header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vergelijking van aanbieders van aanvullende ziektekostenverzekeringen

Jun 10, 2022 8:00 AM ET

Soms dekt uw bedrijfsverzekering niet al uw verzekeringsbehoeften. Gelukkig kunt u hulp krijgen om die gaten op te vullen met een aanvullende ziektekostenverzekering. Maar houd in gedachten dat er veel aanbieders zijn om uit te kiezen. U zult wat onderzoek moeten doen en rond moeten shoppen om een verzekeraar en polis te vinden die aan uw behoeften voldoet. Dit artikel zal duiken in verschillende factoren te overwegen bij het vergelijken van supplementaire ziektekostenverzekering providers.

1. Tarieven

Insurers kunnen verschillende bedragen in rekening brengen voor hetzelfde beleid en niveau van de dekking. Het is belangrijk om offertes te krijgen van meerdere verzekeraars voor een bepaald dekkingsniveau om te zien wie het beste tarief biedt. Dit zal u helpen om de dekking die u nodig hebt terwijl het minimaliseren van uw uitgaven.

2. Bundel deals

Many verzekeraars bieden u kortingen op het beleid als u meerdere soorten beleid met hen. Dit wordt het bundelen van uw polis genoemd. Stel bijvoorbeeld dat een verzekeraar een tandartsverzekering aanbiedt voor $25 per maand en een gezichtsvermogen voor $20 per maand. Afzonderlijk zouden ze $45 kosten. Maar de verzekeraar kan u ze laten bundelen en een tarief laten krijgen dat lager is dan $45. Overweeg bundelaanbiedingen bij het vergelijken van aanbieders van aanvullende ziektekostenverzekeringen om de juiste aanbieder te vinden en een geweldige deal op dekking te krijgen.

3. Klantenservice

Het is slim om de klantenservicerecords van elke verzekeraar te onderzoeken. U kunt hier een eerste gevoel van krijgen wanneer u met de verzekeraar spreekt voordat u een polis krijgt, maar u moet ook beoordelingen van de verzekeraar lezen als dat mogelijk is. Hoge beoordelingen met veel recensies en minimale klachten is een goed teken.U kunt Google-reviews bekijken door een Google-zoekopdracht uit te voeren op het bedrijf, en kijk naar beoordelingswebsites zoals TrustPilot voor verdere bevestiging van de klantenservice van een verzekeraar.Bovendien kunt u mensen die u kent bereiken om te zien of ze hebben gewerkt met verzekeraars die een geweldige klantenservice boden.

4. Reactietijd

Responstijd is een andere niet-kostprijsfactor om te overwegen wanneer u op zoek bent naar een aanvullende ziektekostenverzekeringsaanbieder. Immers, als u vragen hebt of een claim moet indienen, is het belangrijk dat uw verzekeraar snel contact met u opneemt. Nogmaals, u kunt een gevoel van responstijden krijgen wanneer u met hen communiceert tijdens het rondkijken. Maar het is ook een goed idee om recensie websites en aanvullende ziektekostenverzekering klanten die je kent te raadplegen, omdat ze je een eerlijk gevoel kunnen geven van de reactietijd van de verzekeraar.

Vind de juiste aanvullende ziektekostenverzekering provider

Om de beste aanvullende ziektekostenverzekering provider te vinden, zult u tijd moeten besteden aan het onderzoeken van providers op basis van verschillende factoren. Kosten zijn een van de belangrijkste, dus je moet citaten van meerdere verzekeraars vergelijken en kijken of je bundelkortingen kunt krijgen. U kunt ook willen een gemakkelijke provider om mee te werken. Zorg ervoor dat ze hebben snelle responstijden en sterke klantenservice door het lezen van reviews en praten met mensen die je kent die hebben gekocht beleid van de provider. Het houden van deze in gedachten als je rond te kijken zal u helpen een beleid dat past bij uw behoeften tegen een geweldig tarief te vinden.De inhoud hierin wordt verstrekt voor algemene informatieve doeleinden en wordt niet verstrekt als fiscale, juridische, gezondheids-offinancieel advies voor een persoon of voor een specifieke situatie. Werkgevers, werknemers en andere personen dienen contact op te nemen met hun eigen adviseurs over hun situatie. Voor volledige details, inclusief beschikbaarheid en kosten van Aflac verzekeringen, kunt u contact opnemen met uw lokale Aflac agent. Aflac verzekeringen worden gedekt door Aflac. In New York, dekking wordt verzekerd door Aflac New York. Aflac | WWHQ | 1932 Wynnton Road | Columbus, Ga 31999Z2200456 EXP 5/23

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: michael.bertini@iquanti.com
Job Title: Consultant
Tags:   United States, Wire