header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Zelig adviseert LinkUp bij de verkoop van Getwork aan Adzuna

Jun 16, 2022 11:41 AM ET

MINNEAPOLIS, MN (15 juni 2022) – LinkUp, wereldwijd marktleider in het leveren van arbeidsmarktgegevens aan bedrijven en investeringsfirma’s, heeft aangekondigd dat het Getwork, zijn volledige wervingsadvertentiebedrijf, heeft verkocht aan de slimmere banenzoekmachine Adzuna. Het Getwork-team, onder leiding van president Brad Squibb, zal samenwerken met het internationale team van Adzuna dat 20 landen bestrijkt, en zo tientallen jaren van expertise op het gebied van banen zoeken samenbrengen en de groei van Adzuna in Noord-Amerika versnellen. Getwork en Adzuna zullen blijven opereren als onafhankelijke merken met hun eigen gevestigde gemeenschappen van werkzoekenden.

“Gezien de kracht van Adzuna’s wereldwijde activiteiten, in combinatie met hun visie om de groei in Noord-Amerika te versnellen via Getwork, hadden we ons geen betere uitkomst van ons proces kunnen voorstellen. We kijken uit naar het succes van Adzuna en Getwork in de komende jaren, en we zijn net zo enthousiast dat we onze inspanningen nu volledig kunnen richten op het versterken van onze positie als de toonaangevende leverancier van arbeidsmarktgegevens aan de kapitaalmarkten, bedrijven en de sector voor human capital management.
Toby DaytonCEO, LinkUp
In 2000 opgericht als een multimediaal bedrijf voor wervingsadvertenties, ontpopte LinkUp zich na de Grote Recessie tot een toonaangevend bedrijf voor pay-per-click vacaturezoekmachines en werkgelegenheidsgegevens. LinkUp breidde zijn activiteiten op het gebied van gegevens snel uit tot buiten de sector voor het beheer van menselijk kapitaal en maakte gebruik van zijn hoogwaardige, realtime en voorspellende gegevens om een vroege leider te worden in de opkomende, snel groeiende alternatieve gegevensindustrie. Het bedrijf verzelfstandigde Getwork in 2021 als een volledige dochteronderneming, waarmee het zijn activiteiten op het gebied van wervingsadvertenties formeel scheidde van zijn kernactiviteiten op het gebied van arbeidsmarktgegevens.Alexis Kalmanovitz en Chris Fong van Zelig Associates fungeerden als financieel adviseurs en Brian Burke van Dorsey & Whitney fungeerde als juridisch adviseur voor LinkUp bij de transactie. Over LinkUp LinkUp is de wereldwijde leider in het leveren van nauwkeurige, real-time en voorspellende arbeidsmarktgegevens en -analyses. Door middel van eigen technologie indexeert LinkUp dagelijks miljoenen vacatures, rechtstreeks van werkgeverswebsites. Op basis van deze unieke en voorspellende vacaturedataset biedt LinkUp waardevolle inzichten in de wereldwijde arbeidsmarkt, levert het diverse dataoplossingen aan bedrijven en bedrijven die menselijk kapitaal beheren, en helpt het beleggers alfa te genereren op macro-, sector-, geografisch en individueel bedrijfsniveau. Voor meer informatie klik hier. Over Zelig Zelig is een onafhankelijk investeringsbankbedrijf dat zich uitsluitend richt op FinTech en aanverwante technologieën. Met een kernteam in Londen, New York en Mumbai, ondersteund door een netwerk van senior adviseurs over de hele wereld, bieden wij M & A en capital raising advies aan ondernemers, bedrijven en investeerders over de hele wereld. Voor meer informatie over Zelig, neem dan contact met ons op of bezoek https://www.zeligfintech.com.

Contactgegevens:

Alexis Kalmanovitz
Managing Partner
1 646 707 2272
alexis@zeligassociates.com

Chris Fong
Director
44 20 3287 6748
chris@zeligfintech.com
Tags:   United States, Wire