header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LexisNexis verbetert de Lexis Legal News Hub door toevoeging van MLex en Law360 Authority Content en uitbreiding naar Lexis UK

Jun 22, 2022 1:32 AM ET

Legal News Hub levert toonaangevend nieuws direct in de Lexis-workflow om drukke juridische professionals op de hoogte te houden

LONDEN en NEW YORK LexisNexis®Legal & Professional, een toonaangevende wereldwijde leverancier van informatie en analyses, kondigde vandaag de toevoeging aan van MLex en praktijkspecifieke Law360 Authority content aan de Lexis Legal News Hub en de uitbreiding ervan naar Lexis gebruikers in het Verenigd Koninkrijk. MLex’s regulatory risk content en Law360’s uitgebreide insurance, employment en tax content voegen zich bij de bekroonde journalistiek van Law360 en Law360 Pulse om juridische professionals op de hoogte te houden van het laatste nieuws, trends en veranderingen die van invloed zijn op de business en praktijk van het recht binnen hun gevestigde workflows. Legal News Hub bevindt zich binnen de Lexis Experience Dock, een geïntegreerd startpunt voor juridische kerntaken dat naadloos schakelen tussen productervaringen en workflows mogelijk maakt. Legal News Hub verbetert de functionaliteit voor actualiteiten binnen Lexis en stelt gebruikers in staat op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en analyses van ontwikkelingen binnen 98 praktijkgebieden, sectoren, rechtsgebieden en onderwerpen op het gebied van regelgeving. Alle Lexis gebruikers kunnen de koppen en samenvattingen van Law360, Law360 Pulse en MLex doorbladeren en de gratis Access to Justice content van Law360 lezen. Gebruikers met een bestaand Law360 of MLex abonnement kunnen vanuit de vertrouwde Lexis omgeving dieper ingaan op de nieuwsberichten en content. Legal News Hub is de nieuwste uitbreiding van het onlangs gelanceerde Lexis UK. Lexis UK is een geïntegreerd ecosysteem dat juridische professionals toegang geeft tot de grootste juridische onderzoeks- en praktijkbegeleidingsdatabase van het Verenigd Koninkrijk, nu aangevuld met een krachtige set van juridisch nieuws. “Met de toevoeging van MLex en andere praktijkspecifieke content aan de Lexis Legal News Hub wordt de positie van Lexis als gezaghebbende bron van dagelijks nieuws en content voor de juridische sector verder verstevigd en wordt het Lexis ecosysteem nog onmisbaarder voor juristen die op de hoogte moeten blijven van de kwesties en onderwerpen die hun praktijk en cliënten raken”, aldus Sean Fitzpatrick, CEO van LexisNexis Noord-Amerika, Verenigd Koninkrijk en Ierland. “Het is ook de eerste keer dat LexisNexis haar twee belangrijkste nieuwsacquisities – Law360 en MLex – samenbrengt, waardoor een rijkere, meer naadloze nieuwservaring ontstaat voor onze Amerikaanse en Britse klanten.” De Lexis Legal News Hub ervaring omvat nu:

  • MLex: Biedt wereldwijd, exclusief nieuws en toekomstgerichte analyses over belangrijke ontwikkelingen in regelgevingsrisico’s, waaronder Antitrust, M & A, Data Privacy & Security, Financial Crime, Trade, State Aid (EU) en Sector Regulation.
  • Law360: Het leveren van bekroonde, up-to-date verslaggeving over rechtszaken, regelgeving en handhaving, wetgeving, uitvoerende orders, administratieve hoorzittingen, corporate deal-making, en nog veel meer, in alle belangrijke praktijkgebieden, sectoren en rechtsgebieden. Law360 publiceert ook Law360 Pulse , een speciaal juridisch nieuwsbericht dat dieper ingaat op de zaken van het recht, en Law360 Authority , met dagelijkse artikelen, speciale series en vooruitstrevende analyses van de autoriteiten uit de sector op het gebied van verzekeringen, werkgelegenheid, belastingen en onroerend goed (verschijnt binnenkort).

