente, hebt vaste maandelijkse aflossingskosten, en wordt niet gestoken met kosten voor vervroegde aflossing als je je lening vervroegd wilt aflossen. Een persoonlijke lening kan ongedekt zijn, wat betekent dat u geen onderpand hoeft te geven als onderdeel van de regeling. Met een gegarandeerde lening, kan uw geldschieter beslag leggen op de boot of andere activa als u uw betalingen niet kunt voldoen.

2. Kosten voor booteigenaar

Er komt veel meer kijken bij het bezitten van een boot dan het dekken van de kosten van de aankoop. U moet ook rekening houden met brandstof, onderhoud, winterklaar maken van uw boot, en kosten voor vaarbewijs en registratie. U kunt deze kosten op zich nemen met een ongedekte lening voor de financiering van uw boot: tel deze kosten bij elkaar op om de jaarlijkse kosten van het houden van uw boot te bepalen en voeg ze toe aan de totale kosten van de financiering van uw aankoop.

3. Stalling

Werk uit waar u uw boot zult opslaan als u niet op het water bent. Meestal betaalt u voor stalling of jachthavengeld, tenzij u uw eigen aanlegsteiger hebt. Andere opties zijn betalen voor droge opslag, waarbij binnenopslag duurder is dan buitenopslag. Als u er de voorkeur aan geeft uw boot op uw eigen terrein op te slaan, kunnen leningen voor boten of persoonlijke leningen u ook helpen de kosten van een trailer te dekken.

4. Verzekering

Zorg ervoor dat u voldoende verzekerd bent voor uw boot. U kunt bij uw provider navragen of uw boot verzekerd is onder uw huiseigenarenpolis. In de meeste gevallen zult u echter een gespecialiseerde verzekering moeten afsluiten.

5. Uitrusting

Wanneer u een persoonlijke lening afsluit, kan deze ook de kosten dekken van de veiligheidsvoorzieningen die u als verantwoordelijke booteigenaar nodig hebt. Veiligheid is altijd de moeite waard om in te investeren, vooral als u kinderen en huisdieren aan boord heeft. Essentiële zaken zoals reddingsvesten, alarmpistolen, drijflichamen en warme dekens kunnen allemaal worden toegevoegd aan de kosten van uw lening om u gemoedsrust te geven zodra u gaat varen.

Klaar om uit te varen?

Zorg er bij elke financiering altijd voor dat u het zich kunt veroorloven om de lening af te betalen. Geef geen voorrang aan een luxe levensstijl boven noodzakelijkheden zoals het betalen van uw hypotheek of het dekken van de gezondheidszorg, maar investeer wel in dingen die u geluk brengen in het leven. Wanneer je de werkelijke kosten van het bezit van een boot evalueert, kun je manieren vinden om de financiering in je budget en levensstijl in te passen. Gesponsorde inhoud

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: press@credello.com
Job Title: Consultant

Tags:   United States, Wire