header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Motorlening vs. autolening

Jun 22, 2022 1:11 AM ET

Auto leningen en motorfiets leningen zijn soortgelijke leningen gebruikt om voertuigen te financieren-de belangrijkste verschillen tussen hen komt echt neer op hoeveel de respectieve voertuigen kosten, en van welke geldschieter je leent.De volgende zijn de drie meest voorkomende manieren waarop motorfietsen en auto’s worden gefinancierd, elk van die verschillende kredietverstrekkers kunnen verwijzen als “auto leningen” of “motorfiets leningen” :

Fabrikant of dealer financiering

Fabrikant financiering betekent dat het bedrijf dat het voertuig maakt, zoals Harley-Davidson of Honda, biedt hun klant een lening om het voertuig te financieren in plaats van het kopen van het rechtop. De leningen die fabrikanten en dealers meestal aanbieden, zijn gewaarborgde leningen, waarbij het gekochte voertuig als onderpand wordt gebruikt. Als de kredietnemer er niet in slaagt de overeengekomen betalingen te verrichten, kan het voertuig door de kredietgever worden teruggenomen. Autodealers en fabrikanten kunnen dit type financiering ook aanbieden, maar er is een veel grotere markt voor autoleningen waarin traditionele kredietverstrekkers ook concurreren.Het belangrijkste nadeel van deze vorm van financiering is dat de middelen alleen kunnen worden gebruikt om het voertuig zelf te financieren, en je bent beperkt tot wat de fabrikant of dealer biedt.

Specialty Loans

Traditionele kredietverstrekkers zoals banken, online kredietverstrekkers, en financiële instellingen bieden speciale leningen die ze kunnen de markt als motorfiets leningen of auto leningen. Deze speciale leningen zijn vaak beveiligde leningen die het gefinancierde voertuig of een ander actief te gebruiken als onderpand. Sommige kredietverstrekkers vereisen aanbetalingen voor autoleningen, maar het is niet zo gebruikelijk om aanbetalingen te vereisen bij motorfietsleningen, omdat de leningen over het algemeen kleinere bedragen zijn omdat motorfietsen over het algemeen minder duur zijn.Sommige speciale leningen zijn echter ongedekte leningen, die vaak geen aanbetaling of onderpand voor de lening vereisen. Hun rentetarieven zijn meestal hoger dan beveiligde leningen, en het inkomen van de kredietnemer en credit score zijn belangrijke factoren bij het bepalen van de rente en in aanmerking te komen.Beveiligd of ongedekt, speciale motorfiets en auto leningen kunnen komen met beperkingen voor wat voor soort voertuig kan worden gefinancierd. Bijvoorbeeld, sommige speciale leningen financieren alleen nieuwe voertuigen.

Persoonlijke leningen

Veel traditionele kredietverstrekkers bieden ook ongedekte persoonlijke leningen die vaak worden gebruikt om motorfietsen te financieren. Gezien de beperkingen in hoeveel men kan lenen met een persoonlijke lening, is het niet zo gebruikelijk om iemand te zien die een persoonlijke lening gebruikt om een voertuig te financieren, maar het is ook mogelijk om een persoonlijke lening te gebruiken om een voertuig te financieren.Veel persoonlijke leningen vereisen ook geen aanbetalingen en het goedkeuringsproces om een persoonlijke lening te krijgen is relatief snel, wat veel mensen ertoe verleidt om persoonlijke leningen te gebruiken om motorfietsen te financieren.Een belangrijk voordeel van een persoonlijke lening is flexibiliteit – de fondsen kunnen worden gebruikt voor absoluut alles, van het voertuig zelf tot gas, verzekering en onderhoud.

The bottom line

Hoewel verschillende kredietverstrekkers “motorleningen” en “autoleningen” gebruiken om verschillende producten te beschrijven, zijn de parallellen tussen motorleningen en autoleningen vergelijkbaar. Het verschil tussen de twee komt echt neer op het bedrag van de lening. Hoe groter de financieringsbehoefte, hoe meer je in eerste instantie moet neerleggen, en hoe langer het zal duren om af te betalen. Kleinere financieringsbehoeften brengen meer flexibiliteit en opties met zich mee. In elk geval is er een steeds groeiende concurrerende markt, dus zorg ervoor dat u uw opties te verkennen met kredietverstrekkers die u kunt vertrouwen. Gesponsorde inhoud

Contactgegevens:

Name: Carolina Darbelles
Email: carolina.darbellesv@iquanti.com
Job Title: PR Specialist

Tags:   United States, Wire