header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vier redenen waarom je een levensverzekering moet hebben

Jun 16, 2022 11:49 AM ET

Als u jong bent en in goede gezondheid verkeert, hebt u misschien nog niet veel nagedacht over levensverzekeringen. Het maakt niet uit hoe oud u bent of wat uw levensstijl is, een levensverzekering is iets om te overwegen. Een levensverzekering is een overeenkomst met uw verzekeringsmaatschappij om uw dierbaren een overlijdensuitkering te betalen wanneer u overlijdt, in ruil voor uw maandelijkse betalingen. Deze belangrijke financiële investering biedt echter nog veel meer. Lees verder om meer te weten te komen over enkele redenen waarom u een levensverzekering zou moeten hebben.

1. Bescherm de financiën van uw dierbaren

Ongeacht de omstandigheden, de dood laat vrienden en familie wankelen. Uw levensverzekering biedt hen financiële zekerheid, zodat zij zich op hun emotionele welzijn kunnen richten zonder zich zorgen te hoeven maken over geld. Als uw gezin afhankelijk is van uw inkomen om de huur of de nutsvoorzieningen te betalen, voor kinderopvang te zorgen of de eindjes aan elkaar te knopen, zal uw levensverzekering hun financiële stabiliteit verzekeren door uw inkomen te vervangen. Helaas kan het zijn dat uw gezin moet opdraaien voor bepaalde schulden wanneer u overlijdt. Als u bijvoorbeeld een gezamenlijke creditcard met uw echtgenoot hebt, of als een broer of zus heeft meeondertekend voor een van uw leningen, worden zij verantwoordelijk voor het restant van die schuld. Een levensverzekering geeft uw gezin de middelen om te voorkomen dat het uit eigen zak moet betalen. U moet rekening houden met uw inkomen, verplichtingen en de uitgaven van uw gezin bij het berekenen van het levensverzekeringsbedrag dat voor u geschikt is.

2. Begrafeniskosten betalen

Zonder een financieel vangnet zullen uw vrienden en familie hun spaargeld moeten aanspreken of een beroep moeten doen op crowdfunding om de kosten van uw levenseinde te dekken. Volgens de National Funeral Directors Association bedroegen de mediane kosten van een begrafenis in 2021 $7.848. Een levensverzekering dekt die begrafeniskosten in plaats van de lasten van uw gezin te verzwaren. Individuen zonder afhankelijke personen kunnen kleine levensverzekeringen overwegen die “begrafenisverzekering” worden genoemd. Deze polissen variëren van ongeveer $ 5.000 tot $ 25.000 en vereisen geen gezondheidsonderzoek. Voor jongere mensen kunnen begrafenisverzekeringen echter hogere maandelijkse kosten met zich meebrengen dan levensverzekeringen, dus het is belangrijk om rekening te houden met uw specifieke omstandigheden bij het kiezen van een levensverzekering.

3. Financier de opleiding van uw kinderen

De stijgende kosten van het hoger onderwijs zijn geen geheim. Een levensverzekering is een manier om de toekomst van uw kind veilig te stellen, of u nu dichtbij bent of ver weg. Als u overlijdt, kunnen uw begunstigden de overlijdensuitkering gebruiken om het schoolgeld van uw kinderen te betalen. Maar ook als u nog in leven bent, kan uw levensverzekering helpen de kosten te dekken. Afhankelijk van hoe oud uw levensverzekering is, kan deze voldoende contante waarde hebben om geld op te nemen voor het schoolgeld. U kunt ook een lening afsluiten bij uw verzekeraar tegen de contante waarde van uw levensverzekering. Hoewel de lening nog steeds rente zal opbrengen, kunt u of uw kind betalingen doen volgens een tijdschema dat voor u geschikt is. Als u overlijdt voordat u de lening hebt afgelost, komt het resterende saldo ten laste van de overlijdensuitkering.

4. Dek uw langdurige zorg

De helft van alle volwassenen zal aanzienlijke hulp nodig hebben bij hun dagelijkse taken als ze ouder worden. Hoewel we levensverzekeringen vaak associëren met overlijdensuitkeringen, kunnen ze u ook helpen langdurige zorg te financieren, zodat u niet in de problemen komt om de kosten te dekken. Veel verzekeraars bieden regelingen aan met een aanzienlijke uitkering voor langdurige zorg en een lagere uitkering bij overlijden. Als deze polishouders niet het volledige bedrag voor langdurige zorg gebruiken, wordt het restant toegewezen aan de overlijdensuitkering. U kunt bij de aankoop van uw levensverzekering ook een extra langetermijnzorgcomponent toevoegen aan uw levensverzekering. Levensverzekeringen kunnen een uitdaging zijn om te bespreken en nog moeilijker om te navigeren, maar met een beetje onderzoek en ondersteuning, kan iedereen profiteren van het vinden van een plan dat past bij hun behoeften.

Contactgegevens:

Name: Carolina Darbelles
Email: carolina.darbellesv@iquanti.com
Job Title: PR Specialist

Tags:   United States, Wire