header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Else voltooit met succes tweede preklinische studie op weg naar FDA-goedkeuring van ‘s werelds eerste volledig plantaardige, sojavrije zuigelingenvoeding

May 31, 2022 8:05 AM ET

Met producten voor peuters en kinderen die al op de markt zijn, heeft Else enorme vooruitgang geboekt om een speler te worden op de wereldwijde markt van 80 miljard dollar voor zuigelingenvoeding.

VANCOUVER, BC, May 31, 2022 – ELSE NUTRITION HOLDINGS INC. ( BABY ) ( BABYF ) ( 0YL.F ) (“Else” of de “Onderneming”), de op planten gebaseerde voeding voor baby’s, peuters en kinderen onderneming, is verheugd aan te kondigen dat het een tweede succesvolle preklinische studie heeft afgerond op haar plantaardige zuigelingenvoeding, wat een cruciale fase is voor het op de markt brengen van de innovatieve zuigelingenvoeding voor 0-12 maanden van het bedrijf.De resultaten van de studie toonden de juiste eiwitefficiëntie aan in een preklinisch model; een belangrijke stap op weg naar de Food and Drug Administration (FDA) en andere regelgevende instanties om de biologische beschikbaarheid van eiwitten in Else’s zuigelingenvoeding aan te tonen. “Dit is een grote stap voorwaarts voor het bedrijf,” zei Hamutal Yitzhak, CEO & Mede-oprichter van Else Nutrition. “Sinds de oprichting is het onze visie geweest om het grote gat in de markt voor een alternatief voor zuivel te vullen en een volwaardige, plantaardige, sojavrije zuigelingenvoeding naar miljoenen gezinnen wereldwijd te brengen. Deze resultaten zijn een verdere validatie van onze formulering, terwijl we blijven streven naar goedkeuring door de FDA.” Over Else Nutrition Holdings Inc. Else Nutrition GH Ltd. is een in Israël gevestigd voedingsbedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van innovatieve, schone en plantaardige voedingsproducten voor zuigelingen, peuters, kinderen en volwassenen. Haar revolutionaire, plantaardige, niet-legering formule is een schoon-ingrediënt alternatief voor zuivel gebaseerde formule. Else Nutrition (voorheen INDI) won de “2017 Best Health and Diet Solutions” award op de Global Food Innovation Summit in Milaan. Else Plant-Based Complete Nutrition for Toddlers werd onlangs gerangschikt als de #1 Top Seller in de categorie baby- en peutervoeding op Amazon. Het bedrijf ontving onlangs de World Plant-Based Award voor “Best dairy alternative product” in New York op de World Plant-Based Expo eind 2021. De holding, Else Nutrition Holdings Inc, is een beursgenoteerde onderneming genoteerd aan de Toronto Stock Exchange onder het handelssymbool BABY en is genoteerd aan de US OTC Markets QX board onder het handelssymbool BABYF en aan de Frankfurt Exchange onder het symbool 0YL. Onder de leidinggevenden van Else bevinden zich leiders die afkomstig zijn van toonaangevende ondernemingen op het gebied van kindervoeding. Veel van Else adviesraad leden hadden in het verleden leidinggevende functies in bedrijven zoals Mead Johnson, Abbott Nutrition, Plum Organics, en toonaangevende kindervoeding verenigingen, en sommigen van hen momenteel in verschillende functies in toonaangevende medische centra en academische instellingen, zoals Boston Children’s Hospital, Kindergeneeskunde aan de Harvard Medical School, USA, Tel Aviv University, Schneider Children’s Medical Center van Israël, Rambam Medisch Centrum en Technion, Israël en University Hospital Brussel, België.Voor meer informatie, bezoek elsenutrition.com of @elsenutrition op Facebook en Instagram. Investor Relations Contact: Lytham Partners, LLCMr. Ben ShamsianNew York | PhoenixE: shamsian@lythampartners.comP: 646-829-9701 Toronto Stock Exchange Niet de Toronto Stock Exchange noch haar regulerende dienstverlener (zoals die term wordt gedefinieerd in het beleid van de Toronto Stock Exchange) aanvaarden verantwoordelijkheid voor de adequaatheid of nauwkeurigheid van dit bericht. Voorzichtigheid m.b.t. toekomstgerichte verklaringen Dit persbericht bevat verklaringen die “toekomstgerichte verklaringen” kunnen zijn in de zin van de toepasselijke effectenwetgeving. Toekomstgerichte uitspraken worden doorgaans aangeduid met woorden als “zullen” of soortgelijke uitdrukkingen. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht omvatten verklaringen met betrekking tot de verwachte data voor de indiening van de financiële informatiedocumenten van de Vennootschap. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen weerspiegelen huidige ramingen, overtuigingen en veronderstellingen, die gebaseerd zijn op de perceptie van het management van de huidige omstandigheden en verwachte toekomstige ontwikkelingen, alsook op andere factoren die het management geschikt acht in de gegeven omstandigheden. Er kan geen garantie worden gegeven dat het voorgaande juist zal blijken te zijn. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht gaan onder meer uit van de verwachting dat er zich geen onderbrekingen of storingen in de toeleveringsketen zullen voordoen als gevolg van COVID 19 en dat de productie-, makelaars- en logistieke toeleveringsovereenkomst met de Vennootschap niet worden beëindigd. De werkelijke resultaten kunnen verschillen van de schattingen, overtuigingen en veronderstellingen uitgedrukt of geïmpliceerd in de toekomstgerichte verklaringen. Lezers wordt geadviseerd geen overmatig vertrouwen te stellen in toekomstgerichte verklaringen, die uitsluitend de verwachtingen van het management weergeven op de datum van dit persbericht. De onderneming wijst elke verplichting af om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, behalve indien vereist door de wet.

Contactgegevens:

Lytham Partners, LLC
Mr. Ben Shamsian
New York | Phoenix
E: shamsian@lythampartners.com
P: 646-829-9701
Tags:   United States, Wire