header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Frankrijk volgende land op de kaart voor adtech-leverancier Adnami na ondertekening van nieuwe partnerschappen met Ad4Good en TF1

Jun 28, 2022 8:53 AM ET

Parijs, Frankrijk, 2 8 juni, 2022: Het is een drukke start van het jaar geweest voor adtech-leverancier Adnami, dat vandaag nieuwe samenwerkingsverbanden in Frankrijk aankondigt als onderdeel van zijn voortdurende expansie in heel Europa. Onlangs heeft het bedrijf nieuwe samenwerkingsverbanden gesloten met advertentienetwerk Ad4Good en televisiezender TF1, met inbegrip van vlaggenschiptitel TF1info.fr.In het afgelopen jaar heeft Adnami de vraag naar impactvolle oplossingen op de internationale markten zien toenemen en het bedrijf heeft zich dan ook snel uitgebreid. De twee nieuwe partnerschappen, samen met de recente aanwerving van de lokale Business Development Director, Laurent Meuzard, zullen Franse adverteerders in staat stellen om zichzelf via nieuwe, aandachttrekkende premium formaten programmatisch te promoten. In heel Europa werkt Adnami al samen met bekende mediabureaus zoals Havas, Publicis, Dentsu, GroupM en meer.“Frankrijk is een fantastische markt voor ons. De regio telt meer dan 60 miljoen gebruikers en tal van premium adverteerders, verkoopkantoren en uitgevers – waaronder Ad4Good en TF1. Deze nieuwe samenwerkingen zullen ons een sterke basis geven. Ik ben echt enthousiast over de toekomst van Adnami in Frankrijk,” zegt Laurent Meuzard, Business Development Director France at Adnami. We zijn erg enthousiast over onze samenwerking met Adnami. Dankzij de formaten van Adnami kunnen onze adverteerders creatiever zijn, wat leidt tot meer aandacht van het publiek en tegelijkertijd een geweldige advertentie-ervaring voor onze gebruikers oplevert. Een duidelijke win-winsituatie voor iedereen! ” zegt Olivier Lebeau, commercieel directeur bij TF1PUB. Adnami gaat ook een samenwerking aan met het verkoopshuis Ad4good. Het bedrijf biedt een duurzame benadering van reclame: Telkens wanneer een advertentie (inclusief advertenties met een hoge impact) met het label “Ad4Good” wordt gezien, verbindt het zich ertoe om 50% van de winst die de advertentie oplevert, te doneren aan een goed doel.“Onze samenwerking met Ad4Good is niet alleen vanuit zakelijk oogpunt een spannende samenwerking, maar ondersteunt ook onze doelstellingen om een duurzamere reclame-industrie vanuit alle hoeken te ondersteunen,” zegt Carl Soderblom, COO bij Adnami . Voor meer informatie: carl@adnami.io Website: www.adnami.io Over Adnami: Adnami’s high-impact advertentieplatform levert verbluffende advertentie-ervaringen voor consumenten en een versneld rendement voor uitgevers en merken. Adnami’s templated en platform-agnostische benadering van high-impact advertising biedt een schaalbare en geautomatiseerde oplossing om aandachttrekkende en impactvolle advertentiecampagnes uit te voeren. Het bedrijf lanceerde in 2017, en werken vandaag de dag met een divers scala aan klanten in heel Europa, zoals Heineken, BMW, American Express, Disney, Samsung en Red Bull.

Contactgegevens:

Name: Julia Linehan
Email: julia@thedigitalvoice.co.uk
Job Title: PR and Communications
Tags:   United States, Wire