header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Inzicht in verzekeringsmogelijkheden voor veteranen

Jun 11, 2022 6:30 AM ET

Veteranen offeren veel op in termen van mentale, fysieke en emotionele inspanning wanneer zij hun land dienen. In aanvulling op de veteraan zelf, hun familie, gemeenschap, en andere dierbaren zijn vaak direct van invloed als een persoon dient. Een van de voordelen voor veteranen bij hun ontslag of vrijlating uit de dienst is de verzekering opties beschikbaar voor hen door de overheid Veteran Affairs of VA.

Health Insurance

De nummer een verzekeringsdekking optie voor veteranen is de voordelen voor de gezondheid gedekt door de Amerikaanse overheid. Vaak aangeduid als VA gezondheidszorg, zullen deze medische voordelen zijn afhankelijk van de specifieke behoeften van een individuele veteraan en zijn onderworpen aan de goedkeuring en richtlijnen van de overheid. In het algemeen zal medische voordelen voor veteranen omvatten alle zorg die nodig is om een persoon te helpen door middel van een blessure of ziekte, preventieve zorg, revalidatie of andere noodzakelijke verbeteringen voor functionaliteit, en all-around gezondheid en welzijn het verbeteren van de kwaliteit van leven.In sommige gevallen zal VA gezondheid betrekking hebben op operaties, nierdialyse, immunisatie, voeding, en geestelijke gezondheid, maar er zijn andere medische behoeften die strikt niet worden gedekt door VA Health. Deze omvatten cosmetische chirurgie, abortus of abortus counseling, experimentele geneeskunde, out-of-network inpatiënt of poliklinische zorg, en nog veel meer, zoals gedefinieerd door de VA voordelen website.

Disability Insurance

Gelijk aan de ziektekostenverzekering, VA biedt ook invaliditeit compensatie pakketten die een belastingvrije betaling voor veteranen die gewond raakten of ziek werden tijdens het dienen zijn. De invaliditeitsverzekering dekt zowel fysieke als mentale ziekten, zolang ze werden ontwikkeld als gevolg van de dienst of aanwezig waren vóór de dienst, maar verergerd door de dienst. Terwijl de VA-website een overzicht geeft van bepaalde veel voorkomende aandoeningen zoals PTSD voor geestelijke gezondheidsproblemen, wordt het grootste deel van de medische behoeften bepaald bij het indienen van een claim.

Wanneer aanvullende verzekering helpt

Enkele belangrijke voordelen die niet alle VA-pakketten dekken zijn takken zoals vision en tandheelkundige zorg. In die gevallen kan een supplementaire verzekering de moeite waard zijn om de kwaliteit van leven te behouden. Populaire aanvullende verzekeringsopties kunnen zijn de tandheelkundige en visie, evenals levensverzekering, dekking voor ernstige ziekte en ongevallenverzekering.

Gebruik van Medicare

Een populaire keuze voor veteranen is het gebruik van Medicare in aanvulling op VA-uitkeringen als ze in aanmerking komen voor beide. Omdat Medicare geen kosten dekt die in een VA faciliteit worden gemaakt en VA geen kosten dekt die in een Medicare faciliteit worden gemaakt, kunnen de twee in tandem werken voor veteranen die in aanmerking komen – hetzij door 65 jaar of ouder te zijn of door een in aanmerking komende handicap te hebben.Als een behandeling niet bij de ene is inbegrepen of niet gunstig in de buurt is gelegen, kan een persoon in staat zijn om zorg bij de andere te ontvangen, effectief bedekkend een persoon en soms afhankelijke personen in het geval dat zij slechts bij de ene of de andere faciliteit voor zorg kunnen komen.Dit is slechts een kort overzicht van het product. Dekking is mogelijk niet beschikbaar in alle staten, inclusief maar niet beperkt tot ID, NJ, NM, NY, of VA. Voordelen/premietarieven kunnen variëren afhankelijk van het gekozen plan. Optionele uitbreidingen kunnen beschikbaar zijn tegen extra kosten. Polissen en aanvullende verzekeringen hebben beperkingen en uitsluitingen die van invloed kunnen zijn op de te betalen uitkeringen. Neem contact op met uw lokale Aflac-agent voor meer informatie over de dekking en de kosten. Tandheelkunde: In Idaho, polissen A81100RID tot A81400RID. In New York, polis NY81100 tot NY81400. In Oklahoma, Policies A81100OK tot en met A81400OK. In Virginia, polities A81100VA tot en met A81300VA. Vison: In Idaho, polis VSN100ID. In Oklahoma, polis VSN100OKR. In Virginia, polis VSN100VA. Heel & Termijn Leven: In Arkansas, Idaho, Oklahoma en Virginia, Polissen: ICC1368100, ICC1368200, ICC1368300, ICC1368400 en Riders: ICC1368050, ICC1368051, ICC1368052, ICC1368053, ICC1368054, ICC1368055. Kritieke Ziekte: In Oklahoma, polissen B71100OK & B7110HOK. Niet beschikbaar in ID, NJ, NY & VA. Ongevallen: In Idaho, polissen A35100ID-A35200ID, & A35B24ID. In Oklahoma, Policies A35100OK-A35200OK, & A35B24OK. In Virginia, Policies A35100VA-A35400VA, A35B24VA, & A35BOFVA. Aflac-verzekeringsdekking wordt verzekerd door Aflac. In New York, dekking wordt verzekerd door Aflac New York. De inhoud hiervan is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en wordt niet verstrekt als fiscaal, juridisch, gezondheids- of financieel advies voor een persoon of voor een specifieke situatie. Werkgevers, werknemers en andere personen dienen contact op te nemen met hun eigen adviseurs over hun situatie. Voor volledige details, inclusief beschikbaarheid en kosten van Aflac verzekeringen, kunt u contact opnemen met uw lokale Aflac agent.Aflac | WWHQ | 1932 Wynnton Road | Columbus, Ga 31999Aflac NY|22 Corporate Woods Boulevard, Suite 2 | Albany, NY 12211Z2200328 Exp. 4/23

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: Michael.bertini@iquanti.com
Job Title: Consultant
Tags:   United States, Wire