header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aflac: Wat is de juiste leeftijd om een levensverzekering te kopen?

Jun 11, 2022 6:32 AM ET

Het kopen van een levensverzekering is een grote beslissing, en dat betekent dat er onvermijdelijk veel vragen zullen rijzen. Een belangrijke vraag is wat de juiste leeftijd is om een levensverzekering aan te vragen. Hoewel het antwoord kan afhangen van de unieke omstandigheden van een individu, waaronder betaalbaarheid en noodzaak, is er over het algemeen consensus over welke leeftijd het beste is als de behoefte en de middelen er zijn: hoe eerder, hoe beter. Lees verder om te leren wat levensverzekeringen zijn, welke factoren van invloed kunnen zijn op wanneer iemand een levensverzekering koopt, en hoe het kopen van een levensverzekering werkt op verschillende leeftijden.

Wat is een levensverzekering?

Om beter te begrijpen wanneer de juiste leeftijd is om een levensverzekering te kopen, is het belangrijk om eerst meer te weten te komen over wat het is. Een levensverzekering is een soort verzekering waarbij de polishouder premies betaalt voor het gebruik van de polis in een worst-case scenario. Als de polishouder overlijdt, worden de fondsen van de levensverzekering bij overlijden uitgekeerd aan vooraf bepaalde begunstigden. De begunstigden kunnen deze overlijdensuitkering gebruiken om het inkomen van de polishouder te vervangen en noodzakelijke uitgaven te dekken.

Factoren die van invloed kunnen zijn op wanneer iemand een levensverzekering koopt

Twee veel voorkomende factoren die van invloed zijn op wanneer iemand een levensverzekering kan kopen, zijn doorgaans de kosten en het dekkingsbedrag:

Kosten

Term en whole life insurance zijn twee hoofdtypen levensverzekeringen. De keuze tussen deze twee kan van invloed zijn op het moment waarop iemand een levensverzekering kan aanvragen, vooral als betaalbaarheid de belangrijkste barrière is voor het hebben van een vorm van verzekering. Over het algemeen zal een termijn levensverzekering, die is gebaseerd op een bepaalde hoeveelheid tijd, zoals 10, 20, of 30 jaar, goedkoper zijn dan een hele leven beleid, dat de spanwijdte van het leven van een persoon dekt.Bovendien, hele leven verzekering wordt geïnvesteerd en rijpt in de tijd als het zit bij een bedrijf. Hoe vroeger de aankoop, hoe meer tijd de fondsen hebben om te groeien, mogelijk sneller dan de inflatie en met een eindresultaat dat groter is dan het oorspronkelijke bedrag dat een verzekeringnemer bijdraagt. Het nadeel hier is dat het plan duurder is dan een termijn levensplan omdat het levenslange dekking biedt.

Coverage Amount

Het dekkingsbedrag dat een aspirant-verzekeringnemer wil, kan ook van invloed zijn op wanneer ze een levensverzekeringsplan kunnen kopen, vooral als ze al verzekerd zijn. Het totale bedrag van een levensverzekering kan variëren van een paar duizend dollar tot enkele miljoenen dollars, en zal worden beperkt door het bedrijf waar de verzekeringnemer koopt om ervoor te zorgen dat ze zichzelf niet oververzekeren.Als iemand eerder een kleiner levensverzekeringsbedrag heeft gekocht, maar is gegroeid om meer afhankelijke personen en activa te hebben, willen ze misschien aanvullende verzekering kopen om alle kosten te dekken. Maar veel levensverzekeringsmaatschappijen delen databases en kunnen nagaan of een persoon zich verzekert voor meer dan hij waard is. Dit betekent dat een polishouder mogelijk moet wachten tot zijn huidige levensverzekering afloopt, of moet overstappen op een andere polis om meer dekking te krijgen.

Aanvragen levensverzekering op verschillende leeftijden

Hier wordt uitgelegd hoe het afsluiten van een levensverzekering werkt voor polishouders van verschillende leeftijden:

Kinderen

Wat betreft welke leeftijd het beste is voor het aanvragen van een levensverzekering, is er geen one-size-fits-all. De jongste leeftijdsgroep die voor een levensverzekering in aanmerking komt, is meestal de leeftijd waarop een ouder ervoor kiest een polis op zijn kind af te sluiten. Deze polissen hebben meestal lage uitkeringsbedragen en zijn beperkt in kosten en uitkeringen, maar het tarief van de premie is vastgelegd voor de duur van het leven van het kind.

Younger Adults

Over de leeftijd van 18, kan een persoon een levensverzekering willen afsluiten voor begunstigden zoals hun partner, kinderen of ouders. De aankoop van een levensverzekering is een goed idee voor jongere volwassenen die schulden hebben opgebouwd die moeten worden afbetaald in het geval van hun overlijden. Degenen met een echtgenoot of kinderen moeten ook overwegen om een levensverzekering te nemen om extra bescherming te bieden aan degenen die financieel van hen afhankelijk zijn.

Older Adults

Older volwassenen kunnen ook een levensverzekering aanvragen om hun dierbaren een extra financiële buffer te geven voor het geval het onverwachte gebeurt. Maar houd er rekening mee dat hoe langer men wacht met het kopen van een levensverzekering, hoe duurder de polis kan zijn en hoe groter de kans is dat deze wordt geweigerd, vooral bij gecompliceerde gezondheidsproblemen. Wachten met de aankoop betekent ook minder tijd voor groei met een heel leven plan en beperkingen met een termijn leven plan dat slechts een bepaalde hoeveelheid vooraf bepaalde tijd dekt.

The Bottom Line

Of een jongere of oudere volwassene, kan het verstandig zijn om zo snel mogelijk een levensverzekering af te sluiten om in aanmerking te komen voor betere premies en begunstigden te voorzien van extra financiële zekerheid. Op deze manier kan het helpen gemoedsrust te geven in de wetenschap dat hun dierbaren beschermd zijn in het geval het ondenkbare gebeurt. Toekomstige polishouders moeten wat onderzoek doen en polistypes en offertes vergelijken om de dekking te vinden die ze nodig hebben tegen een tarief dat ze zich kunnen veroorloven.Dit is slechts een kort productoverzicht. Dekking is mogelijk niet beschikbaar in alle staten, inclusief maar niet beperkt tot ID, NJ, NM, NY, of VA. Voordelen/premietarieven kunnen variëren afhankelijk van het gekozen plan. Optionele uitbreidingen kunnen beschikbaar zijn tegen extra kosten. Polissen en aanvullende verzekeringen hebben beperkingen en uitsluitingen die van invloed kunnen zijn op de te betalen uitkeringen. Neem contact op met uw plaatselijke Aflac-agent voor meer informatie over de dekking en de kosten. Geheel & Termijn Leven: In Arkansas, Idaho, Oklahoma en Virginia, Polissen: ICC1368100, ICC1368200, ICC1368300, ICC1368400 en Riders: ICC1368050, ICC1368051, ICC1368052, ICC1368053, ICC1368054, ICC1368055. Aflac verzekeringsdekking wordt gegarandeerd door Aflac. De inhoud van dit document is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en is niet bedoeld als fiscaal, juridisch, gezondheids- of financieel advies voor een persoon of voor een specifieke situatie. Werkgevers, werknemers en andere personen dienen contact op te nemen met hun eigen adviseurs over hun situatie. Voor volledige details, inclusief beschikbaarheid en kosten van Aflac verzekeringen, kunt u contact opnemen met uw lokale Aflac agent.Z2200333 Exp. 4/23

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: Michael.bertini@iquanti.com
Job Title: Consultant
Tags:   United States, Wire