header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Generatie Z en Millennials hebben meer achterstallige betalingen op autoleningen dan voor de pandemie. Hoe dit te voorkomen

Jun 20, 2022 7:46 AM ET

Volgens een nieuwe studie stijgt het aantal mensen dat hun autolening niet terugbetaalt. En, het is niet alleen vanwege de economie. Het is ook te wijten aan generatieverschillen.

Waarom zijn Gen Z en Millennials in gebreke op autoleningen?

Autoleningen zijn een veel voorkomende vorm van lenen voor mensen in hun twintiger en begin dertiger jaren. Deze leeftijdsgroep is echter steeds vaker in gebreke op hun autoleningen. Ten eerste hebben Generatie Z en Millennials misschien niet zo veel ervaring met het beheren van geld als oudere generaties als gevolg van loonstagnatie en recordhoge inflatie. Ze kunnen het zich misschien niet veroorloven om de maandelijkse betalingen op hun autoleningen te doen, zelfs als ze in aanmerking komen voor de beste tarieven available.Second, deze kredietnemers begrijpen misschien niet alle voorwaarden van hun autolening contract. Als ze het zich niet kunnen veroorloven om de regelmatige betalingen te doen, kunnen ze in de verleiding komen om helemaal weg te lopen van hun lening.Als je een lener bent in deze leeftijdsgroep en je worstelt om je auto lening betalingen te maken, kan het nuttig zijn om eerst hoe een persoonlijke lening aan te vragen en te spreken met een financieel adviseur die u kan helpen uw opties te begrijpen en te navigeren door uw schuldsituatie.

Waarom stijgen de wanbetalingen na de pandemie?

Er is veel discussie geweest in de media en onder deskundigen over waarom de wanbetalingen na de pandemie stijgen. Een van de factoren is dat veel mensen die al met schulden worstelden, het na de uitbraak moeilijker hebben gehad om hun betalingen bij te houden, omdat veel banen verloren gingen of de lonen lager werden. Daarnaast kunnen sommige mensen tijdens de pandemie te veel hebben uitgegeven en zich nu in een moeilijke financiële situatie bevinden. Het aantal wanbetalingen neemt ook toe in tijden van economische recessie, en dat lijkt het geval te zijn. In het algemeen zijn er een aantal redenen waarom wanbetalingen kunnen toenemen. Het is echter belangrijk te onthouden dat niet iedereen die in gebreke blijft, in financiële problemen komt. Er zijn veel stappen die leners kunnen nemen om te voorkomen dat in gebreke blijven helemaal.

Hoe om ervoor te zorgen dat u niet in gebreke blijven op uw auto lening

U kunt een paar dingen doen om te helpen voorkomen dat in gebreke blijven op uw auto loan.First, zorg ervoor dat u alle voorwaarden van uw contract te begrijpen. Als je niet kunt veroorloven om de reguliere betalingen te doen, probeer dan te onderhandelen over een lagere rente of een langere-termijn.Second, zich bewust zijn van uw uitgaven gewoonten en zich houden aan een budget. Als u het zich niet kunt veroorloven om de reguliere betalingen te doen, leen dan geen geld om spullen te kopen die u later niet kunt betalen.Ten derde, laat uw schuld niet overweldigend worden. Als je moeite hebt om autoleningen te betalen, praat dan met een financieel adviseur over opties om je schuldenlast te verminderen of te elimineren.

De bottom line

Het is essentieel om je bewust te zijn van deze problemen en proactief te blijven met het afbetalen van je schulden. Als u problemen hebt met het doen van betalingen, neem dan zo snel mogelijk contact op met uw geldschieter.

Contactgegevens:

Name: Carolina Darbelles
Email: press@credello.com
Job Title: PR Specialist

Tags:   United States, Wire