header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Soorten bootleningen

Jun 22, 2022 1:07 AM ET

Als je eenmaal je zinnen hebt gezet op een boot, is het vinden van de juiste financiering de volgende stap. Er zijn veel verschillende boot leningen beschikbaar voor leners, elk met zijn eigen voorwaarden die variëren van geldschieter tot geldschieter.

Secured Boat Loans

Secured boot leningen zijn beveiligd met een actief, ook wel bekend als onderpand, dat zal worden teruggenomen door de kredietgever in het geval de lening niet kan worden betaald. Veel beveiligde boot leningen worden aangeboden door boot dealers of fabrikanten, ook wel bekend als niet-traditionele kredietverstrekkers. Hun leningen kunnen gewoonlijk alleen worden gebruikt om de boot die wordt gekocht te financieren, en gebruiken de boot als onderpand. Veel beveiligde bootleningen vereisen ook een aanbetaling. In veel gevallen zal beveiligde boot leningen bieden lagere rentetarieven dan ongedekte leningen.

Unsecured Boat Loans

Typisch aangeboden door traditionele kredietverstrekkers zoals banken en financiële instellingen, een unsecured boot lening is een persoonlijke lening die geen onderpand nodig. De rente van ongedekte leningen hebben de neiging om hoger te zijn dan een beveiligde boot lening, maar ze vereisen vaak geen aanbetaling.De waarde van de boot is volledig irrelevant voor de geldschieter van een ongedekte boot lening, en u kunt de fondsen gebruiken om alles te dekken van de aankoop van de boot helemaal evenals apparatuur, gas, en / of verzekering, afhankelijk van hoeveel u borrow.Unsecured boot leningen zijn niet risicovrij, je moet nog steeds tijdig betalingen te doen, en niet doen, kan ernstige gevolgen hebben voor uw credit score. Maar met vaste rente- en betalingspercentages kunt u gemakkelijk voorspellen of de lening al dan niet in uw budget zal passen. Plus, als de lening flexibele aflossingstermijnen biedt, kunt u van tevoren beslissen of u uw lening wilt verlengen tot 2 of 5 jaar om kleinere en beter beheersbare betalingen te doen, of grotere betalingen wilt doen over een kortere termijn om geld te besparen.Het is de moeite waard te wijzen op een veel voorkomende misvatting dat ongedekte bootleningen niet beschikbaar zijn voor mensen met een slecht krediet-elke kredietverstrekker heeft andere eisen en u kunt in aanmerking komen voor een ongedekte bootlening, zelfs als uw kredietscore nog niet is waar u wilt zijn. In veel gevallen kan het geen kwaad om te kijken of je in aanmerking komt!

Het kiezen van de juiste boot lening

Voordat je je verbindt aan een lening deal, zorg ervoor dat je de achtergrond van de kredietverstrekker controleert om te zien of ze een gerenommeerde instelling zijn om van te lenen. Inzicht in de tarieven, voorwaarden, en boetes die betrokken zijn zal u wapenen met kennis over hoe de financiering werkt en de gevolgen als je niet in staat bent om te betalen. Raadpleeg altijd een financieel adviseur bij vragen of problemen om je het vertrouwen te geven om verder te gaan met de aankoop van je boot. Gesponsorde inhoud

Contactgegevens:

Name: Carolina Darbelles
Email: carolina.darbellesv@iquanti.com
Job Title: PR Specialist

Tags:   United States, Wire