header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Playground xyz benoemt nieuwe teamleden en verstevigt zijn positie als leider in de aandachtsruimte

Jun 24, 2022 3:49 AM ET

De nieuwste aanwervingen van Playground xyz weerspiegelen de groeiende belangstelling voor zijn baanbrekende technologie nu marketeers op zoek zijn naar nauwkeurigere en zinvollere meetgegevens voor campagnes Londen, Verenigd Koninkrijk, 23 juni : Attention-based ad tech vendor, Playground xyz, heeft Jessica Teasdale en Ali Baker aangesteld om zijn snelle groeitraject voort te zetten en zich in de voorhoede van de aandachtsruimte te positioneren met zijn zinvolle meetgegevens en inzichten over campagnes.</Zowel Jessica als Ali werkte onlangs nog bij Captify, waarbij Jessica is aangesteld als Senior Sales Manager, nadat ze meer dan drie jaar bij het zoekplatform heeft gewerkt. Ze heeft ook bij Euronews gewerkt en heeft zitting genomen in het Professional Development Committee van de IAA.Jessica zegt hierover:Ik ben erg blij dat ik me bij het groeiende team mag voegen in een tijd waarin steeds meer merken aandacht meten en optimaliseren. Als mensen het over aandacht hebben, denken ze meteen aan Playground xyz. De productinnovaties die dit bedrijf het afgelopen jaar op de markt heeft gebracht, hebben de basis gelegd voor een enorme verschuiving in de sector, terwijl de kers op de taart is dat we merken helpen om de toekomst zonder koekjes aan te pakken.”Tussen voegt Ali zich bij Playground als Sales Manager, nadat ze eerder als Programmatic Search Strategy Manager bij Captify en als Senior Digital Planner Buyer bij Blue 449 had gewerkt. Voordat ze bij Playground kwam, werkte Ali ook voor merken als Laura Ashley en Oasis Fashion.Ali zegt: Ik ben erg blij dat ik me bij het team van Playground xyz heb aangesloten. Aandacht is enorm belangrijk geworden in de reclamewereld, waar merken de strijd aangaan om bij de consument op de voorgrond te treden. Met het naderende einde van third-party cookies zullen velen hun strategieën daarop moeten afstemmen en Playground xyz loopt voorop in de aandachtsrevolutie. Ik kan me geen betere plek voorstellen om te zijn en ik kan niet wachten om in mijn rol te kruipen; onze partnermerken en -agentschappen helpen navigeren door dit snel veranderende medialandschap.”Playground xyz’s Attention Intelligence Platform is ‘s werelds eerste real-time stack om Attention Time vast te leggen, te meten en te optimaliseren: hoe lang gebruikers daadwerkelijk naar advertenties kijken.”Ben Dimond, Head of EMEA geeft commentaar: “Dankzij onze baanbrekende technologie kunnen onze partners alle variabelen identificeren en optimaliseren die ervoor zorgen dat hun advertenties de maximale aandacht krijgen. Het helpen van onze klanten bij het navigeren door deze nieuwe wateren is waar onze verkoopteams in gedijen, en het aan boord hebben van Jess en Ali is enorm – ze hebben allebei een vliegende start gemaakt en we zijn er zeker van dat er grote dingen in het verschiet liggen voor hen beiden.” Voor meer informatie: Nick Crowe – nick.crowe@playgroundxyz.com Over Playground XYZ Playground XYZ is op een missie om de kunst en wetenschap van het maximaliseren van de aandacht van de consument te beheersen. Het bedrijf heeft ‘s werelds eerste technologiestack ontwikkeld voor de integratie van visuele aandachtsmeting, analyses en mediaoptimalisatie: het Attention Intelligence Platform. Het is de basis van een reeks toonaangevende producten die de Attention Time voor merken maximaliseert. Playground XYZ, met hoofdkantoor in Australië, heeft kantoren in Singapore, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Ga voor meer informatie naar https://playground.xyz

Contactgegevens:

Name: Julia Linehan
Email: Julia@thedigitalvoice.co.uk
Job Title: PR and Communications
Tags:   United States, Wire