header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hemp-Solutions, Inc. verwelkomt Thomas Ducharme tot zijn team als Chief Science Officer.

Jun 16, 2022 11:37 AM ET

Incline Village Nevada–GLOBE NEWSWIRE (15 juni 2022) Hemp-Solutions, Inc. (het “Bedrijf” (www.hemp-solutions.us) is verheugd te kunnen meedelen dat Thomas Ducharme zich bij onze staf heeft gevoegd als Chief Science Officer. Hij bekleedde de vorige functie als president en oprichter van iHemp alliance company. De heer

Ducharme begon zijn carrière in Quality Control Engineering en studeerde af aan de University of Advancing Computer Technology in 1997. De heer Ducharme heeft een team van biologische wetenschappers geleid in het toepassen van natuurlijke meststoffen, plantgenetica, vermeerderingsconcepten, aeroponics, biologisch bodemontwerp en plantmethodologie. Hij heeft investeerders, kredietverstrekkers en werktuigbouwkundigen gecoördineerd, die vertrouwd zijn met hennepverwerking en het ontwerp van faciliteiten.

De heer Celecia gaf aan “De heer Ducharme is een ongelooflijke bron van informatie met betrekking tot wetenschap en technologie die de toekomst van de industriële hennepindustrie aansturen en zal Hemp-Solutions, Inc. helpen om een belangrijke Amerikaanse exploitant te worden in het verwerken van industriële hennep en het ontwikkelen van producten en markten als haar Chief Science Officer.”

Industriële Hennep (gelegaliseerd in de US 2018 Farm Bill) vertegenwoordigt ook een nieuw geldgewas voor Amerikaanse boeren dat als bijkomend voordeel heeft dat het een netto “Koolstofnegatief” gewas is, in die zin dat het meer koolstof uit de atmosfeer haalt en terugbrengt naar de bodem dan de koolstof die wordt gebruikt bij de teelt en verwerking ervan. Als zodanig vertegenwoordigt industriële hennep een nieuwe “groene industrie”. Industriële Hennep vertegenwoordigt een nieuwe industrie die zich uitstrekt van de levering van vezels ter aanvulling of vervanging van plastic, beton, houtvervanging, papierproducten, en honderden andere koolstofnegatieve producten.

Hemp-Solutions Inc. heeft een tekort gezien aan verwerkingsbedrijven voor Industriële Hennep in belangrijke landbouwgebieden die Industriële Hennep als een nieuw handelsgewas willen gaan gebruiken. Het bedrijf is van plan om in eerste instantie bestaande biomassa veilig te stellen van de landbouw bronnen en is het verzamelen van kapitaal via een (Eerste Ronde) Private Plaatsing voor een miljoen dollar (gedownload op www.hemp-solutions.us) om zijn eerste verwerkingscapaciteit op te bouwen om te beginnen met het vullen van orders. Een (tweede ronde) Private Plaatsing voor vijf miljoen dollar is gepland om de activiteiten uit te breiden naar andere locaties. De zakelijke mogelijkheid die Hemp-Solutions, Inc. boeren biedt, is de bouw van industriële hennepverwerkingsfabrieken met hoge capaciteit in de plaatselijke gemeenschap, de aankoop van de in henneppremies verpakte hennep van de boer tegen een overeengekomen prijs op grond van een contract dat wordt ondertekend voordat de hennep wordt geplant, en het bijstaan van de boer bij de juiste plant- en oogstprocedures. Hemp-Solutions, Inc. zal de in henneppremies verwerkte hennep verwerken tot “Best Fiber” en “Hurd Pellets” en deze producten verkopen aan derde groothandelsmarkten en fabrikanten.

Hoe groot kan de hennepvezelsector uiteindelijk worden?

Het potentieel van hennepvezel en graan (dat wil zeggen hennepzaad bedoeld voor consumptie) en niet voor aanplant is bekend. Medio september 2021, in antwoord op een verzoek van het White House Domestic Policy Office, bracht de National Hemp Association (NHA) een economisch impactrapport uit met betrekking tot het potentieel van een duurzame hennepindustrie in de VS. Volgens het rapport wordt verwacht dat de binnenlandse hennepvezel- en graansector tegen 2030 een “impact” van 32 miljard dollar zal hebben. Het NHA-rapport is gebaseerd op de veronderstelling dat, met voldoende opleiding en investeringen, hennep een ander belangrijk wisselgewas voor Amerikaanse boeren zou kunnen worden.

Over Hemp-Solutions, Inc.:

Hemp solutions, Inc. is een nieuwe particuliere onderneming met hoofdkantoor in Nevada en geregistreerd in Wyoming. Hemp-Solutions, Inc. is opgericht door de voormalige CEO’s van twee beursgenoteerde bedrijven om te profiteren van een groeiende kans in de nieuwe industriële hennepmarkt. Meer specifiek is Hemp-Solutions, Inc. momenteel bezig met het verzamelen van initieel bedrijfskapitaal in een onderhandse plaatsing en is van plan om te proberen het bedrijf in de toekomst naar de beurs te brengen om liquiditeit voor de initiële investeerders mogelijk te maken. Meer gedetailleerde informatie is te vinden op de website van het bedrijf www.hemp-solutions.us of door direct contact op te nemen met de heer Frank Celecia, de CEO, met behulp van de contactgegevens hieronder.

Vooruitziende verklaringen:

Dit persbericht kan toekomstgerichte verklaringen bevatten, waaronder informatie over de visie van het management op de toekomstverwachtingen, -plannen en -vooruitzichten van Hemp Solution, ook binnen de safe harbor-bepalingen van The Private Securities Litigation Reform Act van 1995 (de “Act”).Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen die talrijke risico’s en onzekerheden inhouden Deze toekomstgerichte verklaringen worden over het algemeen aangeduid met de woorden “geloven”, “project”, “verwachten”, “anticiperen”, “schatten”, “voornemen”, “strategie”, “toekomst”, “kans”, “potentieel”, “plan”, “kunnen”, “zouden”, “zullen”, “zouden”, “zullen zijn”, “zullen blijven”, “zullen waarschijnlijk resulteren” en soortgelijke uitdrukkingen. Toekomstgerichte verklaringen zijn voorspellingen, projecties en andere verklaringen over toekomstige gebeurtenissen die gebaseerd zijn op de huidige verwachtingen en veronderstellingen en bijgevolg onderhevig zijn aan risico’s en onzekerheden, met inbegrip van die in verband met COVID-19. De werkelijke resultaten, prestaties of verwezenlijkingen kunnen als gevolg van bepaalde factoren wezenlijk verschillen van die welke in dergelijke toekomstgerichte verklaringen worden verwacht. Behalve indien wettelijk vereist, nemen wij geen verplichting op ons om deze toekomstgerichte verklaringen bij te werken, zelfs indien in de toekomst nieuwe informatie beschikbaar komt.

SOURCE Hemp-Solutions, Inc.

Contactgegevens:

Name: Frank Celecia
Email: frank@hemp-solutions.us
Job Title: Chief Executive Officer
310-460-8426

Tags:   United States, Wire