header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Studeren aan UBC met gerenommeerde intensieve onderzoeksfaciliteiten – hier is hoe

Jun 27, 2022 1:59 AM ET

De University of British Columbia is een openbare onderzoeksuniversiteit, opgericht in 1908. De universiteit wordt de meest internationale universiteit van Noord-Amerika genoemd en haar slogan is “It is Yours”. Deze slogan, die in 1915 werd bedacht, belooft creativiteit, ontdekking en leren van ideeën te bevorderen. Het doel is studenten te inspireren en frisse ideeën te ontwikkelen die een wezenlijk verschil maken. Tegen het einde van de eeuw had de universiteit haar portfolio uitgebreid en begon ze graden aan te bieden in verpleegkunde, landbouw en engineering. Zij introduceerde ook het Amerikaanse specialisatiemodel en een onderzoeksthesis.

De University of British Columbia beschikt over ultramoderne onderzoeksfaciliteiten en technologie. De Canada Foundation for Innovation (CFI) steunt de onderzoeksinfrastructuur op grote schaal. De CFI Research Facilities Navigator is een doorzoekbare online lijst van gefinancierde onderzoekslaboratoria en faciliteiten die bereid zijn met bedrijven samen te werken aan onderzoeks- en innovatieprojecten. De gedeelde onderzoeksinfrastructuur van UBC biedt toegang tot veel essentiële faciliteiten en hulpbronnen, zoals geavanceerde instrumentatie, innovatieve technologieën en gegevensverwerking en -analyse.

Bedrijven en onderzoeksorganisaties kunnen hier vaak toegang toe krijgen. De database voor infrastructuur, die wordt onderhouden door het Institutional Program Office, fungeert als een inventaris van door het CFI gefinancierde infrastructuur, waardoor onderzoekers van UBC-vestigingen, andere universiteiten, non-profitorganisaties en industrieën kunnen zoeken naar bepaalde apparatuur die momenteel bij UBC in gebruik is. De database zal worden gebruikt om het gebruik van door het CFI gefinancierde infrastructuur te maximaliseren, academici aan te moedigen hun onderzoeksinfrastructuur te delen en partnerschappen te bevorderen.

Het Biological Services Laboratory, bijvoorbeeld, is een bekende faciliteit voor intensief onderzoek aan de UBC. Studenten en onderzoekers kunnen gebruik maken van deze aanpasbare faciliteit, waar tegelijkertijd in verschillende sectoren van de huidige biologie kan worden gewerkt. De departementale NMR-faciliteit bestaat uit zeven instrumenten die worden gebruikt voor een verscheidenheid van onderwijs- en onderzoeksdoeleinden. Zij bieden uitgebreide 1D/2D NMR-gegevensverzamelings-, verwerkings-, en structuurkarakteriseringsdiensten. Instrument Facility for Shared Use (SIF) is een gloednieuwe multidisciplinaire laboratoriumruimte die beschikt over een verscheidenheid aan geavanceerde wetenschappelijke instrumenten die zowel voor onderwijs als onderzoek kunnen worden gebruikt.

Engineering Services for Electronics Ter ondersteuning van onderwijs en onderzoek produceert en onderhoudt het Electronic Engineering Services-team een verscheidenheid aan commerciële en op maat gemaakte instrumenten in de hele afdeling. Een full-service glasblazer ondersteunt onderzoeks- en onderwijsfaciliteiten met de productie en reparatie van conventioneel laboratoriumglaswerk en op maat gemaakte cellen en assemblages.

Toegang tot moderne infrastructuur is vaak vereist voor het doen van onderzoek en het verkrijgen van externe financiering. Onderzoekers bij UBC kunnen gebruik maken van gedeelde onderzoeksplatforms die door het (Office of the Vice-President, Research and Innovation) VPRI in samenwerking met andere afdelingen ter beschikking worden gesteld, en van andere gedeelde onderzoeksfaciliteiten. Bij UBC bieden gedeelde onderzoeksplatforms en -faciliteiten toegang tot een breed scala van kernfaciliteiten en -instrumenten, zoals geavanceerde apparatuur, innovatieve technologieën, en gegevensverwerking en -analyse.

De platforms worden gedefinieerd door een gedeeld financieringsmodel dat verschillende entiteiten bij UBC omvat, zoals VPRI, beurzen en gebruikersvergoedingen, alsmede een gedeeld bestuursmodel dat een stuurgroep omvat die bestaat uit onderzoekers die actieve gebruikers zijn en beheerders die bezorgd zijn over de levensvatbaarheid van de faciliteit op lange termijn en op basis van consensus werken. Een team van hoogopgeleide professionals is verantwoordelijk voor de gedeelde platforms, waarop toezicht wordt gehouden door een operationeel manager die samenwerkt met een wetenschappelijk adviseur.

Tijdens je studie aan UBC, dat wordt gerekend tot de top 40-instellingen in de wereld en de meest internationale universiteit van Noord-Amerika is, kun je leren, netwerken, onderzoek doen en creëren. Het biedt een breed scala aan mogelijkheden, zowel binnen als buiten het klaslokaal, variërend van co-schappen en undergraduate onderzoek tot clubs en studie in het buitenland, om je te helpen je opleiding in te vullen en bij te dragen aan de levendige gemeenschap van de instelling.

Een universiteit is een plek waar je je ervaringen kunt verbreden, vrienden voor het leven kunt maken, je persoonlijkheid kunt vormen en kunt voortbewegen op je gekozen professionele pad! Met zulke geweldige wereldklasse Renowned Intensive-Research Facilities, wat houdt je tegen om nu aan UBC te gaan studeren?

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: michael.bertini@iquanti.com
Job Title: Consultant

Tags:   United States, Wire