header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Henson Group gerangschikt op Channel Futures 2022 MSP 501-Tech Industry’s meest prestigieuze lijst van Managed Service Providers wereldwijd

Jun 16, 2022 11:46 AM ET

Annual MSP 501 Identifies Industry’s Best-in-Class Businesses Growing Via Recurring Revenue and Innovation

Miami, FL – June, 16st 2022 – Henson Group is genoemd als een van ‘s werelds beste managed service providers in de prestigieuze 2022 Channel Futures MSP 501 ranglijst.Henson Group is geselecteerd als een van de technologie-industrie’s top-performing providers van managed services door de redactie van Channel Futures. In de afgelopen 16 jaar hebben managed service providers (MSP’s) van over de hele wereld aanvragen ingediend om te worden opgenomen in deze prestigieuze en definitieve lijst. De Channel Futures MSP 501-enquête onderzoekt de prestaties van de organisatie op basis van de jaarlijkse omzet, terugkerende omzet, winstmarges, omzetmix, groeimogelijkheden, innovatie, ondersteunde technologische oplossingen en bedrijfs- en klantdemografie.MSP’s die in aanmerking komen voor de lijst moeten een strenge beoordeling doorstaan die wordt uitgevoerd door het onderzoeksteam en de redacteuren van Channel Futures. Het rangschikt aanvragers met behulp van een unieke methodologie die financiële prestaties weegt op basis van gezondheid en levensvatbaarheid op lange termijn, toewijding aan terugkerende inkomsten en operationele efficiëntie.Channel Futures is verheugd om Henson Group te benoemen tot de 2022 MSP 501. “We zijn erg enthousiast om erkend te worden als een van de top MSP’s in de wereld”, zegt David Fuess, CEO van Henson Group. “We hebben veel tijd en middelen ingezet om onze klanten een best-in-class IT-ervaring te bieden. Het is zeer lonend om het eliteniveau van erkenning van Channel Futures te hebben bereikt”. De lijst van dit jaar trok opnieuw een recordaantal kandidaten, waardoor het een van de meest competitieve in de geschiedenis van het onderzoek is. De winnaars worden erkend op de Channel Futures website en zullen worden geëerd tijdens een speciale ceremonie op de Channel Futures MSP Summit Channel Partners Leadership Summit, 13-16 september in Orlando, Florida. Sinds de oprichting heeft de MSP 501 zich ontwikkeld van een competitieve ranglijst tot een levendige groep van vernieuwers gericht op een hoge mate van klanttevredenheid bij kleine, middelgrote en grote organisaties in de publieke en private sector. Vandaag de dag zijn veel van hun diensten en technologie-aanbiedingen gericht op de groeiende behoeften van klanten op het gebied van cloud, beveiliging, samenwerking en ondersteuning van hybride werkkrachten. “De 2022 Channel Futures MSP 501 winnaars zijn de best presterende en meest innovatieve IT-providers in de industrie van vandaag,” zegt Allison Francis, senior nieuwsredacteur voor Channel Futures. “De 501 is echt mee geëvolueerd met de MSP-markt, zoals blijkt uit de oogst van winnaars van dit jaar. Dit is ook het vijfde opeenvolgende jaar van groei van de applicatiepool, waardoor de lijst van dit jaar een van de beste ooit is.””We bieden onze welgemeende felicitaties aan de 2022 winnaars, en dankbaarheid aan de duizenden MSP’s die hebben bijgedragen aan de voortdurende groei en het succes van de managed services-sector,” zegt Kelly Danziger, general manager van Informa Tech Channels. “Deze providers zijn zeer zeker de drijvende kracht achter een nieuwe golf van innovatie in de industrie en tonen een toewijding om de MSP en het gehele kanaal vooruit te helpen. “De volledige 2022 MSP 501-lijst zal beschikbaar zijn op de website van Channel Futures op maandag 20 juni.AchtergrondDe 2022 MSP 501-lijst is gebaseerd op vertrouwelijke gegevens die zijn verzameld en geanalyseerd door de redactie- en onderzoeksteams van Channel Futures. De gegevens werden online verzameld van 1 februari tot 30 april 2022. De MSP 501-lijst erkent top managed service providers op basis van metrics, waaronder terugkerende inkomsten, winstmarge en andere factoren.

Over The Henson Group

Opgericht in 2002, is The Henson Group uitgegroeid tot een bekroond team van meer dan 650 IT-experts die klanten in meer dan 30 landen over de hele wereld bedienen met licenties, consulting en managed services gericht op Cloud Solutions gebaseerd op Microsoft Azure en Microsoft 365, Amazon Web Services, en Google Cloud Platform, 24/7/365 Support, Business Intelligence, Virtualisatie, Systeembeheer, Kunstmatige Intelligentie, Machine Learning, en gerelateerde technologieën. Meer informatie over The Henson Group op www.hensongroup.com.

Over Channel Futures

Channel Futures is een media- en evenementenplatform dat bedrijven in de informatie- en communicatietechnologie (ICT) kanaalindustrie bedient met inzichten, sectoranalyses, collegiale betrokkenheid, bedrijfsinformatie en persoonlijke evenementen. Wij bieden informatie, perspectief en verbinding voor het gehele channel-ecosysteem. Deze gemeenschap omvat technologie en communicatie consultants, integrators, verkopers, MSP’s, agenten, verkopers en leveranciers. Meer informatie is beschikbaar op www.channelfutures.com.

Contactgegevens:

Name: Bobby Lynch
Email:Bobby@Hensongroup.com
Job Title: Chief Marketing Officer

Tags:   United States, Wire