header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Charlotte & Raleigh-Durham bieden vruchtbare markt voor advocatenkantoren, aldus nieuw ALM-rapport

Jun 24, 2022 3:06 AM ET

Een nieuw rapport onderzoekt historische gegevens over de grootste advocatenkantoren van de markten; vindt een aantrekkelijk zakelijk landschap met bloeiende economische groei en robuuste talentpools

New York, NY – 23 juni 2022 – ALM heeft vandaag een nieuw rapport uitgebracht waarin het veelbelovende zakelijke landschap voor advocatenkantoren in Charlotte & Raleigh-Durham in detail wordt beschreven. Uit het Charlotte & Raleigh-Durham Legal Market Report blijkt dat beide markten een grote vraag naar juridische diensten kennen en dat advocatenkantoren die de markt overwegen, doorgaans profiteren van indrukwekkende talentpools en lage toetredingsdrempels.

Key Takeaways uit dit rapport zijn:

– De opkomst van Charlotte als een essentieel technologisch centrum en de groeiende risicokapitaalscene zorgen voor een sterke vraag naar juridische diensten. Dit, in combinatie met de gevestigde bank- en gezondheidssector, blijft veel niet-gevestigde bedrijven naar de markt lokken.

– De nabijheid van toonaangevende onderzoeksuniversiteiten en grote talentenpools heeft van Raleigh-Durham een aantrekkelijke bestemming gemaakt voor toonaangevende bedrijven, terwijl het ook bijdraagt aan de groeiende vraag naar juridische diensten in het nabijgelegen Charlotte.

– Ondanks de recente toetreding van een aantal advocatenkantoren profiteren Charlotte en Raleigh-Durham nog steeds van een relatief lage verzadigingsgraad van advocatenkantoren en lage toetredingsdrempels.

“De markt van Noord-Carolina is aantrekkelijk, deels vanwege de sector en de diversiteit aan praktijkgebieden die hij biedt”, aldus Patrick Fuller, Vice President & General Manager van ALM Intelligence . “De financiële sector van Charlotte en de wetenschappelijke en technologische sectoren van de Research Triangle en de lagere bedrijfskosten maken van Noord-Carolina een aantrekkelijke optie voor grote en middelgrote advocatenkantoren.”

Het rapport bevat gegevens, inzichten en analyses over het juridische landschap van elke markt, het bedrijfsklimaat en de aantrekkelijkheid voor advocatenkantoren. De analyse van advocatenkantoren omvat inzichten in het betreden van de markt, uitbreiding van het aantal werknemers en een overzicht van de concurrentie.

In het rapport wordt ook gekeken naar het zakelijke en economische klimaat in Charlotte en Raleigh-Durham, waaronder investeringen, kosten van levensonderhoud, infrastructuur, klantenbestand en de belangrijkste sectoren. De studie eindigt met een vergelijking van de markten van Charlotte en Raleigh-Durham met andere soortgelijke markten samen, waarbij de sterke en zwakke punten van zowel het algemene zakenklimaat als dat van de advocatuur worden gerangschikt over verschillende scoringscategorieën.

“North Carolina maakt momenteel een aanzienlijke economische groei door, geholpen door een gunstig ondernemingsklimaat, waaronder belastingvoordelen, hoogopgeleide talentenpools, durfkapitaalfinanciering en investeringen in infrastructuur,” aldus James Willer, directeur, ALM Intelligence. ” Charlotte en het nabijgelegen Raleigh-Durham bevinden zich in de voorhoede van deze groei. Beide markten zijn uitgegroeid tot een belangrijke juridische hub in de VS, en bieden volop mogelijkheden voor advocatenkantoren om uit te breiden, toe te treden en te groeien.”

Deze rapporten, samen met Law.com Compass, vormen de basis van de nieuwe Market Hub Pages, en maken deel uit van het onlangs uitgebrachte Law.com Pro Mid-Market platform. Law.com Pro Mid-Market integreert nieuws en inzichten van Law.com met gegevens en analyses, en biedt zo bruikbare informatie voor leidinggevenden van middelgrote advocatenkantoren die zich richten op het formuleren en uitvoeren van strategische prioriteiten voor hun kantoren in een zeer concurrerende omgeving.

Current Law.com Pro leden, Law.com Pro Mid-Market leden, en Law.com Compass abonnees kunnen nu het Charlotte & Raleigh-Durham Market Report downloaden.

Over ALM

ALM is het meest betrouwbare media-, informatiediensten- en gegevensbedrijf ter ondersteuning van de praktijk en het bedrijf van professionals in de juridische, verzekerings-, commerciële onroerendgoed- en financiële-dienstensector. ALM levert premium content, invloedrijke doelgroepen en hoogwaardige gegevens die essentieel zijn voor groeiende bedrijven wereldwijd aan meer dan 7 miljoen professionals. Ga naar alm.com voor meer informatie.

 

Contactgegevens:

Name: Eliza Sawyer
Email: esawyer@alm.com
Job Title: Marketing Director