header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aflac: Hoe mensen met een ziektekostenverzekering in de medische schulden komen

Jun 11, 2022 6:34 AM ET

Hoewel ze een ziektekostenverzekering hebben, worden sommige Amerikanen het slachtoffer van medische schulden. Het is geen nieuw probleem, maar wel een dat zorgwekkend is omdat de kosten voor zowel verzekering als behandeling stijgen. Het minimaliseren van de kans op medische schulden is mogelijk, maar eerst is het belangrijk om de verschillende manieren te begrijpen waarop schulden kunnen oplopen. Hier zijn enkele veel voorkomende redenen waarom mensen met een ziektekostenverzekering in medische schulden terechtkomen, en enkele manieren om schulden te voorkomen of te minimaliseren:

Hoge eigen risico’s

Wanneer een persoon zijn ziektekostenverzekering plan kiest, zijn er twee getallen die belangrijk zijn: de premie en het eigen risico. De premie is het bedrag dat een verzekeringnemer jaarlijks of maandelijks zal betalen om hun zorgplan te behouden.Aan de andere kant, een eigen risico is een bedrag dat een verzekeringnemer zal moeten betalen voordat hun verzekering hun medische kosten dekt. Over het algemeen geldt: hoe hoger de premie (maandelijkse betalingen), hoe lager het eigen risico en vice versa. Als iemand kiest voor een plan met een lage premie en een hoog eigen risico, kan het zijn dat hij dat eigen risico niet kan betalen in geval van nood. Dat eigen risico alleen al, dat niet ongebruikelijk is om meer dan $ 5.000 te bedragen, kan genoeg zijn om iemand met beperkte middelen in de schulden te steken.

Beperkte dekking ziektekostenverzekering

Velen hebben geen keuze als het gaat om wat hun ziektekostenverzekering dekt, vooral als het plan door de overheid wordt gesponsord. Bovendien, als een standaard plan is beschikbaar met een werkgever, kan het niet worden aangepast aan alles wat een persoon nodig heeft te dekken, waardoor veel kwetsbaar voor out-of-pocket treatment.Similarly, zullen sommige ziektekostenverzekeringen alleen betrekking hebben op medische aandoeningen die gebeuren nadat het beleid is begonnen en maakt reeds bestaande aandoeningen niet gedekt door de verzekering. Bijvoorbeeld, als een ziektekostenplan bij een werkgever tandheelkundige dekt, maar heeft een ontbrekende tand clausule, wat betekent dat ze geen ontbrekende tanden vóór de ingangsdatum van de polis zullen dekken, dan zal een implantaat of andere behandeling niet worden gedekt door de polis ondanks het feit dat ze verzekering hebben.

Missing werk

Als een ernstige ziekte een primaire zorgverlener wegneemt van hun plaats van werk, kunnen ze hun loon verliezen. Naast het niet hebben van geld voor het onderhoud van hun huishouden, kan het onmogelijk zijn om betalingen te doen in de richting van copayments, aftrekposten, of andere noodzakelijke kosten in verband met een gezondheidsprobleem.Als alle besparingen gaan naar kinderopvang, hypotheek betalingen, en andere benodigdheden met geen extra middelen voor medische betalingen, is het begrijpelijk hoe een persoon of huishouden zou kunnen vallen in medische schuld als ze worstelen om hun levensonderhoud te behouden. Als de fondsen niet beschikbaar zijn om een medische rekening te dekken, kan een gezin moeten vertrouwen op creditcards of leningen om de kosten te dekken, waardoor ze dieper in de schulden kunnen raken.

