header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoeveel moet u uitgeven aan ziektekostenverzekering?

Jun 11, 2022 6:24 AM ET

Als uw huidige ziektekostenverzekering niet de dekking biedt die u nodig heeft, kunt u overwegen een aanvullende ziektekostenverzekering af te sluiten. Bij het winkelen voor de beste prijs op een aanvullende polis, moet u rekening houden met de premie en het eigen risico. Ziektekostenverzekeringspremies zijn de bedragen die u betaalt om uw ziektekostendekking te behouden, en het eigen risico is het maximale bedrag dat u betaalt voor zorg voordat uw verzekering de rest dekt.Aanvullende ziektekostenverzekering plannen kunnen variëren in kosten, maar dezelfde algemene regel is van toepassing – hoe hoger de premie, hoe lager het eigen risico, en vice versa. In dit artikel vergelijken we de voordelen van het betalen van hogere premies versus lagere premies om u te helpen in uw zoektocht naar aanvullende ziektekostenverzekering.

Reasons to pay higher premiums

U kunt een paar leuke voordelen krijgen in ruil voor het betalen van hogere premies:Frequente zorg is betaalbaarderHoe hoger uw premies zijn, hoe lager het eigen risico is dat u moet betalen als u zorg nodig hebt. Dit maakt plannen met hogere premies vaak geschikt voor senioren en mensen met chronische gezondheidsproblemen. Ze kunnen ook goed werken voor iemand die binnenkort een procedure moet ondergaan en meerdere keren naar de dokter moet om zich voor te bereiden.U kunt een belastingaftrek krijgen als zelfstandigeZelfstandigen kunnen over het algemeen alle aanvullende ziektekostenverzekeringspremies die ze betalen aftrekken als ze niet in aanmerking komen voor een verzekering via de werkgever van hun echtgenoot (of hun eigen werkgever, als ze ook een baan hebben). Dit maakt het voor zelfstandigen een beetje betaalbaarder om hun premies te verhogen en een lager eigen risico te krijgen.

Redenen om lagere premies te betalen

Lagere premies kunnen ertoe leiden dat u meer uit eigen zak betaalt als u zorg nodig hebt, maar deze plannen werken ook voor bepaalde polishouders:U hebt niet vaak zorg nodigAls u geen voortdurende gezondheidsproblemen hebt, hoeft u geen zorgaanbieder te bezoeken buiten uw jaarlijkse fysieke of een noodgeval. In dat geval kan het zinvol zijn om een plan met lagere premies te nemen, aangezien de kans kleiner is dat u een hoog eigen risico moet betalen.Als gevolg hiervan zijn plannen met lagere premies vaak geschikt voor jongere mensen. Velen hebben niet dezelfde gezondheidsproblemen als senioren en hun inkomens kunnen lager zijn, waardoor deze plannen beter op hun budget passen.U kunt een Health Savings Account (HSA) openenAls uw plan in aanmerking komt als een High Deductible Health Plan (HDHP), komt u mogelijk in aanmerking om een Health Savings Account (HSA) te openen. Uw HSA-bijdragen zijn fiscaal aftrekbaar tot een bepaalde limiet ($3.650 voor individuen en $7.300 voor gezinnen) in 2022. Dit aantal wordt elk jaar aangepast aan de inflatie. U kunt uw bijdragen vervolgens beleggen in aandelen en andere activa, en de groei op de rekening is belastinguitgesteld.U kunt ook geld belastingvrij opnemen als het wordt gebruikt voor in aanmerking komende medische kosten – zoals gedefinieerd door de IRS – die uw verzekering niet dekt, zoals een bril op recept of een rolstoel.Na uw 65e kunt u HSA-fondsen overal voor gebruiken zonder de boete te betalen die u zou betalen voor niet-gekwalificeerde uitgaven vóór uw 65e.

De bottom line

Het bepalen van uw aanvullende ziektekostenverzekeringsbudget komt neer op het inschatten van uw risico. Als u jong en gezond bent, hebt u misschien geen gezondheidszorg nodig buiten uw fysieke en een mogelijk noodgeval, zoals een gebroken bot. Aan de andere kant, misschien bent u ouder of heeft u een voortdurende gezondheidsprobleem. Het betalen van hogere premies om een lager eigen risico te krijgen kan de besparingen op frequente zorg meer dan waard zijn. Dat gezegd hebbende, kunt u wat speelruimte op beide krijgen door rond te shoppen.Het verzamelen en vergelijken van verschillende citaten kan u helpen een adequate dekking te krijgen tegen het beste tarief.De inhoud hierin wordt verstrekt voor algemene informatieve doeleinden en wordt niet verstrekt als fiscaal, juridisch, gezondheids-offinancieel advies voor een persoon of voor een specifieke situatie. Werkgevers, werknemers en andere personen dienen contact op te nemen met hun eigen adviseurs over hun situatie. Voor volledige details, inclusief beschikbaarheid en kosten van Aflac verzekeringen, kunt u contact opnemen met uw lokale Aflac agent. Aflac verzekeringen worden gedekt door Aflac. In New York wordt de dekking verzorgd door Aflac New York. Aflac | WWHQ | 1932 Wynnton Road | Columbus, Ga 31999Z2200457 EXP 5/23

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: michael.bertini@iquanti.com
Job Title: Consultant
Tags:   United States, Wire