header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De beste kredietkaartvoordelen om inflatie tegen te gaan

Jun 20, 2022 7:53 AM ET

Met de stijgende kosten van levensonderhoud is het belangrijker dan ooit om uw zuurverdiende dollars te beschermen. Een truc die velen gebruiken om de pijn van de inflatie te verzachten, is het gebruik van kredietkaartvoordelen voor hun financiën. Maar welke extraatjes werken het best om inflatie tegen te gaan? Hier zijn onze favorieten.

1. 0 PR promoties

0 PR-overschrijvingspromoties zijn geweldig voor mensen die hun schulden willen aflossen zonder zich zorgen te hoeven maken over de stijgende inflatie en rentetarieven. 0 PR-promoties zijn geweldig voor als u grote aankopen moet doen of als u uw creditcardschuld wilt consolideren.

2. Cashbackbeloningen

Cashbackbeloningen zijn een geweldige manier om de pijn van inflatie te verminderen en een leuk bedrag in uw zak terug te krijgen. De meeste creditcardmaatschappijen bieden ten minste 1 as terug op aankopen, waardoor het een geweldige manier is om het meeste uit uw uitgaven te halen.

3. Lidmaatschap beloningen bij geselecteerde handelaren

Veel creditcardmaatschappijen werken samen met winkels om exclusieve kortingen en beloningen aan te bieden wanneer u uw creditcard gebruikt om een aankoop te doen. American Express biedt meestal roterende beloningen bij verschillende handelaren voor dingen zoals cash back, verklaring kredieten, en bonus beloningen punten die kunnen worden gebruikt voor reizen en andere extraatjes. Chase en Discover beginnen ook meer van deze opties aan te bieden omdat klanten op zoek zijn naar manieren om de klap die ze krijgen van de inflatie te verlagen. Bakstenen en mortel en e-commerce winkels zijn ook het verhogen van hun partnerschappen met kredietverstrekkers, omdat ze begrijpen de noodzaak om klanten terug te laten komen.

4. Lidmaatschap voordelen die uw aankopen

Credit card bedrijven beginnen om meer prikkels voor hun premier-tier creditcards, met inbegrip van korting op autoverhuur, hotel overnachtingen, en andere reis-gerelateerde uitgaven aan te bieden. Dit kan helpen om de kosten van inflatoire prijzen te compenseren en het gemakkelijker te maken om uw bestedingsdoelen bij te houden. Bovendien kunnen de inbegrepen voordelen die deze eersteklas kaarten bieden een lange weg gaan in de richting van het beschermen van uzelf tegen het hebben van meer uit te geven nu dan nodig is. Chase heeft een paar kaarten die bieden mobiele telefoon verzekering op uw telefoon als u uw maandelijkse factuur te betalen met hun kaart, terwijl American Express automatisch verdubbelt de garantie op aankopen die met meer dan een dozijn van hun creditcards en charge cards.

5. Koop nu, betaal later opties

Veel creditcardmaatschappijen bieden nu de optie om een betalingsplan op te zetten, zodat u geld kunt lenen voor uw aankoop en deze in de loop van de tijd kunt afbetalen. Bovendien bieden veel kaarten nu bonussen voor het doen van betalingen op tijd, dus het is de moeite waard om de voorwaarden te controleren voordat u een beslissing neemt. Vergelijk zoals altijd de tarieven en kosten voordat u een creditcard kiest, omdat er op dit gebied aanzienlijke verschillen kunnen zijn tussen de verschillende aanbieders.

The bottom line

Inflatie zorgt ervoor dat de prijzen van goederen en diensten sneller stijgen dan de lonen, waardoor het voor mensen moeilijker wordt om zich de dingen te veroorloven die ze nodig hebben. Verstandig gebruik van een creditcard kan helpen dit probleem te beperken door ervoor te zorgen dat je niet meer uitgeeft dan je je kunt veroorloven.

 
 
 

Contactgegevens:

Name: Carolina Darbelles
Email: press@credello.com
Job Title: PR Specialist

Tags:   United States, Wire