header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ted Larkins sluit zich aan bij Octane5

Jun 24, 2022 2:29 AM ET

Licensing Industry Veteran Ted Larkins Joins Octane5

ATLANTA GA, 24 juni 2022 – Octane5, het bedrijf achter het BrandComply Licensing Enterprise Platform en VERITYTM Product Authentication producten, heeft vandaag aangekondigd dat Ted Larkins, een veteraan uit de licentie-industrie en licentietechnologie, hun groeiende team komt versterken.

“We zijn ongelooflijk trots om Ted te verwelkomen in de Octane5 familie” zegt Mike Dunn, mede-oprichter en mede-voorzitter van Octane5. “Als je in de licentiewereld zit, ken je Ted Larkins. Met zijn diepgaande kennis op alle gebieden van licenties, en meer recentelijk, in de technologische kant van licenties, is hij de perfecte aanvulling op ons team om ons te helpen ons verhaal te delen in de industrie.”

Larkins treedt toe tot Octane5 in de rol van Senior Vice President, Global Licensing, waar hij merken van wereldklasse zal verbinden met Octane5’s licensing management en brand compliance oplossingen van wereldklasse.

“Ik ben meer dan verheugd om bij het team van Octane5 te komen,” zegt Larkins. “Niet alleen bieden zij eersteklas technologie op alle gebieden van licentiebeheer, maar zij zijn een team van gepassioneerde, getalenteerde en leuke mensen. Mike, Matt, Jim en het hele team houden van wat ze doen en hebben een visie voor de toekomst die ongelooflijk krachtig is. Ik mag deel uitmaken van dit opwindende bedrijf, en ik zou niet meer vereerd kunnen zijn om in de Octane5 familie te worden opgenomen.”

Over Octane5:

Octane5 is een team van experts op het gebied van licentiesystemen en merkcompliance, dat software en beveiligingsproducten levert aan toonaangevende wereldwijde merken en instellingen. Octane5 is het team achter BrandComply en BrandComply College licentieplatforms, evenals VERITYTM en THREADSTM beveiligings hang tag en label producten. Beide BrandComply-platforms bieden merkcompliance en -bescherming via een volledig geïntegreerde suite van software- en beveiligingsproducten die vrijwel elk aspect van het ecosysteem voor merklicenties controleren. Opererend vanuit kantoren in Atlanta, Indianapolis en Londen, bedient het Octane5 team een wereldwijd klantenbestand bestaande uit honderden merken en tienduizenden licentiehouders. Meer informatie op www.octane5.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Name: Jim Kucia
Email: jim@octane5.com
Job Title: EVP, Business Development

Tags:   United States, Wire