header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoe financieel voor te bereiden na de diagnose kanker

Jun 11, 2022 6:29 AM ET

Een kankerdiagnose is in veel opzichten levensveranderend, vooral als het om financiën gaat. Zonder de juiste voorzorgsmaatregelen kan de diagnose van een kritieke ziekte resulteren in een spiraal van schulden, waardoor het moeilijk wordt om te genezen. Lees verder om inzicht te krijgen in de financiële mogelijkheden na een kankerdiagnose, te beginnen met een uitsplitsing van de mogelijke kosten voor de behandeling en diagnose van kanker.De kosten van een kankerdiagnoseHoewel de exacte kosten van ziekenhuis tot ziekenhuis kunnen verschillen en afhankelijk zijn van uw diagnose, kunnen deze cijfers in één oogopslag alarmerend zijn. Weinig Amerikanen hebben de middelen om deze out-of-pocket kosten te betalen, zelfs met de hulp van een verzekering.

Financiële opties voor kankerpatiënten

Als je net een diagnose van kanker hebt gekregen, zijn hier enkele manieren om financieel hulp te krijgen:

Aanvullende Kanker Verzekeringspolis

Het eerste ding om op te merken is de mogelijkheid om een kanker verzekeringspolis aan te vragen. Als u onderzoek doet naar preventieve maatregelen, dan kan een kankerverzekering de beste keuze zijn om te helpen gaten te dichten in uw grote ziektekostenverzekering. Kanker verzekeringen kunnen ook helpen om andere gerelateerde kosten te dekken.In sommige gevallen, wanneer beschouwd als een hoger risico klant, moet u mogelijk ook een hogere premie te betalen als gevolg van hun reeds bestaande aandoening. Spreek met uw providers en potentiële verzekeringsmaatschappijen om te begrijpen wat uw opties zijn voor aanvullende verzekeringen.

Taking Advantage of Resources

Kanker is een van de meest voorkomende kritieke ziekten in Amerika. Als zodanig zijn er tal van goede-doeners die opties bieden voor het beheer van financiën en het verlagen van de lasten tijdens de behandeling. Hieronder zijn een paar soorten hulp, maar het is belangrijk om uit te reiken naar alle particuliere bedrijven, zoals uw hypotheekverstrekker, om te zien of ze bieden een genade opties. Housing Resources De American Cancer Society deelt een aantal manieren waarop patiënten extra hulp kunnen vinden om hun kanker behandeling te financieren. Een optie is The American Cancer Society Hope Lodge programma dat familieleden kan voorzien van onderdak in de buurt van uw behandeling centrum. Ook het Ronald McDonald Huis biedt onderdak voor de families van kankerpatiënten bij kinderen. Transport Resources De American Cancer Society raadt ook aan contact op te nemen met Medicaid of andere sociale diensten in uw buurt om te informeren naar eventuele Cash and Counseling Programs die helpen de kosten van de zorg te dekken. Wat hulp bij het vervoer betreft, helpen Mercy Medical Angels of het Road to Recovery-programma van de American Cancer Society om de kosten van het vervoer van patiënten te drukken, omdat het afhankelijk is van vrijwilligers of andere particuliere bedrijven die een bijdrage leveren. Voedselhulpmiddelen Voedsel kan prijzig worden voor zowel uzelf als voor het ondersteunen van uw gezin wanneer een of meer van de leveranciers ervan tijdens de behandeling van kanker werkloos zijn. Hoewel je misschien niet eerder in aanmerking bent gekomen voor overheidsprogramma’s, is het de moeite waard om bij het Amerikaanse ministerie van Landbouw na te gaan of er nuttige programma’s zijn of om SNAP-voordelen (supplementair voedselhulpprogramma) aan te vragen. Meals on Wheels kan thuisbezorgd en tegen gereduceerde kosten bereid voedsel opties voor uw behoeften, helpen om de last te verlichten.

Final Thoughts

Er zijn tal van goede bedrijven en organisaties die er zijn die willen helpen degenen die het meest worstelen. Als je je geen out-of-pocket kosten kunt veroorloven in verband met de behandeling van je gezondheid, kan het de moeite waard zijn voor jou of een geliefde om de beschikbare middelen uit te kammen voor jouw unieke behoeften. Door al in een vroeg stadium zoveel mogelijk te regelen en de middelen bij elkaar te krijgen, kunt u zich financieel het beste voorbereiden op de diagnose kanker. Bezoek de American Cancer Society resource page voor meer informatie en vraag vandaag nog offertes aan voor aanvullende kankerverzekeringen.De inhoud van dit document is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en is niet bedoeld als fiscaal, juridisch, gezondheids- of financieel advies voor een persoon of voor een specifieke situatie. Werkgevers, werknemers en andere personen dienen contact op te nemen met hun eigen adviseurs over hun situatie. Voor volledige details, inclusief beschikbaarheid en kosten van Aflac verzekeringen, kunt u contact opnemen met uw lokale Aflac agent. Aflac verzekeringen worden gedekt door Aflac. In New York wordt de dekking verzorgd door Aflac New York. Aflac | WWHQ | 1932 Wynnton Road | Columbus, Ga 31999Z2200332 Exp 4/23

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: Michael.bertini@iquanti.com
Job Title: Consultant
Tags:   United States, Wire