header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Forrest Solutions verwelkomt Jeannine Whittaker als Senior Vice President van Legal Solutions en leidt de verkoop van Managed Document Review

Jun 24, 2022 2:48 AM ET

Voormalig Senior Executive en Vice President of Sales bij Special Counsel sluit zich aan bij groeiend managed document review services team

New York, New York – 22 juni 2022 Forrest Solutions Legal, de juridische divisie van Forrest Solutions, ‘s lands grootste leverancier van onsite outsourcing- en personeelsoplossingen, kondigt vandaag Jeannine Whittaker aan als Senior Vice President van Legal Solutions om de uitbreiding van ons groeiende managed document review-aanbod te stimuleren. Ze zal rechtstreeks rapporteren aan Chief Revenue Officer, Anthony Davies.

De exponentiële groei van onze managed document review diensten blijft bewijzen hoe cruciaal dit element is voor de eDiscovery projecten van juridische afdelingen van bedrijven en advocatenkantoren. Succesvolle projecten vereisen een veelzijdige, gedefinieerde strategie, de juiste technologie, en het allerbelangrijkste, toptalent om aan het roer te staan.

De toevoeging van Jeannine aan ons legal solutions team geeft aan dat Forrest Solutions Legal investeert als marktleider die zich toelegt op het leveren van expertise en waarde aan haar snel groeiende klantenbestand. Als materiedeskundige zal Jeannine ervoor zorgen dat elke strategie op maat gemaakt wordt voor onze klanten en de opdracht in kwestie, terwijl ze er tegelijkertijd voor zorgt dat onze documentreviewdiensten van begin tot eind klantgericht zijn.

Jeannine heeft meer dan 15 jaar bewezen ervaring in de juridische oplossingensector, waarbij ze consequent resultaten heeft geleverd terwijl ze teams leidde in dynamische en snelle omgevingen. Ze beschikt over een uitgebreide achtergrond in de juridische wereld waarop haar klanten vertrouwen bij het creëren, implementeren en succesvol inzetten van creatieve oplossingen. Meest recentelijk was Jeannine lid van het Senior Executive Team en Vice President of Sales bij Special Counsel.

Jeannine zegt hierover: “Ik ben zo enthousiast om me aan te sluiten bij Forrest Solutions waar ik mijn expertise in juridische diensten zal gebruiken om samen te werken met advocatenkantoren en juridische afdelingen. Het is opwindend om bij een organisatie te werken die klantenservice hoog in het vaandel heeft staan en waar ik mijn ervaring kan gebruiken om unieke oplossingen te bedenken, te implementeren en uit te rollen.”

Senior Vice President van Legal Services, Joe Pirrotta voegt toe: “Ik kon niet gelukkiger zijn om Jeannine in het team te hebben. Haar vermogen om de kloof tussen verkoop en service te overbruggen is ongeëvenaard en valideert onze ‘witte handschoen’-benadering in een markt die vaak als ‘commoditized’ wordt gezien. Ik ben verheugd om met haar te werken aan het opschudden van de industrie als we bouwen aan een marktleidend aanbod.”

Chief Revenue Officer, Anthony Davies zegt: “We zijn verheugd Jeannine te verwelkomen bij Forrest Solutions Legal om ons legal solutions sales team te leiden. Jeannine is goed bekend en gerespecteerd in de industrie en was een kritische huur voor ons als we versnellen groei van onze managed review aanbod.”

Om meer te weten over Forrest Solutions Legal Services, ga hier.

Over Forrest Solutions Legal

Forrest Solutions Legal is een divisie van Forrest Solutions, het eerste en toonaangevende onsite outsourcing- en detacheringsbedrijf met meer dan 45 jaar ervaring in het leveren van bedrijfsbrede personeelsoplossingen op basis van onsite outsourcing, directe inhuur, tijdelijk, tijdelijk in dienst nemen of consulting. Wij helpen Am Law-gerangschikte advocatenkantoren, Fortune-gerangschikte bedrijven en financiële dienstverleners hun bedrijfsprocessen, service-expertise en operationele en kostenefficiëntie te verbeteren door middel van uitzonderlijke outsourcing- en personeelsdiensten die zijn afgestemd op de unieke, culturele behoeften van elke organisatie.

 

Contactgegevens:

Forrest Solutions Media Contact:
Patricia Nagy, Director
Proxy Public Relations
patricia@proxypr.com