header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Stad Rocky Hill, Connecticut, werkt samen met OpenGov voor geüpdatete digitale vergunningsoplossing

Jun 16, 2022 11:35 AM ET

Toen ambtenaren van de stad Rocky Hill, CT, gehoor gaven aan een oproep van lokale aannemers voor een meer geactualiseerde digitale vergunningsoplossing, kozen ze ervoor om samen te werken met OpenGov, de leider in moderne cloudsoftware voor de steden van ons land.Het personeel van de gemeente, gelegen in het Hartford metrogebied, maakte gebruik van een verouderde digitale oplossing, die niet de flexibiliteit had die ze nodig hadden. Tegelijkertijd gebruikten lokale aannemers OpenGov Citizen Services in andere delen van de regio en waren ze enthousiast over de mogelijkheden ervan. Toen besloten de ambtenaren te investeren in OpenGov Citizen Services.Stadsmedewerkers zijn van plan om OpenGov Citizen Servicestoepassingen in fasen uit te rollen, te beginnen met bouwvergunningen. Door de oplossing van OpenGov te gebruiken, kan het personeel vergunningen elektronisch routeren, goedkeuren en afgeven, waardoor kostbare tijd wordt bespaard met snellere goedkeuringen. Met minder drukke werkzaamheden zal het stadspersoneel productiever zijn in strategische initiatieven en ander belangrijk werk. Aannemers kunnen zich ondertussen weer sneller bezighouden met hun taak om de stad te helpen ontwikkelen. De gemeente Rocky Hill voegt zich bij de meer dan 1100 organisaties in de publieke sector die OpenGov gebruiken om hun werkprocessen te revolutioneren met cloud-gebaseerde software die speciaal is ontworpen voor de behoeften van de lokale overheid. Over OpenGov OpenGov is de leider in moderne cloud software voor de steden, provincies en overheidsinstellingen van ons land. OpenGov heeft als missie om de overheid effectiever en verantwoordelijker te maken en bedient meer dan 1100 agentschappen in de VS. De OpenGov ERP Cloud is exclusief ontwikkeld voor de unieke behoeften van de publieke sector op het gebied van budgettering, inkoop en burgerdiensten en zorgt ervoor dat organisaties beter kunnen samenwerken, bedrijfskritische processen worden gedigitaliseerd en de beste communicatie met belanghebbenden mogelijk wordt.

Contactgegevens:

Name: Steph Beer
Email: sbeer@opengov.com
Job Title: Director of Communications
Tags:   United States, Wire