header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Lexis ontvangt SIIA CODiE Award voor beste kunstmatige intelligentie-gebaseerde contentoplossing

Jun 20, 2022 8:03 AM ET

NEW YORK – LexisNexis® Legal & Professional, een toonaangevende wereldwijde leverancier van informatie en analytics, kondigt vandaag aan dat Lexis , is uitgeroepen tot de Best Artificial Intelligence-Enabled Content Solution van 2022 als onderdeel van de jaarlijkse SIIA CODiE Awards. De CODiE Awards erkennen de bedrijven die de meest innovatieve bedrijfstechnologieproducten produceren in het hele land, en over de hele wereld.

Lexis is een functierijke, eersteklas juridische oplossing die geavanceerd onderzoek, praktische begeleiding, procesanalyses, beknopte analyses, juridisch nieuws en verbeterde tools integreert met een moderne gebruikerservaring om meer efficiëntie en betere resultaten te leveren.

“Deze award onderstreept onze inzet om een intuïtieve, alles-in-één juridische ervaring te bieden die rechtstreeks is gebaseerd op feedback van klanten,” aldus Sean Fitzpatrick, CEO, LexisNexis Noord-Amerika, Verenigd Koninkrijk & Ierland. “Lexis levert datagestuurde inzichten in een gebruiksvriendelijk ecosysteem, wat resulteert in een verbeterde productiviteit, verfijnde workflows voor advocaten en een verbeterd vermogen om tijdig en strategisch advies te geven.”

Lexis maakt gebruik van kunstmatige intelligentie die is ontwikkeld door het Lexis Labs team van het bedrijf. Hoog afgestelde machine learning modellen voor juridische use cases power technologie-ondersteunde inzichten voor advocaten in functies zoals Lexis Answers en Brief Analysis.

“Onze inzet van AI-technologie zorgt ervoor dat onze gebruikers erop kunnen vertrouwen dat ze een juridische kwestie grondig hebben geanalyseerd,” zegt Jeff Pfeifer, Chief Product Officer, LexisNexis Noord-Amerika, Verenigd Koninkrijk & Ierland. “Door content van wereldklasse te combineren met het nieuwste op het gebied van machine learning, vinden juristen sneller antwoorden op juridische vragen en met meer vertrouwen dat ze niet de spreekwoordelijke naald in de hooiberg hebben gemist.”

“Zelfs in deze tumultueuze tijden hebben aanbieders van bedrijfsapplicaties, software, diensten en producten de lange traditie van de industrie voortgezet om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en op de markt te brengen om aan de behoeften van bedrijven te voldoen,” aldus SIIA President Jeff Joseph. “We zijn er trots op dat we de CODiE Award winnaars van dit jaar mogen onderscheiden. Zij vertegenwoordigen echt het beste van het beste in een zeer competitieve en steeds evoluerende markt.”

Geroemd als de premier awards programma voor de software en informatie-industrie voor meer dan 35 jaar, de SIIA CODiE Awards worden geproduceerd door de Software & Information Industry Association (SIIA), de belangrijkste brancheorganisatie voor de software, onderwijs, media en digitale content industrieën. Lexis werd geëerd als een van de 46 winnaars in de 45 business technologie categorieën, waaronder zeven leiderschapscategorieën voor uitmuntende bedrijven, individuen en teams.

Om de volledige lijst van CODiE Award winnaars van dit jaar te zien, ga naar siia.net/codie/business-technology-winners.

Voor meer informatie over Lexis functies en prijzen, ga naar www.lexisnexis.com/en-us/home.page.

Over de SIIA CODiE Awards

De SIIA CODiE Awards is het enige peer-reviewed programma om de beste producten en diensten op het gebied van bedrijfs- en onderwijstechnologie onder de aandacht te brengen. Sinds 1986 zijn duizenden producten, diensten en oplossingen erkend voor het bereiken van uitmuntendheid. Voor meer informatie, bezoek siia.net/CODiE.

Over LexisNexis Legal & Professional

LexisNexis Legal & Professional® biedt juridische, regelgevende en zakelijke informatie en analyses die klanten helpen hun productiviteit te verhogen, besluitvorming te verbeteren, betere resultaten te behalen en de rechtsstaat over de hele wereld te bevorderen. Als digitale pionier was het bedrijf de eerste die juridische en zakelijke informatie online bracht met zijn Lexis® en Nexis® diensten. LexisNexis Legal & Professional, dat klanten bedient in meer dan 150 landen met 10.500 werknemers wereldwijd, is onderdeel van RELX, een wereldwijde leverancier van op informatie gebaseerde analyse- en besluitvormingsinstrumenten voor professionele en zakelijke klanten.

Mediacontacten

Dana GreensteinDirecteur Corporate CommunicationsLexisNexis Legal & Professional212-448-2163dana.greenstein@lexisnexis.com

Eric SokolskyPlat4orm PR908-288-7201eric@plat4orm.com

Contactgegevens:

Dana Greenstein
Director, Corporate Communications
LexisNexis Legal & Professional
212-448-2163
dana.greenstein@lexisnexis.com

Eric Sokolsky
Plat4orm PR
908-288-7201
eric@plat4orm.com
Tags:   United States, Wire