header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


We Speak Dance and the Movement organiseert elke donderdag gratis dansevenementen in Miami en Brooklyn

Jun 17, 2022 7:56 AM ET
We Speak Dance werkt samen met The Movement om wekelijks gratis dansevenementen te organiseren, elke donderdag in Miami en Brooklyn

jun 16, 18:30 – 21:00:00 PM

Inhale Miami, 6310 NE 2nd Ave, Miami, FL 33138, USA
Geniet met ons mee op Movement Thursday en pak je dansschoenen! Kom bij ons voor Ecstatic Dance, Yoga, Sound Healing & Cacao Activation op donderdag 16 juni.
 
 
 
Over het evenement
Ga met ons mee op Donderdag 16 juni in de Inhale Miami Studio voor een fantastische avond vol evenementen: We beginnen de avond om 18:30 uur met een Yoga sessie geleid door Organicks, begeleid door een ontspannende Sound Healing sessie met Rob Newmans. Om 19:30 uur activeren we onze zintuigen met Cacao healing door Cacao Sol die ons zal toelaten onze creativiteit los te laten op de dansvloer. Onze lichamen zullen getransformeerd worden door beweging en Ecstatische dans om 20:00 uur met Davida Syne van Edance305 & DJ Nadhi Om. Breng je yogamatjes en dansschoenen mee! * Alle opbrengsten gaan naar The Movement’s missie “Dans vrij en toegankelijk maken voor iedereen”. Dank u voor uw deelname.
 

Movement Thursdays at Gaia Nomaya Brooklyn

jun 23, 18:30 – 21:30
Gaia Nomaya, 510 Flatbush Ave, Brooklyn, NY 11225, USA
Ga met ons mee op Movement Thursday en maak deel uit van de geweldige avond met extatische dans, yoga, klankhealing & cacao-activering op donderdag 23 juni om 18.30 uur bij Gaia Nomaya in Brooklyn, NY. </Kom naar donderdag 23 juni bij Gaia Nomaya in Brooklyn voor een verbazingwekkende avond: De deuren gaan open om 6:30 uur . We beginnen het avondprogramma om 18:45 uur met het activeren van onze zintuigen door middel van Cacao healing met Jeny . Ademwerk en klankhealing sessie onder leiding van Wellnessaura zal plaatsvinden om 19:00 uur. Onze lichamen zullen worden getransformeerd door middel van beweging en Ecstatische dans met Dreeemy om 8:00 uur .

Breng je yogamatjes en dansschoenen mee!

* Alle opbrengsten gaan naar de missie van The Movement: “Dans gratis en toegankelijk maken voor iedereen”. Dank u voor uw deelname.
 

Contactgegevens:

Kristen Dray
Managing Producer at We Speak Dance, Inc.
kristen@wespeakdance.com
Tags:   United States, Wire