Hoe medische schulden te voorkomen of te minimaliseren

Het minimaliseren van de kans op medische schulden of zelfs het voorkomen ervan in sommige gevallen kan moeilijk zijn, maar niet onmogelijk. Een goed hulpmiddel om een aantal veel voorkomende problemen te bestrijden is supplementaire verzekering.Er zijn veel soorten aanvullende verzekeringen, en wat het beste is voor het ene gezin kan het niet zijn voor het volgende. De verzekeringnemer moet een beslissing nemen op basis van de behoeften van een huishouden en het budget, en dat kan betekenen prioriteit geven aan de ene boven de andere. Hieronder volgen enkele soorten aanvullende verzekeringen die kunnen helpen extra verzekeringsdekking te bieden: Critical illness insurance In het geval van een ernstige ziekte kan een verzekering voor levensbedreigende ziekten helpen bij uitgaven voor bijzonder dure behandelingen die mogelijk niet door een traditionele verzekering worden gedekt. Een verzekering voor kritieke ziekten functioneert op dezelfde manier als een traditioneel ziekteverzekeringsprogramma, in die zin dat maandelijkse premies worden gemaakt en werken in combinatie met een traditioneel plan voor extra bescherming.Naast het bieden van een extra laag van financiële bescherming, kan een verzekering voor kritieke ziekten helpen bij andere kosten, zoals initiële aftrekposten of bezoeken buiten het netwerk.In sommige gevallen kan een verzekering voor kritieke ziekten worden gebruikt om te helpen met experimentele behandelingsopties die de belangrijkste zorgverzekeraar niet zal dekken. Houd er rekening mee dat deze alleen van toepassing zijn op de specifieke ziekten zoals de naam suggereert en dat er andere beperkingen kunnen gelden.

Helping close the gap

Werknemers kunnen ook een aanvullend verzekeringsplan aanvragen dat kan helpen de kloof te dichten tussen wat de ziektekostenverzekering dekt en extra out-of-pocket uitgaven. Deze polissen kunnen helpen waar andere vormen van verzekering iemand kwetsbaar kunnen maken. De overheid biedt een uitbreiding van deze bekend als Medigap, maar particuliere verzekeringsmaatschappijen bieden soortgelijke opties. Vision en tandheelkundige aanvullende verzekering Als een werkgever geen visie of tandheelkunde biedt, dan kan het aanvragen van visie en tandheelkundige aanvullende beleid via een particuliere verzekeraar helpen de verzekeringnemer geld te besparen. Een visie beleid is betaalbaar en zal helpen met routine oogonderzoeken en meestal helpen met een bril of contacten. Tandheelkundige verzekering kan variëren in wat het dekt, maar meestal biedt hulp bij het reinigen en delen van aanvullende behandelingen zoals holte zorg en corrigerende maatregelen.Supplementaire verzekering kan helpen om de kloof in primaire dekking en out-of-pocket kosten, een veel voorkomende boosdoener voor medische schuld te overbruggen. De tijd nemen om rond te kijken voor opties die aansluiten bij iemands levensstijl kan uiteindelijk veel opleveren. De dekking wordt verzekerd door Aflac. In New York wordt de dekking verzorgd door Aflac New York. Dit is slechts een kort productoverzicht. Dekking is mogelijk niet beschikbaar in alle staten, inclusief maar niet beperkt tot ID, NJ, NM, NY, of VA. Voordelen/premietarieven kunnen variëren afhankelijk van het gekozen plan. Optionele uitbreidingen kunnen beschikbaar zijn tegen extra kosten. Plannen en aanvullende voorwaarden kunnen ook een wachtperiode bevatten. Raadpleeg de exacte plannen en aanvullingen voor meer informatie over de voordelen, definities, beperkingen en uitsluitingen. Voor beschikbaarheid en kosten, gelieve contact op te nemen met uw lokale Aflac agent/producent. Tandarts: In Idaho, polissen A81100RID tot en met A81400RID. In Oklahoma, polis A81100OK tot en met A81400OK. In Virginia, polis A81100VA tot en met A81300VA. Visie: In Idaho, polis VSN100ID. In Oklahoma, beleidslijn VSN100OKR. In Virginia, polis VSN100VA. Ernstige Ziekte: In Idaho, Polis A73100ID & A7310HID. In Oklahoma, polissen A73100OK & A7310HOK. B71100OK & B7110HOK. De inhoud van dit artikel is uitsluitend bedoeld ter informatie en vormt geen juridisch, financieel of medisch advies met betrekking tot een specifieke situatie. Aflac kan niet vooruitlopen op alle feiten die een bepaalde werkgever in overweging moet nemen bij het besluitvormingsproces over de uitkering. WWHQ | 1932 Wynnton Road | Columbus, GA 31999Z2200434 Exp. 5/23

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: Michael.bertini@iquanti.com
Job Title: Consultant
Tags:   United States, Wire