header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


OneMain Financial: Vaar met deze bootleningen

Jun 22, 2022 12:53 AM ET

Aan boord van je eigen boot kunnen klimmen en de zonsondergang tegemoet varen is voor velen een droom.

Ondervind hoe bootleningen en welke het meest geschikt is voor uw nautische behoeften kan helpen om die droom te verwezenlijken.

Verzekerde bootleningen

Een bootlening met onderpand is gekoppeld aan een activum – dit activum staat bekend als onderpand. Wanneer je een bootlening met onderpand aanvraagt, zal de verstrekker je vragen om de waarde van het uitstaande leningbedrag te beschermen door een pandrecht te plaatsen op een activum.

In het geval van niet-traditionele kredietverstrekkers, zoals bootdealers of fabrikanten, zullen zij je toestaan de boot die je koopt als onderpand te gebruiken. Als je de aflossingsafspraken voor de lening niet nakomt, kunnen ze de boot weer in bezit nemen om de rest van het uitstaande geld te dekken.

Vaak zal een gewaarborgde lening een lagere rentevoet bieden dan een ongedekte lening, hoewel kredietverstrekkers in sommige gevallen de rentevoet kunnen verhogen over de looptijd van de lening naarmate de waarde van het goed afneemt.

Gedekte boot leningen worden meestal gebruikt om de aankoop van een nieuwe boot te dekken en kan een aanbetaling of storting (net als een auto lening zou doen) nodig zijn. Ze zijn niet ontworpen om te worden gebruikt om zaken als ligplaats/overwintering, uitrusting, brandstof of verzekering te financieren.

Onbeveiligde bootleningen

Een bootlening zonder onderpand is het product dat meestal wordt aangeboden door traditionele banken en financiële instellingen. Als een lening ongedekt is (geen onderpand vereist), zullen de rentetarieven vaak hoger zijn dan die van een beveiligde lening, maar er is waarschijnlijk geen aanbetaling vereist.

Ze bieden ook meer flexibiliteit over wat je ermee kunt financieren – een ongedekte boot lening kan je helpen de totale kosten te dekken van een nieuwe boot aankoop of onderhoud of reparaties aan een boot die je al bezit.

Het kiezen van de juiste boot lening

Het vinden van een boot lening geschikt voor uw behoeften en huidige financiële situatie hoeft geen storm in een glas water te worden. Zodra je hebt besloten welk type lening het beste bij je past en voor welk bedrag je een aanvraag wilt indienen, is het aanvragen en goedgekeurd krijgen een eenvoudig proces.

De meeste gerenommeerde instellingen zullen een optie voor je hebben om online een aanvraag in te dienen en een beslissing te krijgen in minder dan 10 minuten. Zodra u een lening aanbod, zullen zij u verbinden met een van hun lening specialisten om opties voor de lening te bespreken en uw persoonlijke / financiële informatie te controleren. Dan, lening documenten zullen worden verstrekt voor u om te herzien en te ondertekenen, en zodra dat is gedaan, kun je het geld op uw rekening aan het eind van de dag.

Sponsored Content

Over OneMain Financial

Bekijk Website

OneMain Financial is de leider in het aanbieden van verantwoordelijke toegang tot krediet aan niet-prime klanten en is toegewijd aan het verbeteren van het financiële welzijn van hardwerkende Amerikanen.

Contactgegevens:

Name: Carolina Darbelles
Email: carolina.darbellesv@iquanti.com
Job Title: PR Specialist

Tags:   United States, Wire