header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


CyCraft lanceert strategisch partnerschap in Japan om de volgende generatie Incident Response as a Service aan te bieden

Jun 22, 2022 1:23 AM ET

Japanse cybersecurity verzekeringsmaatschappij om gebruik te maken van Continuous Digital Forensic Technology van toonaangevende Taiwanese cybersecurity bedrijf

Taipei, Taiwan – 21 juni 2022 – CyCraft Technology, het marktleidende cyberbeveiligingsbedrijf in Taiwan, heeft vandaag aangekondigd een samenwerking te zijn aangegaan met Digital Data Solution Inc. (デジタルデータソリューション株式会社 of DDS), een Japans beveiligingsbedrijf gevestigd in Tokio met vestigingen in Yokohama, Osaka, Nagoya, en Fukuoka. DDS, dat al bekend staat om zijn dataherstel- en forensische diensten, zal nu CyCraft’s volledige reeks doorlopende digitaal forensische cyberbeveiligingsproducten distribueren, waaronder CyCraft’s nieuwe RiskINT Enterprise Exposure Service, waarmee klanten inzicht kunnen krijgen in hun risico’s en blootstelling op dark sites. Dit nieuwe, strategische partnerschap tussen DDS en CyCraft is niet alleen bedoeld om de verdediging van Japanse bedrijven tegen geavanceerde cyberaanvallen te versterken, maar ook om de reactie- en hersteltijden van cyberaanvallen te verkorten.

CyCraft RiskINT Enterprise Exposure Service Workspace View

Digital Data Solution, opgericht in 1999, is een informatiebeveiligingsincidentenbestrijdingsbedrijf met drie hoofddiensten: gegevensherstel, forensisch onderzoek en informatiebeveiligingsoplossingen. Digital Data Solution is een van de toonaangevende onderzoeksteams in Japan die kunnen reageren op cyberbeveiligingsincidenten, de benodigde informatie nauwkeurig kunnen analyseren en onderzoeksrapporten van hoge kwaliteit kunnen leveren. Daarnaast is Digital Data Solution al 11 jaar op rij de nummer 1 verkoper in Japan voor data recovery-technologie.“Ons partnerschap met CyCraft stelt ons in staat een breder scala aan onderzoeksdiensten te bieden voor Japanse ondernemingen. Het risico van bedrijfsveranderende cyberaanvallen neemt elke dag toe, en Japan is geen uitzondering; daarom zullen we, door de snelle AI-gestuurde onderzoeksdiensten van CyCraft te combineren met onze onderzoeksvaardigheden die zijn ontwikkeld door middel van incidentrespons op grote schaal, snellere en effectievere cyberbeveiligingsonderzoeken bieden voor organisaties in Japan. We zullen met CyCraft blijven samenwerken om opkomende bedreigingen voor de informatiebeveiliging snel aan te pakken en bedrijven diensten van hogere kwaliteit te bieden.”Seiji Kumagai, President en CEO van Digital Data SolutionCyCraft automatiseert de bescherming van de informatiebeveiliging via eigen continue digitale forensische technologie, evenals informatie over bedreigingen vanuit de hele wereld, geautomatiseerde responsrapporten over incidenten, gateway-apparatuur voor informatie over bedreigingen, compromisbeoordelingen en bekroonde diensten voor detectie en respons. Het CyCraft AIR-beveiligingsplatform is licht van gewicht, zeer flexibel en heeft een bewezen staat van dienst in het aanzienlijk terugdringen van verliezen veroorzaakt door kwaadaardige cyberaanvallen, maar ook het verminderen en verlichten van de dagelijkse pijnpunten van beveiligingsanalisten.“We zijn erg blij met onze samenwerking met Digital Data Solution om Japanse ondernemingen te voorzien van betrouwbare geautomatiseerde onderzoeken en beveiligingsaudits van ondernemingen via CyCraft’s continue digitale forensische technologie en diensten, evenals onze onlangs geïmplementeerde RiskINT Enterprise Exposure Service. CyCraft bouwt aan een geautomatiseerde, continue, out-of-the-box, Next Generation Incident Response as a Service om dringende pijnpunten in het huidige cyberverzekering ecosysteem op te lossen. We kijken ernaar uit om onze doorgewinterde ervaring en energie in te zetten om Japanse bedrijven meer veiligheid en vertrouwen te bieden.”Benson Wu, PhD, CyCraft Co-Founder and CEO

Over Digital Data Solution

Digital Data Solution lost dataproblemen over de hele wereld op. In slechts twee jaar na de lancering van onze Data Recovery Service, werd DDS de toonaangevende verkoper in de industrie in heel Japan. Sindsdien hebben zij hun diensten uitgebreid met de opsporing en preventie van cyberaanvallen, gegevenslekken, gegevensverlies, gegevensvervalsing, ransomware-aanvallen en meer. DDS behandelt meer dan 40.000 onderzoeken per jaar, waaronder pc’s, mobiele apparaten, IoT-apparaten, bedrijfsnetwerken en datacenters.Meer informatie → https://digitaldata-solution.co.jp/

Over CyCraft

CyCraft beveiligt overheidsinstellingen, financiële instellingen, halfgeleiderfabricage, politie- en defensieorganisaties, Fortune Global 500-bedrijven, luchtvaartmaatschappijen, telecommunicatie, KMO’s en meer door Snel/Nauwkeurig/Geenvoudig/Gedegen te zijn. CyCraft automatiseert informatiebeveiliging met ingebouwde geavanceerde managed detection and response (MDR), informatie over cyberdreigingen vanuit de hele wereld (CTI), slimme gateways voor informatie over dreigingen (TIG), netwerk detectie en respons (NDR), beveiligingscentrum (SOC) operationele software, automatisch gegenereerde incident response (IR) rapporten, bedrijfsbrede Health Check (Compromise Assessment, CA), en Veilig van huis diensten. CyCraft werkt ook samen met andere cyberbeveiligingsorganisaties, waaronder het International Forum of Incident Response & Security Teams (FIRST) en het Taiwan Cybersecurity Center of Excellence (CCoE). Moderniseer uw cyberverdediging. Ga de dialoog aan met CyCraft → engage@cycraft.com Contacten Dr. Benson WuCo-oprichter & CEO, CyCraft Technologybenson.wu@cycraft.comChad DuffyVP van Strategie, CyCraft Technologychad.duffy@cycraft.com

Contactgegevens:

Name: Chad Duffy
Email: chad.duffy@cycraft.com
Job Title: VP of Strategy
Tags:   United States, Wire