“MLex is de meest betrouwbare bron van regulatoir nieuws voor top advocatenkantoren, bedrijfsjuristen en de publieke sector, die hen helpt te reageren op veranderingen in het regulatoire landschap, te navigeren door risico’s en nieuwe kansen te ontdekken voor hun bedrijf of cliënten,” zegt Bruce Macfarlane, Managing Director, MLex. “Nu MLex is geïntegreerd in Lexis Legal News Hub, kunnen juristen die vertrouwen op onze content voor een betere kennis van ontwikkelingen op het gebied van regelgeving over de hele wereld, de inzichten verkrijgen die ze nodig hebben zonder de Lexis-omgeving te verlaten. “Naast de nieuwe content is Lexis Legal News Hub voorzien van een nieuwe gebruikersinterface, waaronder verbeterde leesbaarheid, de mogelijkheid om te schakelen tussen MLex- en Law360-content, en het ‘onthouden’ van de laatste vier bezochte praktijken, zodat gebruikers snel de voor hen meest relevante content kunnen vinden. Meer informatie over Lexis en aanmelden voor een gratis proefperiode kan via www.lexisnexis.com/en-us/products/lexis-plus.page.Huidige Lexis-klanten kunnen gedurende zeven dagen gratis toegang krijgen tot alle content in de Legal News Hub door te klikken op een artikel in de Legal News Hub dat buiten hun huidige abonnement valt en de knop “Start Trial” te selecteren. Over LexisNexis Legal & Professional LexisNexis® Legal & Professional biedt juridische, regelgevende en zakelijke informatie en analyses die klanten helpen hun productiviteit te verhogen, besluitvorming te verbeteren, betere resultaten te behalen en de rechtsstaat over de hele wereld te bevorderen. Als digitale pionier was het bedrijf de eerste die juridische en zakelijke informatie online bracht met zijn Lexis® en Nexis®services. LexisNexis Legal & Professional, dat klanten bedient in meer dan 150 landen met 10.500 werknemers wereldwijd, is onderdeel van RELX, een wereldwijde leverancier van op informatie gebaseerde analyses en beslissingstools voor professionele en zakelijke klanten. Over Law360 Law360, een LexisNexis bedrijf, levert het laatste juridische nieuws en diepgaande analyses over de zaken en de praktijk van het recht. Law360 combineert bekroonde journalistiek met geavanceerde technologie om verslag te doen van de snel veranderende kwesties, trends en ontwikkelingen die onze lezers nodig hebben om actueel en concurrerend te blijven, met inbegrip van tot op de minuut verslag van rechtszaken, regelgeving en handhaving, wetgeving, uitvoeringsbesluiten, administratieve hoorzittingen, corporate deal-making, en nog veel meer, in alle belangrijke praktijkgebieden, sectoren en rechtsgebieden. Bezoek www.law360.com om te weten te komen wat meer dan 2 miljoen lezers bij top advocatenkantoren, Fortune 1000 bedrijven, en belangrijke overheidsinstellingen al weten. Over MLex MLex, een LexisNexis bedrijf, is een onafhankelijke nieuwsorganisatie voor het laatste nieuws en toekomstgerichte analyse van juridische en regelgevende risico’s over de hele wereld. Onderzoeksjournalisten brengen exclusief verslag uit over onderzoeken, trends in beleid en handhaving, rechtszaken en ontwikkelingen in wetgeving op belangrijke gebieden van regelgevingsrisico’s: Antitrust, M & A, Data Privacy & Security, Financial Crime, Trade, State Aid en Sector Regulation. Vertrouwd door top advocatenkantoren, corporate counsel en de publieke sector, onze dekking stelt onze klanten in staat om als eerste te reageren op veranderingen in het regelgevingslandschap, het navigeren risico’s en het benutten van kansen voor hun bedrijf of klanten. Bezoek https://mlexmarketinsight.com voor meer informatie. Media Contacten Dana GreensteinDirector, Corporate CommunicationsLexisNexis Legal & Professional212-448-2163dana.greenstein@lexisnexis.comEric SokolskyPlat4orm PR908-288-7201eric@plat4orm.com

Contactgegevens:

Dana Greenstein
Director, Corporate Communications
LexisNexis Legal & Professional
212-448-2163
dana.greenstein@lexisnexis.com

Eric Sokolsky
Plat4orm PR
908-288-7201
eric@plat4orm.com
Tags:   United States, Wire