header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cavai en Azerion leveren industrieprimeur met conversatie in-stream video

Jun 16, 2022 10:49 AM ET

Azerion en Cavai bouwen voort op hun langdurige wereldwijde partnerschap om wereldprimeur te leveren met in-stream conversational video

Londen, UK, 14e juni 2022: Cavai, de toonaangevende conversational advertising cloud, en Azerion, het digitale entertainment- en mediaplatform, kondigen vandaag de lancering aan van conversational in-stream video; een nieuw en creatief formaat dat is ontworpen om de betrokkenheid te optimaliseren via de unieke krachtige combinatie van bewegend beeld en gepersonaliseerde interactie.Sophie Gunyon, UK Sales Director, Cavai, legt uit: “Deze lancering biedt de sector een nieuwe kans voor conversatie in een unieke omgeving. We weten al dat in-stream video een krachtig medium is dat een geboeid publiek biedt. Onze samenwerking met Azerion gaat verder en daarom zijn we verheugd om een primeur in de sector te leveren; een primeur die de positie versterkt van merken, uitgevers en agentschappen die gepersonaliseerde conversatieadvertenties in video willen gebruiken, in een tijd waarin we een groeiende vraag zien naar nieuwe oplossingen die een dialoog in twee richtingen mogelijk maken.”Paul Lowrey, Director of Strategy, Insight and Marketing bij Azerion UK geeft het volgende commentaar:Als vertrouwde partner zijn we verheugd dat Cavai de grenzen blijft verleggen met innovatieve advertentieformaten, waardoor we onze eigen productmix en videomogelijkheden kunnen uitbreiden. We weten allemaal dat de vraag naar video reclame groeit – met het IAB UK’s Digital Adspend rapport, uitgevoerd met PwC, waaruit blijkt dat video met 58% is gestegen. We zijn verheugd dat we de markt de mogelijkheid kunnen bieden voor merken om verder te gaan dan de standaard pre roll en om betrokkenheid te stimuleren die verder gaat dan alleen aandacht.”Tommy Torjesen, CPO en mede-oprichter van Cavai voegt hieraan toe: “We hebben hoge verwachtingen van onze nieuwste video-oplossing op de markt. Korte video is een natuurlijk startpunt voor actieve interactie en heeft al bewezen interesse te wekken. Nu video in-stream opent meer inventaris en nieuwe mogelijkheden voor betrokkenheid in een formaat. Dit vormt een aanvulling op Cavai’s in-banner aanbod, waardoor adverteerders de kracht van bewegende beelden volledig kunnen benutten.”Cavai’s langdurige, wereldwijde relatie met Azerion heeft het mogelijk gemaakt om op specifieke markten te lanceren en steeds meer mensen te laten profiteren van de creatieve en interactieve formaten van het bedrijf. Hij heeft ‘s werelds toonaangevende conversational advertising-cloud gebouwd, die is ontworpen om de betrokkenheid van het publiek te vergroten, en zijn klanten ervaren een enorm verhoogde ROI dankzij niet-onderbrekende communicatie die een tweerichtingsdialoog tussen publiek en merken mogelijk maakt.De lokale aanwezigheid van Azerion op het gebied van verkoop, een sterk netwerk en expertise op het gebied van technologie, gecombineerd met een schat aan kennis over technologie en reclame, helpt Cavai om opvallende campagnes te leveren en om klanten op een lokale, specifieke en zeer persoonlijke manier te ondersteunen.De afgelopen maanden heeft Cavai een aanzienlijke internationale expansie doorgemaakt, waarbij zijn privacy-gebaseerde conversational advertising-oplossingen wereldwijd door steeds meer mensen worden erkend. Het bedrijf blijft de volgende generatie, user-centric marketing oplossingen ontwikkelen die een een-op-een dialoog met consumenten mogelijk maken in een verscheidenheid van formaten. Terwijl marketeers afstappen van onderbrekende formats, maken de klanten van Cavai echte interactiviteit mogelijk en brengen ze de broodnodige menselijkheid in merkcommunicatie. Over Cavai: Cavai is de toonaangevende wereldwijde conversationele advertentiecloud die nauw samenwerkt met merken, uitgevers en bureaus om conversatie-ervaringen mogelijk te maken via de eigen advertentiecloudtechnologie van Cavai.Opgericht in 2018, helpt Cavai marketeers conversational ad experiences te leveren in programmatic en social buys op dezelfde manier als ze normaal gesproken banners en video-advertenties zouden leveren. Met kantoren in Oslo, Stockholm, Helsinki, Kopenhagen, Amsterdam, München, Barcelona, Londen, New York, Seattle, Montreal en Singapore ondersteunt Cavai toonaangevende wereldwijde merken en uitgevers bij conversational advertising.Voor meer informatie over hoe u reclame weer geweldig kunt maken en deel kunt uitmaken van de toekomst van conversational advertising, kunt u contact opnemen met het Cavai-team ophello@cavai.com.www.cavai.com Over Azerion: Azerion is een snelgroeiend digitaal entertainment- en mediaplatform. Als een content-gedreven, technologie en data bedrijf, bedient Azerion consumenten, digitale uitgevers, adverteerders en game makers wereldwijd. Het geïntegreerde platform van Azerion biedt technologische oplossingen om de aankoop en verkoop van digitale reclame te automatiseren voor mediakopers en -verkopers, ondersteund door verkoop- en campagnemanagementteams in de markt. Via onze technologie werken content creators, digitale uitgevers en adverteerders samen met Azerion om de miljoenen mensen over de hele wereld te bereiken die Azerion’s games spelen en zijn gedistribueerde entertainment content bekijken om betrokkenheid, loyaliteit te verhogen en e-commerce te stimuleren. Opgericht in 2014 door twee Nederlandse ondernemers, heeft Azerion een snelle expansie doorgemaakt gedreven door organische groei en strategische overnames. Azerion heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam, Nederland en is een beursgenoteerd bedrijf genoteerd aan Euronext Amsterdam. Ga voor meer informatie naar: www.azerion.com PR Contact: Julia LinehanCavai PR DirectorJulia@thedigitalvoice.co.uk

Contactgegevens:

Julia Linehan
Cavai PR Director
Julia@thedigitalvoice.co.uk
Tags:   United States, Wire