header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


OneMain Financial: Wat te zoeken in een boot lening

Jun 22, 2022 12:59 AM ET

Schipleningen kan u helpen nieuwe of gebruikte waterscooters te financieren zonder dat u direct hoeft te betalen. Om te vermijden dat u te diep in de schulden raakt nog voor u gaat varen, moet u op zoek gaan naar lage rentevoeten, flexibele terugbetalingstermijnen en betrouwbare kredietverstrekkers.

Goede klanttevredenheidsbeoordelingen

Niets spreekt luider over de goede, slechte en lelijke dan wat een geldschieter’s vroegere klanten over hen zeggen. Een andere snelle manier om die steeds langer wordende lijst met leningen in te korten is het controleren van klanttevredenheidsbeoordelingen en recensies. Als beoordelingen vermelden hoe professioneel, vriendelijk en behulpzaam de service was, is het een goede indicator dat de kredietgever betrouwbaar is.

Lage rentetarieven

De rente varieert van kredietverstrekker tot kredietverstrekker, afhankelijk van vele factoren.

Collateral value Het onderpand is een activum dat de lener aan de leninggever belooft te geven als de lening niet kan worden terugbetaald. Leningen met onderpand gebruiken altijd onderpand, en in het geval van veel bootleningen is dat onderpand de boot zelf. In de meeste gevallen zal de boot in waarde dalen naarmate hij ouder wordt, dus kun je hogere rentetarieven verwachten voor oudere boten, en in sommige gevallen, hogere rentetarieven naarmate je boot ouder wordt.

Krediet score

De kredietscore is een meeteenheid die financiële instellingen vertelt hoe groot de kans is dat iemand zijn schulden kan afbetalen. De kredietscore is, samen met het jaarinkomen, de belangrijkste factor die kredietverstrekkers gebruiken om de rentevoet te bepalen voor een ongedekte lening, waarvoor geen onderpand vereist is. Het is mogelijk dat u een hogere rente moet betalen als u een lagere kredietscore hebt. Maar als u de juiste kredietverstrekker vindt, kunt u zelfs met een lage kredietscore nog in aanmerking komen voor een lening.

Het dekt wat je nodig hebt

De kosten van bootbezit gaan verder dan de boot zelf – denk aan verzekering, onderhoud, brandstof, belastingen, kosten, en alle manieren waarop u uw boot wilt aanpassen of upgraden.

In veel gevallen zullen gegarandeerde leningen beperkt zijn in wat ze dekken. Leningen zonder onderpand, namelijk persoonlijke leningen, kunnen worden gebruikt om alles te financieren. Houd in gedachten dat sommige kredietverstrekkers “boot leningen” en “persoonlijke leningen” door elkaar gebruiken voor marketing doeleinden, terwijl anderen speciale “boot leningen” aanbieden die je beperken in het gebruik van de fondsen voor de boot en andere aankopen die de kredietverstrekker goedkeurt. Met een persoonlijke lening, zijn alle aankopen onderworpen aan uw persoonlijke goedkeuring.

De juiste terugbetalingsvoorwaarden

De aflossing is de periode waarin de lener de lening in termijnen terugbetaalt. In de meeste gevallen met boot leningen, deze termijnen en de lengte van de tijd dat de boot zal worden afbetaald zijn allemaal vooraf bepaald. Dit maakt het voor leners eenvoudig om te berekenen hoeveel de bootlening in totaal zal kosten en hun opties af te wegen. </Het belangrijkste om te overwegen naast de rente is tijd. Hoe langer het duurt om een lening af te betalen, hoe kleiner de maandelijkse betalingen meestal zijn, maar hoe meer je in totaal betaalt.

Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat u verwacht een betrouwbaar inkomen te hebben voor de duur van uw lening, zodat u gemakkelijk de maandelijkse betalingen zult kunnen doen. Vaste maandelijkse betalingen kunnen typisch gespreid worden over 2-20 jaar.

The Bottom Line

Wanneer u uw boot leningsopties overweegt, zorg er dan voor dat u de totale kosten vergelijkt tussen betrouwbare kredietverstrekkers die u zullen toestaan om alles te financieren wat u nodig heeft. Zorg ervoor dat u de voorwaarden zorgvuldig leest, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Sponsored Content

About OneMain Financial

Bekijk Website

OneMain Financial is de leider in het aanbieden van verantwoordelijke toegang tot krediet voor niet-prime klanten en is toegewijd aan het verbeteren van het financiële welzijn van hardwerkende Amerikanen.

Contactgegevens:

Name: Carolina Darbelles
Email: carolina.darbellesv@iquanti.com
Job Title: PR Specialist

Tags:   United States, Wire