header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


GumGum en Frameplay werken samen om contextueel relevante, intrinsieke in-game advertenties te leveren

Jun 16, 2022 10:43 AM ET

Gezamenlijke oplossing stelt adverteerders in staat om merkboodschappen te versterken in premium gaming content en zo een relevante en niet-storende ervaring te creëren

Londen, UK – 14 juni 2022 – GumGum , een contextueel-eerst wereldwijd digitaal advertentieplatform, kondigde vandaag een strategische samenwerking aan met Frameplay , de wereldwijde leider in het mogelijk maken van intrinsieke in-game reclame. De samenwerking breidt GumGum’s reeks van high-impact advertentieproducten uit naar het Frameplay platform en stelt adverteerders in staat om gamers en consumenten te bereiken binnen zeer cinematische en interactieve videogames. Dit ontsluit zowel tijd als aandacht van ‘s werelds meest begeerde doelgroepen met relevante intrinsieke in-game reclame in een merk-geschikte omgeving.

“Gaming biedt adverteerders niet alleen een unieke kans om spannende, diverse en onverwachte doelgroepen online te bereiken, het biedt merken ook een springplank naar de Web 3.0-wereld,” zegt Phil Schraeder, CEO bij GumGum. “Er zijn alleen al 180 miljoen mensen in de Verenigde Staten – bijna de helft van de bevolking – die zich identificeren als een digitale gamer, dus het is duidelijk dat in-game reclame absoluut essentieel is voor merken om hun share of voice te vergroten en een publiek op schaal te bereiken. Met Frameplay zijn we in staat om adverteerders de kans te bieden om early adopters te zijn van deze opkomende omgeving, en hen te helpen een divers gamepubliek te bereiken op mobiel, desktop en consoles met niet-intrusieve advertenties die naadloos opgaan in de game-ervaring van een gebruiker.”

Deze integratie biedt GumGum een extra aanbod dat een aanvulling is op GumGum’s core display en video producten. Frameplay’s unieke advertentie platform ondersteunt hoge viewability standaarden, consistent met GumGum’s high-impact formats. Frameplay ondersteunt advertentieruimtes die zijn geïmplementeerd via hun SDK, evenals op maat gemaakte advertentie-ervaringen die merken in staat stellen om een 100% aandeel van de stem te bezitten. De samenwerking zal in eerste instantie worden aangeboden als beperkte beschikbaarheid, met een uitgebreide beschikbaarheid die later dit jaar zal worden vrijgegeven.

“Frameplay’s samenwerking met GumGum ontsluit een kans voor adverteerders om nieuwe, zeer attente publiekssegmenten te bereiken op een naadloze en meetbare manier,” zegt Jonathon Troughton, CEO van Frameplay. “Bij Frameplay geven we ontwikkelaars en adverteerders de bewezen voordelen van intrinsieke in-game reclame om het publiek te boeien in geschaalde, filmische videogames zonder in te boeten aan creativiteit of gebruikerservaringen. Ons partnerschap ondersteunt die missie. We zijn er trots op dat we deze rijke mogelijkheden kunnen bieden aan de klanten van GumGum en zijn enthousiast over de toekomst van deze samenwerking.”

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met pr@gumgum.com.

Over GumGum

GumGum is een contextueel-first wereldwijd digitaal advertentieplatform dat de aandacht van mensen trekt, zonder het gebruik van persoonlijke gegevens. Wij geloven dat een reclame-ecosysteem dat gebaseerd is op het begrijpen van de actieve gemoedstoestand van een consument in plaats van op zijn gedrag, een meer rechtvaardige en veiligere toekomst biedt voor zowel consumenten, uitgevers als adverteerders. GumGum werd opgericht in 2008, heeft zijn hoofdkantoor in Santa Monica, Californië, en is wereldwijd actief in 19 markten. Ga voor meer informatie naar www.gumgum.com.

Over Frameplay

Frameplay is de wereldwijde intrinsieke in-game advertising leider met hoofdkantoor in San Francisco, Californië met wereldwijde kantoren en teams ter ondersteuning van NA, EMEA, LATAM, en APAC. Frameplay stelt game-ontwikkelaars in staat om gemakkelijk impactvolle reclame intrinsiek te plaatsen binnen video game-omgevingen zonder verstoring van de gameplay prestaties of ervaring. Het resultaat is een grotere merkbekendheid voor adverteerders, extra inkomsten voor ontwikkelaars en een plezierige, ononderbroken ervaring voor gamers. Ga voor meer informatie naar www.frameplay.gg.

Contactgegevens:

Name: Julia Linehan
Email:julia@thedigitalvoice.co.uk
Job Title: PR and Communications

Tags:   United States, Wire