header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ALM onthult de 2022 NLJ 500, LGBTQ Scorecard & Vrouwen-in-law Scorecard

Jun 24, 2022 2:34 AM ET

New York, NY – 22 juni 2022 – ALM heeft de 2022 NLJ 500, de LGBTQ Scorecard en de Women-in-Law Scorecard gepubliceerd. De 2022 NLJ 500 geeft een gedetailleerd overzicht van het aantal koppen in de grootste advocatenkantoren van het land. De 2022 LGBTQ Scorecard bevat tellingen van het aantal LGBT-advocaten bij NLJ 350-advocatenkantoren. De Women-in-Law Scorecard richt zich op de personeelsbezetting van vrouwelijke advocaten bij NLJ 350 advocatenkantoren.

“De NLJ 500, inclusief de details van de advocatenkantoren, blijft een cruciale dataset voor advocatenkantoren, juridische afdelingen en dienstverleners”, zegt Patrick Fuller, Vice President & General Manager van ALM Intelligence. “Daarnaast geeft de Women in Law Scorecard aan dat het percentage vrouwelijke advocaten in de NLJ 500 in FY 2021 met bijna 1% is gestegen, maar vrouwen vertegenwoordigen nog steeds iets minder dan 4 van elke 10 NLJ 500 advocaten. De juridische beroepsgroep verbetert de genderdiversiteit, en de kans op verdere groei blijft groot.”

De bevindingen voor 2022 zijn onder andere:

– In vergelijking met 2020 is het aantal werknemers met 1,8 toegenomen en is de gemiddelde grootte van het kantoor in 2021 met zes advocaten toegenomen

– Van het totale aantal advocaten in de Vrouwenscorekaart is 49,2% van de vennoten en 26,2% van de partners vrouw.2% van de partners vrouwelijk

– Van het totale aantal advocaten in de LGBTQ Scorecard was 4,2% LGBTQ.1% van de advocaten identificeerde zich als LGBTQ

De NLJ 500 analyseert de head count gegevens van de grootste 500 advocatenkantoren van het land. Het is een compilatie van het aantal medewerkers, niet-aandeelhouders en partners van elk kantoor. Het verzamelt ook aanvullende gegevens over de grootte van elk kantoor.

“Het is bemoedigend om te zien dat de algemene headcount cijfers voor NLJ 500 kantoren stijgen na de dalingen die we zagen in 2020,” zei Michelle Matroni, Senior Research Manager, Legal Rankings Lead, ALM Intelligence. , “Een kwart van de NLJ 500-kantoren verhoogde hun personeelsbestand met ten minste 5% in 2021. Zevenenvijftig van deze bedrijven realiseerden een groei van het aantal werknemers met dubbele cijfers, terwijl slechts 18 bedrijven een groei met dubbele cijfers hadden in 2020.”

De 2022 NLJ 500-gegevens, samen met een speciaal rapport waarin de resultaten worden geanalyseerd, zullen beschikbaar worden gesteld in de gedrukte uitgave van juli 2022 van The National Law Journal, en online op https://www.law.com/nationallawjournal/. De gegevens zijn beschikbaar voor online aankoop op https://www.alm.com/intelligence/solutions-we-provide/business-of-law-solutions/surveys-rankings-and-reports/surveys-and-rankings/.

Om de interactieve gegevens met jaar-op-jaar trends en vergelijkingen met collega’s te bekijken, bezoek Law.com Compass: https://www.law.com/compass/#/home.

Over ALM

ALM is het meest vertrouwde media-, informatiediensten- en gegevensbedrijf dat zowel de praktijk als de activiteiten van professionals in de juridische, verzekerings-, commerciële vastgoed- en financiële-dienstensector ondersteunt. ALM levert premium content, invloedrijke doelgroepen en hoogwaardige gegevens die essentieel zijn voor groeiende bedrijven wereldwijd aan meer dan 7 miljoen professionals. Ga naar alm.com voor meer informatie.

Contactgegevens:

Name: Eliza Sawyer
Email: esawyer@alm.com
Job Title: Marketing Director