header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Stad Anacortes, Washington, verbetert begrotingsproces met OpenGov-software voor overheidsbegroting

May 30, 2022 8:32 AM ET

Hulp nodig bij een betere gemeenschapsplanning en budgetrapportage, lanceerde de stad Anacortes, WA, een partnerschap voor budgetteringssoftware met OpenGov, de leider in moderne cloudsoftware voor de steden van ons land.

Gevestigd aan de noordkust van Washington, staat Anacortes bekend om zijn schilderachtige uitzichten en zijn veerdienst die verschillende eilanden in Puget Sound met elkaar verbindt. Dankzij de vele voorzieningen heeft de stad in de afgelopen jaren een aanzienlijke en gestage groei doorgemaakt. Deze groei heeft geleid tot de behoefte aan een beter beheer van het proces van het stadsplan voor kapitaalverbetering en een grotere transparantie van de begroting voor de inwoners. De stad zal aan deze behoeften en meer tegemoetkomen met OpenGov Budgeting & Planning.

OpenGov Budgeting & Planning zal voor het personeel een belangrijk instrument voor strategische kapitaalplanning zijn. Door het te gebruiken, kunnen ambtenaren de CIP-plannen afstemmen op andere begrotingen om een overzicht in vogelvlucht te krijgen van de uitgaven voor kapitaalprojecten en de impact ervan op de gemeenschap. Dit gestroomlijnde CIP-proces zal de strategische resultaten helpen verbeteren. De gegevens van het CIP en alle begrotingen zullen in een visueel dashboard worden opgenomen dat kan worden aangepast aan de behoeften van zowel interne belanghebbenden als het publiek. Het personeel zal de mogelijkheid hebben om complexe begrotingen in een gemakkelijk te begrijpen formaat te presenteren om inwoners beter te informeren en de transparantie te verhogen.

De stad Anacortes sluit zich aan bij meer dan 1.100 organisaties in de publieke sector die OpenGov gebruiken om werkprocessen te revolutioneren met cloud-gebaseerde software die speciaal is ontworpen voor de behoeften van de overheid.

Over OpenGov

OpenGov is de leider op het gebied van moderne cloudsoftware voor steden, provincies en overheidsinstellingen in ons land. OpenGov heeft als missie om de overheid effectiever en verantwoordelijker te maken en bedient meer dan 1100 agentschappen in de VS. De OpenGov-cloud is exclusief ontwikkeld voor de unieke behoeften van de publieke sector op het gebied van budgettering, aanbestedingen en burgerdiensten, waardoor organisaties beter kunnen samenwerken, bedrijfskritische processen worden gedigitaliseerd en de beste communicatie met belanghebbenden mogelijk wordt.

Contactgegevens:

Name: Steph Beer
Email: sbeer@opengov.com
Job Title: Director of Communications

Tags:   United States, Wire