header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bend, Oregon – Dancing Moon Press en TANGO WHISKEY ENTERTAINMENT LLC kondigen de release aan van de spannende historische roman Backskatter – A Botched Experiment Creates the Ultimate Tool van Tom Wangler.

Jun 16, 2022 11:03 AM ET

Het verhaal speelt zich af in de hoge woestijn van centraal/oost Oregon net voor Y2K, en heeft alle kenmerken van een spannende, intrigerende, koude oorlog techno-thriller. Op een warme, zonnige ochtend in oktober van 1999, doodde iets lukraak een aantal wilde dieren, vee en mensen zonder provocatie, zonder uitzondering en zonder genade. Hun groteske dood zet een verwoede zoektocht in gang door een jachtopziener, een groep artsen en twee helikopterpiloten om antwoorden te vinden voordat er nog meer sterven. Terwijl het mysterie zich ontvouwt, worden twee speciale onderzoekers van de U.S. Air Force ingeschakeld. Met de hulp van de anderen slagen de twee erin om de stukjes van de puzzel langzaam in elkaar te passen – alleen zijn ze zelf het doelwit van een maniakaal complot om hen te stoppen en het zwijgen op te leggen. Sommige geheimen zijn het waard om voor te doden… Auteur Tom Wangler is geboren en getogen in het driecounty gebied van Centraal Oregon. Afgestudeerd aan het Oregon College of Education en de Oregon State University, begon Tom aan een onderwijscarrière die hem uiteindelijk leidde tot een verblijf van twee jaar in Afrika bij het Vredeskorps (en de inspiratie vormde voor zijn eerste roman “Nigeria”). Na een aantal carrièrewisselingen, waaronder het vliegen met helikopters, ging Tom uiteindelijk met pensioen als leraar en administrateur op een middelbare school. Hij woont momenteel met zijn vrouw Cheryl en hun twee Duitse herders in de badplaats Bend, Oregon.

Backskatter: A Botched Experiment Creates the Ultimate Weapon – Book Trailer

Wat lezers zeggen:

Tom Wangler neemt een obscure mijlpaal uit de geschiedenis van de Koude Oorlog in Central Oregon en maakt er een aangrijpende technische thriller van. Het resultaat is een snelle, onderhoudende roman die zich afspeelt op het kruispunt van feit en fictie.”– Glenn Voelz, auteur van The Gisawi Chronicles“Ik had geen vooropgezet idee over het verhaal dat ik aan het lezen was. De spanning van de gebeurtenissen hield me aan het lezen. De personages bleven me bij, zelfs nadat ik het boek had dichtgeslagen. Dit was geweldig om te lezen!” – Connie Souther, rancher uit Centraal Oregon”Dit was een leuk, goed gestructureerd, actie suspense mysterie. De tijdlijn is strak en duidelijk aangegeven. Onze helden zijn herkenbaar en sympathiek. Ik vond het leuk dat er een vrouwelijke vertegenwoordiging was van verschillende tinten. Het is duidelijk geschreven door iemand die militaire procedures begrijpt en van helikopters houdt.”– Kelly Lynne Schaub, redacteurBackskatter is een Print on Demand (POD) boek dat verkrijgbaar is bij groothandelaar Ingram Spark en bij een groot aantal verkooppunten, waaronder Amazon en de Kindle Store.

Contactgegevens:

Name: Kim Cooper
Email: kim@dancingmoonpress.com
Job Title: Publisher/owner

Tags:   United States, Wire