header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Dekt de ziekteverzekering kankerbehandelingen?

Jun 10, 2022 8:04 AM ET

Als u net de diagnose kanker hebt gekregen, maakt u zich misschien zorgen over een van de grote vragen: betaalbaarheid. De meeste behandelingen tegen kanker worden door de verzekering gedekt, maar misschien bent u bang dat uw uitgaven de dekking van uw polis zullen overschrijden. Erger nog, misschien twijfelt u zelfs aan uw vermogen om uw eigen risico te betalen.In elk van deze situaties is het belangrijk om actie te ondernemen en uw onderzoek te doen, dus laten we eens kijken hoe u kunt helpen uw kankerbehandelingen betaalbaarder te maken.

Ben proactief met uw behandeling

Onder de Affordable Care Act is het illegaal voor een bedrijf om een dollar limiet te zetten op hun dekking van uw gezondheidszorgkosten. Dit betekent dat een verzekeringsmaatschappij u niet de essentiële dekking kan ontzeggen waarvoor u in aanmerking komt, ongeacht hoe hoog uw totale uitgaven zijn of hoe lang uw behandeling duurt. Dus zelfs als u zich zorgen maakt over uw eigen risico, moet u zich zo snel mogelijk laten behandelen voor kanker. Ongeacht de ernst of het type, kanker kan onmiddellijke behandeling vereisen.

Onderzoek uw verzekeringspolis

Onderken uw eigen risico en de out-of-pocket kosten, zodat u een beeld krijgt van hoeveel u nodig heeft aan uitgaven voordat uw verzekering ingrijpt. Uw verzekeringspolis kan ook willen dat u wordt behandeld door bepaalde vooraf goedgekeurde zorgverleners, dus u moet deze voorkeuren begrijpen voordat u gezondheidszorg zoekt.Controleer of uw verzekering “essentiële gezondheidsvoordelen” dekt, wat een reeks functies is die laboratoriumdiensten, chronische patiëntenzorg, geestelijke gezondheidszorg en andere vormen van gezondheidszorg bieden. Deze voordelen zullen helpen de kosten te drukken van sommige diensten die u nodig zult hebben tijdens uw kankerbehandeling en -therapie.

Heeft u een aanvullende verzekering nodig?

De ziektekostenverzekering kan het grootste deel van de kosten dekken die met de behandeling van kanker gepaard gaan. Er zijn echter andere externe kosten die buiten het bereik van de traditionele ziektekostenverzekering vallen. Bijvoorbeeld, een kankerverzekering is een vorm van aanvullende verzekering die u kunt overwegen. Een kankerverzekering kan een vast bedrag opzij zetten voor de kosten van kankerbehandeling, zoals reiskosten, kinderopvang en medicijnen. Kankerbehandelingen en -procedures kunnen snel oplopen.

Krijg de steun die u nodig hebt

Een kankerdiagnose is al moeilijk genoeg. Maak op de juiste manier gebruik van uw ziektekostenverzekering, zodat de kosten ook niet moeilijk te dragen worden.Met het juiste onderzoek en de juiste verzekeringen zijn er manieren om te helpen de behandeling van kanker betaalbaar te maken. Op die manier hoeft u zich alleen maar zorgen te maken over het herstel, en uw ziektekostenverzekering kan u helpen de rest te regelen.Dekking wordt verzekerd door Aflac. In New York wordt de dekking verzorgd door Aflac New York. In Idaho, Policies B70100ID, B70200ID, B70300ID, B7010EPID, B7020EPID. In Oklahoma, polissen B70100OK, B70200OK, B70300OK, B7010EPOK, B7020EPOK. Dit is slechts een beknopt productoverzicht. Dekking is mogelijk niet beschikbaar in alle staten, inclusief maar niet beperkt tot New Jersey, & Virginia. Uitkeringen/premies kunnen variëren afhankelijk van het gekozen plan. Optionele aanvullingen zijn beschikbaar tegen extra kosten. De polis kent beperkingen en uitsluitingen die van invloed kunnen zijn op de uit te keren uitkeringen. Raadpleeg de polis voor alle details, beperkingen en uitsluitingen. Voor kosten en volledige details van de dekking, gelieve contact op te nemen met uw lokale Aflac agent.De inhoud van dit document is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en is niet bedoeld als fiscaal, juridisch, gezondheids- of financieel advies voor een persoon of voor een specifieke situatie. Werkgevers, werknemers en andere personen dienen hun eigen adviseurs te raadplegen over hun situatie. Aflac | WWHQ | 1932 Wynnton Road | Columbus, Ga 31999Z2200457 EXP 5/23

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: michael.bertini@iquanti.com
Job Title: Consultant
Tags:   United States, Wire