header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LibrumCHAIN lanceert met succes testnet – Nieuwe blockchain-technologie wordt in augustus gelanceerd

Jun 16, 2022 10:55 AM ET

LibrumCHAIN is een vooruitstrevend netwerk dat een revolutie wil ontketenen in de tokenization-markt met schaalbaarheid, lage transactiekosten en hoge efficiëntie. Het dient als de basis voor een eigen ecosysteem en biedt een ontwikkelaar-vriendelijke omgeving om andere tokenized projecten on-chain te bouwen. Alle transacties die binnen het netwerk worden gemaakt, worden 100% transparant opgeslagen en kunnen op elk moment worden getraceerd.

LibrumCHAIN is ontwikkeld door het blockchainbedrijf Matrixchain, gevestigd in Tallinn, Estland en heeft een internationaal team van ontwikkelaars in dienst die voor bekende bedrijven als IBM, Microsoft, Google en nog veel meer hebben gewerkt aan de ontwikkeling van blockchainoplossingen.

De eerste financieringsrondes waren zeer succesvol en brachten 2,5 miljoen euro op. Dit leidde tot de eerste implementatiefase om LibrumCHAIN te ontwikkelen en te programmeren. De basis was gelegd, en verdere ontwikkelingen bouwen voort op deze essentiële fase.

De LibrumCHAIN is een volgende-generatie Layer 1 blockchain-oplossing in het Proof of Authority (PoA) consensusmechanisme en een evolutie van het energie-efficiënte Proof of Stake consensusmechanisme. De nodes in een netwerk valideren transacties die willekeurig door het netwerk worden verdeeld. De waarschijnlijkheid hangt af van het aantal munten dat men bezit. Houders van de Librum Coin ($LCNC) krijgen één stem per munt om een stem te hebben over belangrijke beslissingen. Deze beslissingen omvatten veranderingen in de structuur of topologie van het netwerk.

Interoperabiliteit is vooral een belangrijk kernaspect van de LibrumCHAIN. Bestaande projecten op andere netwerken kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in LibrumCHAIN en profiteren van lagere transactiekosten. Bovendien biedt LibrumCHAIN een hoge schaalbaarheid, waardoor het aan de vraag in de toekomstige markt kan voldoen zonder in de problemen te komen dat het netwerk downtime ondervindt.

Librum beperkt zich niet tot de crypto-industrie, maar lost een enorm probleem in de bankwereld op door de LibrumCHAIN echte activa te laten digitaliseren en authentiek op te slaan op de blockchain. Deze gedigitaliseerde activa zijn vervolgens toegankelijk voor maximaal 95% van iedereen in de wereld via tokenization, waardoor een opener en eerlijker systeem van de toekomst ontstaat.

Het testnetwerk is eind mei 2022 van start gegaan en draait sindsdien stabiel. De nodes werden de een na de ander met succes geïnstalleerd en in het netwerk geïntegreerd. Stresstests en bug bounty-programma’s lopen momenteel nog en bieden belangrijke inzichten in de efficiëntie van het netwerk.

Het hoofdnet zal volgens de planning eind juli 2022 live gaan. Bij de lancering wordt ervoor gezorgd dat het netwerk stabiel draait en alle functionaliteiten klaar zijn om een uniek ecosysteem te bieden. – De visie wordt werkelijkheid!

Voor de definitieve afronding en verdere ontwikkeling van de blockchain zal nog een vervolgfinancieringsronde worden uitgevoerd. Zo is het mogelijk om op meer liquide beurzen te lanceren, de lancering van LibrumCHAIN zo goed mogelijk te laten verlopen en externe moeilijkheden beter aan te pakken.

De voorbereidingen zijn al getroffen. Een notering op Coinmarketcap en Coingecko zal plaatsvinden zodra het smartcontract live is. Vanaf dat moment wordt de hele set munten aangemaakt en kan elke transactie worden gevolgd.

Belangrijke partnerschappen in de financiële sector zijn al getekend. Dit omvat white labeling voor de tokenization van aandelen en effecten, de gezondheidszorg, de reisindustrie, en projecten op het gebied van hernieuwbare energie en decarbonisatie. Concrete markten bevinden zich in de regio van Duitsland en Azië. De Doelmarkt is echter geenszins beperkt tot deze, maar eerder een eerste aanloophaven om concrete projecten te realiseren.

Op 21/06/22 zal de tokenprijs worden verhoogd naar 0.0875 EUR. Potentiële beleggers moeten nog steeds de kans grijpen om goedkoper te kopen en te profiteren van prijsstijgingen en een veelbelovende markt op de lange termijn.

“Met LibrumCHAIN willen we nieuwe standaarden zetten in tokenization. Onze blockchain-technologie is moderner en energiezuiniger dan bestaande blockchains. Het thema economie en ecologie op één lijn krijgen, gekoppeld aan hoge veiligheid, is erg belangrijk voor ons. Met onze smart contract-oplossingen willen we concurrenten als Tron uit de markt drukken en hun marktaandeel veroveren, waar potentiële LibrumCHAIN-investeerders in de toekomst van zullen profiteren”, aldus Holger Kuhlmann, de CEO/oprichter van Librumchain.

 

Contactgegevens:

Name: Holger Kuhlmann
Email: Email: hk@matrixchain.eu
Job Title: Chief Executive Officer

Tags:   United States, Wire