header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LME/MCO’s starten initiatief om te zorgen voor naadloze, staatsbrede zorg voor pleegkinderen

May 30, 2022 8:36 AM ET

North Carolina, mei 27, 2022 – De zes Local Management Entities/Managed Care Organizations (LME/MCOs) van North Carolina hebben het NC Child and Family Improvement Initiative gelanceerd om gezamenlijk de zorg voor kinderen, jongeren en gezinnen die door het kinderwelzijnssysteem worden geholpen te verbeteren. Voortbouwend op een 50-jarige erfenis van gevestigde lokale partnerschappen en de sterke punten van Noord-Carolina’s openbare zorgsysteem voor geestelijke gezondheid, drugsgebruik, verstandelijke/ontwikkelingsstoornissen (IDD) en traumatisch hersenletsel (TBI), hebben de LME/MCO’s zich verenigd om een staatsbreed model te implementeren om naadloze toegang tot kwaliteitszorg voor deze kinderen en gezinnen te garanderen, ongeacht waar ze in Noord-Carolina wonen.

LME/MCOs werken al lang samen met hun counties om kinderen in het pleegzorgsysteem effectief te bedienen. Voor deze kinderen met zeer complexe gedragsmatige gezondheidsbehoeften, vaak inclusief IDD behoeften, zijn er regelmatig uitdagingen bij het veiligstellen van de benodigde behandeling. Ernstige capaciteitsproblemen bij zorgaanbieders en personeelstekorten in de hele staat hebben deze problemen nog verergerd. Na recente beslissingen van 20 provincies die voorheen waren toegewezen aan Cardinal Innovations om zich aan te sluiten bij andere LME/MCO’s, vindt er baanbrekend werk plaats dat de zorg voor jongeren met complexe behoeften verbetert. North Carolina’s LME/MCO’s hebben hun inspanningen geïntensiveerd om de uitdagingen aan te pakken waarmee kinderen, gezinnen en county Department of Social Services (DSS) kantoren worden geconfronteerd, terwijl ze gebruik maken van de bestaande infrastructuur van North Carolina om goede rentmeesters van publieke fondsen te zijn, en om snel verandering te brengen in deze kritieke populatie.

Als onderdeel van het NC Child and Family Improvement Initiative , hebben de LME/MCO’s deskundigen op het gebied van kinderwelzijn in Noord-Carolina en denkers bijeengebracht om een staatsbrede oplossing te creëren voor de huidige dringende uitdagingen van het dienstverleningssysteem. In antwoord op de belangrijkste kwesties die door leden van de Algemene Vergadering, districtsdepartementen van sociale diensten, de gemeenschap van dienstverleners en gezinnen aan de orde zijn gesteld, zal het initiatief ervoor zorgen dat

kinderen die naar een andere staat verhuizen, zonder vertraging of onderbreking diensten kunnen blijven ontvangen en zal de administratieve last voor dienstverleners die bij deze verplaatsingen tussen districten betrokken zijn, verminderen.

Als de NC Child and Family Improvement Initiative werkgroepen hun inspanningen in de komende dagen en daarna voortzetten, zullen specifieke elementen en data voor levering worden gedeeld. De onmiddellijke verbeteringen die voortvloeien uit dit partnerschap zullen volledig operationeel zijn vóór de lancering in december 2022 van de North Carolina Behavioral Health and Intellectual/Developmental Disabilities Tailored Plans.

OVER DE LME/MCO’s VAN NORTH CAROLINA

De zes Local Management Entities/Managed Care Organizations (LME/MCOs) van Noord-Carolina zijn verantwoordelijk voor het beheer van Medicaid, staats- en lokale financiering voor Noord-Carolinians die onverzekerd zijn of Medicaid ontvangen en diensten zoeken voor geestelijke gezondheid (MH), verstandelijke/ontwikkelingsstoornissen (IDD), stoornissen in het gebruik van substanties (SUD) of traumatisch hersenletsel (TBI).

De LME/MCO’s zijn de hoeksteen van North Carolina’s publieke Managed Behavioral Health/IDD/TBI systeem dat is ontworpen om de kwaliteit en tijdige DeepL tot zorg voor individuen en gezinnen te verbeteren. Opgericht door de Algemene Vergadering in 2011, zijn de LME/MCO’s gebouwd op een 50-jarige erfenis van county-gebiedsprogramma’s met diepe lokale, gemeenschapswortels. De LME/MCO’s verzekeren toegang tot kwaliteitsvolle provider netwerken, sterke samenwerking in de gemeenschap om een robuust systeem van zorg te ondersteunen, en budget voorspelbaarheid door het efficiënt en effectief gebruik van publieke fondsen en middelen.

North Carolina’s LME/MCO’s omvatten:

Alliance Health Eastpointe

Partners Health Management Sandhills Center

Trillium Health Resources Vaya Health

Voor meer informatie:

Rachel Porter, Partners Chief Administrative Officer

Mobiel: 980-293-3978

Email: rporter@partnersbhm.org

Contactgegevens:

Rachel Porter, Partners Chief Administrative Officer
Mobile: 980-293-3978
Email: rporter@partnersbhm.org
Tags:   United States, Wire