header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wat je moet weten over verzekeringen als je je eerste baan krijgt

Jun 11, 2022 6:21 AM ET

Uw eerste baan met een verzekering scoren is heel opwindend! Nadat de aanvankelijke euforie is weggeëbd, of misschien in het midden ervan, is het misschien tijd om de details uit te splitsen om ervoor te zorgen dat de door uw werkgever aangeboden verzekeringsplannen voldoende zijn om aan uw behoeften en levensstijl te voldoen. Zo niet, dan kunt u in de problemen komen als er iets misgaat. Laten we eens kijken naar belangrijke dingen die je moet weten over verzekeringen als je je eerste baan krijgt.

Twee termen om te weten

Het is verstandig om de basisprincipes van verzekeringen te begrijpen, waaronder twee belangrijke termen: eigen risico en premie. De premie is het bedrag dat u routinematig (meestal maandelijks) betaalt om uw ziektekostenverzekering te behouden. Als uw werkgever de kosten met u deelt en uw betaling helpt subsidiëren, dan kan de premie relatief laag zijn voor uzelf of uw gezin. Het andere getal om op te letten en voor te bereiden is het eigen risico, dat is het bedrag van de out-of-pocket kosten die u moet betalen voordat de verzekering in werking treedt. Bijvoorbeeld, stel u krijgt een auto-ongeluk, en het verblijf en de behandeling in het ziekenhuis waren $10.000, maar uw eigen risico was $1.000. In dit geval zou u $1,000 van de rekening moeten betalen voordat uw verzekeringsmaatschappij de rest begint te dekken. Als u op het moment van uw verblijf in het ziekenhuis die drempel van $1.000 al had bereikt (out-of-pocket betalen voor doktersbezoeken, medicijnen, röntgenfoto’s), zou de verzekering onmiddellijk moeten ingaan.

Populaire planopties

Er zijn een aantal plan types waaruit een werkgever kan kiezen bij het structureren van hun verzekering voor werknemers. Soms zal een werkgever u de mogelijkheid geven om te kiezen welk plan voor u werkt, en andere keren zullen ze u een plan geven zonder flexibiliteit. De twee meest voorkomende plannen zijn:

  • PPO
  • HMO

PPO staat voor preferred provider organization (voorkeursorganisatie van leveranciers) en biedt flexibiliteit bij het kiezen van je leveranciers, hoewel gezondheidszorg in het netwerk het meest kostenefficiënt is. Een HMO plan staat voor health maintenance organization, en al uw diensten en aanbieders zullen directe merken en werknemers van het bedrijf zijn met weinig flexibiliteit. Bijvoorbeeld, als uw ziektekostenverzekering provider Kaiser Permanente is, zal een HMO plan vereisen dat u alleen Kaiser ziekenhuizen bezoekt en interne directe werknemers Kaiser professionals ziet. Dit kan lastig worden wanneer u kiest voor uitbreidende diensten zoals psychotherapie, omdat het bedrijf een psychiatriemerk buiten hun bedrijf niet zal dekken, waardoor er weinig opties overblijven die voor u in-house werken.

Wat een werkgever moet bieden

Zoals de wet vereist, moeten werkgevers met 50 of meer voltijdse werknemers hun werknemers een ziektekostenverzekering aanbieden. Onder deze drempel zijn bedrijven niet verplicht een ziektekostenverzekering aan te bieden, maar zij mogen dit wel doen om belastingvoordelen te behalen. Bovendien is het statuut voor het initiëren van dekking meestal tussen 60 en 90 dagen voordat een werkgever u zal dekken, wat een gat van twee tot drie maanden in de dekking laat. Een ander hiaat in de dekking zijn aanvullende verzekeringsopties zoals visie en tandheelkundige plannen, die door veel werkgevers als optioneel worden gezien.Terwijl het horen dat de ziektekostenverzekering wordt verstrekt en grotendeels door uw werkgever wordt gedekt opwindend kan zijn, is de waarheid dat veel van deze bedrijven beperkte voordelen bieden om aan de minimumvereiste door de overheid te voldoen.

Wat te doen als uw ziektekostenverzekering niet voldoende dekking biedt

Het is niet ongebruikelijk dat de door de werkgever verstrekte verzekering een bepaald maximumbedrag bereikt of dekking op sommige gebieden uitsluit. In dit geval bent u verantwoordelijk voor alle extra kosten, inclusief eventuele hoge aftrekbare bedragen die moeten worden betaald om uw verzekering te activeren. Als uw ziektekostenverzekering beperkt is, kan het voordelig zijn om een aanvullende ziektekostenverzekering af te sluiten om u te helpen eventuele onverwachte kosten te dekken. U kunt een visie- en tandartsverzekering afsluiten buiten uw door de werkgever verleende dekking om de kosten voor routinecontroles en noodgevallen te helpen verlagen. Op dezelfde manier kan het verstandig zijn om ook een kanker verzekering af te sluiten die samenwerkt met uw reguliere polis om de kosten te helpen dekken als u de diagnose kanker krijgt.Niet alleen kan een kankerverzekering zorgen voor gemoedsrust, maar het kan ook meer impact hebben dan uw traditionele verzekering in het geval van noodsituaties. Dit komt omdat het over het algemeen uitbetaald aan polishouders in een forfaitair bedrag met weinig richtlijnen over het gebruik, zolang het gaat om kosten in verband met de geschetste ziekte, zoals transportkosten, medische apparatuur, en out-of-network dekking. Overweeg uw opties en vergelijk levensverzekeringscitaten om erachter te komen welke soorten aanvullende dekking het beste aan uw behoeften kan voldoen.De inhoud hierin wordt verstrekt voor algemene informatieve doeleinden en wordt niet verstrekt als fiscaal, juridisch, gezondheids-of financieel advies voor een persoon of voor een specifieke situatie. Werkgevers, werknemers en andere personen dienen contact op te nemen met hun eigen adviseurs over hun situatie. Voor volledige details, inclusief beschikbaarheid en kosten van Aflac verzekeringen, kunt u contact opnemen met uw lokale Aflac agent. Aflac verzekeringen worden gedekt door Aflac. In New York wordt de dekking verzorgd door Aflac New York. Aflac | WWHQ | 1932 Wynnton Road | Columbus, Ga 31999Z2200336 EXP 4/23

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: michael.bertini@iquanti.com
Job Title: Consultant
Tags:   United States, Wire