header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bill Patterson sluit zich aan bij Octane5

Jun 28, 2022 8:43 AM ET

Licensing Industry Veteraan Bill Patterson Joins Octane5

ATLANTA GA, 28 juni 2022 – Octane5, het bedrijf achter het BrandComply Licensing Enterprise Platform en VERITY Product Authentication producten, heeft vandaag aangekondigd dat Bill Patterson, een Licensing Industry veteraan met tal van senior marketing functies, zich bij hun groeiende team heeft gevoegd. “Net als vele anderen kennen en respecteren wij Bill al vele jaren,” zegt Mike Dunn, mede-oprichter en mede-president Octane5. “Hij is al lang een sterke, gepassioneerde stem voor de Licensing Industry, zelfs al voor zijn tijd in het bestuur van Licensing International. Deze passie, gecombineerd met zijn unieke en diepe kennis van de industrie, sportmarketing en de product authenticatie ruimte maken hem een natuurlijke fit en we zijn trots om hem te verwelkomen in ons team.” Patterson treedt toe tot Octane5 in de rol van Executive Vice President, Product Authentication waar hij verantwoordelijk zal zijn voor het stimuleren van groei in de product authenticatie markt en het bepalen van de strategie voor hun partnerschap met Crane Authentication. “Met bijna 20 jaar ervaring in de industrie, heb ik veel bedrijven zien komen en gaan,” zegt Patterson. “Octane5 is een steunpilaar geweest van de industrieën voor merkbescherming en licenties en ik vind het geweldig om hen te helpen hun samenwerking met Crane uit te breiden. De combinatie van Crane’s technologie van wereldklasse en Octane5’s soepele levering, implementatie en software creëert een krachtcentrale in de markt voor merkbescherming als geen ander. “Patterson treedt met onmiddellijke ingang toe tot het Octane5-team en zal gevestigd blijven in Maryland, terwijl hij veel tijd zal doorbrengen in het Octane5-kantoor in Atlanta.

Over Octane5:

Octane5 is een team van experts op het gebied van licentiesystemen en merkcompliance, dat software en beveiligingsproducten levert aan toonaangevende wereldwijde merken en instellingen. Octane5 is het team achter BrandComply en BrandComply College licentieplatforms, evenals VERITY en THREADS beveiligings hang tag en label producten. Beide BrandComply-platforms bieden merkcompliance en -bescherming via een volledig geïntegreerde suite van software- en beveiligingsproducten die vrijwel elk aspect van het ecosysteem voor merklicenties controleren. Opererend vanuit kantoren in Atlanta, Indianapolis en Londen, bedient het Octane5 team een wereldwijd klantenbestand bestaande uit honderden merken en tienduizenden licentiehouders. Meer informatie op www.octane5.com.

Contactgegevens:

Name: James Kucia
Email: jim@octane5.com
Job Title: Executive Vice President, Business Development
1 770-877-0331
Tags:   United States, Wire