header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Teads werkt samen met Lumen Research om wereldwijd aandachtsmeting aan te bieden aan klanten

Jun 24, 2022 3:37 AM ET

LumenTeads-01 Dit baanbrekende partnerschap breekt nieuwe wegen door het aanbieden van native rapportage van alle belangrijke aandacht metrics Londen, UK, 23 juni: Lumen Research, de leider in aandachtsmeting, heeft een overeenkomst gesloten met het wereldwijde mediaplatform, Teads, om haar klanten wereldwijd tools te bieden voor het meten en testen van native creatives.Lumen zal haar LAMP-tag leveren voor de campagnes van Teads, waarmee de klanten van het wereldwijde mediaplatform de aandacht kunnen meten en deze kunnen koppelen aan resultaten zoals prestatiecijfers en merk- en omzetonderzoeken. Ondertussen levert Lumen ook creatieve ontwikkelingstests aan Teads om haar klanten verder te helpen als het gaat om het optimaliseren van de aandachttrekkende kracht van hun campagnes.Mike Follett, Managing Director van Lumen, legt uit: We zijn erg enthousiast om onze relatie met het Teads-team uit te breiden. Teads en Lumen hebben een leidende rol gespeeld in het debat over de aandachtseconomie en het is fantastisch om te zien hoe de eerste onderzoeksprojecten zijn uitgegroeid tot baanbrekende zakelijke tools.“Als leider op het gebied van aandachtmeting, met zowel eye-tracking technologie als campagne- en planningsintegratietools, helpen wij merken om mediakeuzes te maken voor verschillende platforms in een wereld die binnenkort cookieloos zal zijn; een wereld waarin een overvloed aan communicatie een armoede aan aandacht heeft gecreëerd. Het meten van aandacht heeft het vermogen om de manier waarop media, creativiteit en gegevens samenwerken een nieuwe vorm te geven en een nieuwe impuls te geven.”Caroline Hugonenc, SVP Research & Insights bij Teads, voegt hieraan toe: “We weten welke gedifferentieerde impact aandacht heeft op de resultaten van campagnes en we zijn er trots op dat we met de lancering van ons aandachtsprogramma de evolutie op het gebied van aandachtmeting in goede banen leiden. Dit is een grote stap voorwaarts voor de sector en we zullen blijven samenwerken met al onze uitgevers, bureaus en adverteerders om hen te begeleiden bij het werken met deze nieuwe meting en deze af te stemmen op hun zakelijke doelstellingen.”De samenwerking markeert een primeur binnen de sector dankzij de native rapportage van aandachtsmetrics. Dit is de eerste keer dat een extern aandachtsbedrijf is geïntegreerd met een technologieplatform, waardoor merken nauwkeuriger en robuuster kunnen rapporteren over de mate van aandacht die hun advertenties hebben gekregen. Door de aandachtsgegevens van Lumen te koppelen aan haar eigen brand lift-oplossing, Brand Pulse, zal Teads haar klanten ook verder kunnen helpen als het gaat om het stimuleren van media-effectiviteit en bedrijfsresultaten. Deze aankondiging sluit aan bij de aankondiging van Teads dat het Attention-programma van Teads is gelanceerd.In de afgelopen maanden heeft Lumen ook partnerschappen gesloten met Dentsu, Havas, Inskin Media, Adnami en Seedtag – en er zitten er nog veel meer in de pijplijn voor H2 2022.Het baanbrekende programma zal in juli beschikbaar zijn in de bèta-modus en later in 2022 worden vrijgegeven. PR Contact: Julia Linehan, Lumen Research Julia@thedigitalvoiceco.uk Graham Alexander graham.alexander@teads.com Over Lumen Lumen is het toonaangevende bedrijf op het gebied van aandachtstechnologie in de wereld, met grootschalige permanente panelen in de VS en het VK, en tijdelijke panelen op vele andere wereldmarkten. De eyetracking-technologie van Lumen zet de webcam op de telefoon of desktopcomputer van een gebruiker om in een hoogwaardige eyetracking-camera, die niet alleen vastlegt wat gebruikers zouden kunnen zien, maar ook waar ze daadwerkelijk naar kijken. Lumen’s eye-tracking panels worden gerekruteerd om nationaal representatief te zijn en volledig GDPR compliant. Over Teads Teads exploiteert een toonaangevend, cloud-gebaseerd, end-to-end technologieplatform dat programmatic digital advertising mogelijk maakt in een wereldwijd ecosysteem van kwalitatieve digitale media. Het modulaire platform van Teads is een end-to-end-oplossing waarmee partners gebruik kunnen maken van technologieën voor buy-side, sell-side, creative, data en AI-optimalisatie.Voor adverteerders en hun bureaus biedt Teads één toegangspunt voor het kopen van de inventaris van veel van ‘s werelds beste uitgevers. Via exclusieve wereldwijde mediapartnerships stelt Teads adverteerders en bureaus in staat om 1,9 miljard unieke maandelijkse gebruikers te bereiken in merkveilige, verantwoorde advertentieomgevingen, terwijl de effectiviteit en efficiëntie van digitale advertentietransacties wordt verbeterd.Teads werkt samen met toonaangevende marketeers, bureaus en uitgevers via een team van meer dan 1.200 mensen in 30 landen. Ga voor meer informatie naar: www.teads.com

Contactgegevens:

Name: Julia Linehan
Email: Julia@thedigitalvoice.co.uk
Job Title: PR and Communications
Tags:   United States, Wire