header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wanneer moet u overwegen een aanvullende verzekering af te sluiten?

Jun 10, 2022 8:18 AM ET

Aanvullende verzekering kan een geweldig hulpmiddel zijn om hiaten in de dekking te helpen overbruggen of om gewoon meer dekking te hebben die zich richt op specifieke problemen en de behoefte aan out-of-pocket kosten en latere schulden beperkt. Aanvullende verzekering komt in vele vormen, dus het begrijpen van de soorten is nuttig om te weten wanneer te denken over de aankoop van een vorm van aanvullende verzekering.Populaire vormen van aanvullende verzekering

  1. Critical Illness Insurance: Dit type aanvullende verzekering kan verder worden opgesplitst in specifieke ziekteplannen. Terwijl een algemene ziektekostenverzekering kan helpen om een breed scala van ziekten tot op zekere hoogte te dekken, kan een voorbereiding voor specifieke, bijzonder dure en belastende ziekten helpen om de last van hoge kosten voor behandeling te elimineren. Deze polissen hebben over het algemeen lage premiebedragen van maand tot maand, maar kunnen uiteindelijk grote uitbetalingen hebben, vaak in forfaitaire bedragen om een kritieke ziekte te helpen beheren
  2. Life Insurance: Levensverzekeringen zijn een geweldig hulpmiddel om gaten in reeds bestaande levensverzekeringen te overbruggen Als de huidige levensverzekering niet alle behoeften van een persoon dekt, zal een aanvullende optie helpen om ervoor te zorgen dat er voldoende fondsen zijn om de begunstigden te ondersteunen in het geval van uw overlijden. Als er een grote verandering in het leven is geweest, zoals een nieuwe baan, afhankelijke personen, echtgenoot of activa, kan het tijd zijn om een aanvullende verzekeringspolis te overwegen of op zijn minst opnieuw te bekijken en dienovereenkomstig aan te passen als uw polisaanbieder wijzigingen toestaat.
  3. Ongevallenverzekering: Ongeacht of andere polissen zoals een algemene ziektekostenverzekering of zelfs een autoverzekering zullen helpen in het geval van een ongeval, wilt u misschien ook een ongevallenverzekering overwegen. Dit komt omdat reguliere verzekeringen kan je opknoping als het gaat om het betalen voor alle behoeften na een Dit kan helpen gemoedsrust te bieden wanneer een unexpted letsel optreedt. Hoewel de details zullen afhangen van het plan leverancier, ongevallen gedekt zijn vrij universeel, van alledaagse ongevallen thuis en soms zelfs auto-ongeluk verwondingen niet gedekt door auto verzekering zelf.
  4. Tandheelkundige verzekering: Tandheelkundige verzekering is een noodzakelijke aanvullende verzekering plan te hebben in de plaats om ervoor te zorgen dat uw tanden worden verzorgd als een integraal onderdeel van uw gezondheid. Als een werkgever niet voorzien in gesubsidieerde tandheelkundige verzekering, dan is de aanschaf van tandheelkundige is vaak een goede keuze voor uw gezondheid op lange termijn. Het overslaan van een tandartsverzekering kan betekenen dat er mogelijk grote problemen ontstaan die uit de
  5. Visie Verzekering: Je weet waarschijnlijk al of je een visie verzekering nodig hebt – de meeste mensen die een bril of contactlenzen nodig hebben zullen er baat bij hebben. Bovendien, kan het goed zijn om visie verzekering dekking en routine oogonderzoeken hebben voor zowel opgroeiende kinderen en senioren, omdat visie kan veranderen in de tijd.

Beslissen om aanvullende verzekering van elk type aan te vragen is een grote beslissing om te maken. Zorg ervoor dat u de details verifieert bij elke potentiële verzekeraar en kies voor het beleid en de premies die het meest gunstig zijn voor uw leven en dat van uw gezin. Noodplannen in geval van ernstige ziekten of ongevallen zijn een geweldig hulpmiddel om de stress van schulden te vermijden, maar het is even belangrijk om ook toegang te hebben tot noodzakelijke preventieve zorgopties, zoals tand- en oogzorg.De inhoud hierin wordt verstrekt voor algemene informatieve doeleinden en wordt niet verstrekt als fiscaal, juridisch, gezondheids- of financieel advies voor een persoon of voor een specifieke situatie. Werkgevers, werknemers en andere personen dienen contact op te nemen met hun eigen adviseurs over hun situatie. Voor volledige details, inclusief beschikbaarheid en kosten van Aflac verzekeringen, kunt u contact opnemen met uw lokale Aflac agent. Aflac verzekeringen worden gedekt door Aflac. In New York wordt de dekking verzorgd door Aflac New York. Aflac | WWHQ | 1932 Wynnton Road | Columbus, Ga 31999Z2200330 4/23

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: michael.bertini@iquanti.com
Job Title: Consultant
Tags:   United States, Wire