header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


OneMain Financial: Is het moeilijk om een motorfiets te financieren?

Jun 22, 2022 1:04 AM ET

Bij het winkelen voor een nieuwe motorfiets, zullen sommige dealers laten klinken alsof het krijgen van een motorfiets lening geen eenvoudig proces is, maar dat hoeft niet het geval te zijn. Het belangrijkste ding om te overwegen bij het zoeken naar een motor lening is wat voor soort geldschieter u van toepassing op – de motorfiets dealer / fabrikant (niet-traditionele) of een vertrouwde financiële instelling (traditionele geldschieter).

Niet-traditionele kredietverstrekkers

Als u probeert om financiering veilig te stellen door middel van een niet-traditionele lavender, zoals de motorfiets dealer of fabrikant, dan kan het een vrij langdurig proces om goedgekeurd te krijgen voor de financiering zijn. De criteria om in aanmerking te komen kunnen streng zijn, de tarieven die je aangeboden krijgt zijn misschien niet erg concurrerend, en het kan soms enkele werkdagen duren voordat je bevestiging krijgt over de goedkeuring.Je kunt een lening die je via een dealer afsluit alleen gebruiken om een gloednieuw voertuig rechtstreeks bij hen te kopen, en vaak zal het de vorm aannemen van een beveiligde lening.Een beveiligde lening betekent dat de geldschieter een goed als ‘onderpand’ heeft dat ze kunnen terugvorderen als de leenovereenkomst niet wordt nagekomen.In het geval van een motorfietslening zou dit betekenen dat het totale bedrag van het geld dat je hebt geleend (inclusief rente) ‘beveiligd’ is tegen je nieuwe motorfiets. Als u niet kunt voldoen aan de volledige terugbetalingsvoorwaarden van uw lening, zal de geldschieter uw motorfiets weer in beslag nemen om de rest van het verschuldigde geld te dekken.Het kan ook zijn dat u een borg moet verstrekken bij het afsluiten van een motorlening via de dealer, of ze kunnen u toestaan om een ander voertuig te gebruiken als gedeeltelijke ruil.

Traditionele kredietverstrekkers

Het afsluiten van een motorfiets lening van een traditionele kredietverstrekker geeft je veel meer flexibiliteit en opties.Enkele van de belangrijkste voordelen van het nemen van onze een gespecialiseerde motor lening met een traditionele kredietverstrekker zijn:

  • Traditionele kredietverstrekkers bieden een snel en eenvoudig proces om te zien welk bedrag, tarief en voorwaarden u pre-kwalificeert voor. Zelfs als uw credit score niet geweldig is, zullen ze verschillende opties die geschikt kunnen zijn voor u.
  • U kunt het geleende geld gebruiken om elk type motorfiets (gloednieuw, tweedehands, klassiek, sportmotor) te kopen en ook gebruiken om het onderhoud, reparatie of kosten in verband met het bezit van een fiets te financieren.
  • Zij kunnen u de mogelijkheid bieden om een ongedekte lening af te sluiten, wat betekent dat je niet hoeft te een actief zoals uw motorfiets of een ander voertuig als onderpand te stellen.
  • Je hoeft geen borg te betalen of een ander voertuig in te ruilen.

De makkelijkste manier om in aanmerking te komen voor een motorlening

Motorleningen vereisen geen minimale kredietscore om in aanmerking te komen, maar zoals bij elk leenproduct geldt: hoe beter je score, des te groter de kans dat je betere tarieven en voorwaarden krijgt aangeboden.De gemakkelijkste manier om een motorfiets te financieren is door te kijken naar een traditionele kredietverstrekker die gespecialiseerde motorfietsleningen aanbiedt. Hun eenvoudige prekwalificatiebeoordelingen tonen de beschikbare opties voor u (dit heeft geen invloed op uw kredietscore), en een leenspecialist zal u helpen de juiste deal te vinden die het beste bij u past. Zodra de details zijn afgerond, kunt u uw geld in slechts een dag! Sponsored Content Over OneMain FinancialBekijk WebsiteOneMain Financial is de leider in het aanbieden van nonprime klanten verantwoorde toegang tot krediet en is gewijd aan het verbeteren van het financiële welzijn van hardwerkende Amerikanen.

Contactgegevens:

Name: Carolina Darbelles
Email: carolina.darbellesv@iquanti.com
Job Title: PR Specialist

Tags:   United States, Wire