header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Global Competition benoemt Davidson Collection en Waters Edge at Delta Coves by Davidson Communities tot Wooncollectie van het Jaar

Jun 28, 2022 8:09 AM ET

Del Mar, Calif. (27 juni 2022) – Geselecteerd uit een veld van 600 inzendingen uit de hele wereld, Davidson Communities’ Davidson Collection en Waters Edge op Delta Coves is bekroond als de Residential Collection of the Year door de woningbouw industrie oudste ontwerp awards competitie, de Gold Nuggets. De award werd uitgereikt aan Davidson Communities op 22 juni op de jaarlijkse Pacific Coast Builders Conference in San Francisco. Andere onderscheidingen van Davidson Collection en Waters Edge zijn beste eengezinswoning, voor de Davidson Collection, Plan 1, de Edgewater.Davidson Collection en Waters Edge at Delta Coves is gelegen langs de kanalen van de Californische Delta in Bethel Island, Californië, op ongeveer een uur van San Francisco. Deze one-of-a-kind waterfront collectie beschikt over een eigen boot dock voor elke woning, evenals water-centric architectuur en interieur design.Waters Edge at Delta Coves werd geselecteerd in februari 2022 als de natie Community van het Jaar door de National Association of Home Builders ‘Nationals Awards (“The NationalsSM“) en vervolgens opnieuw in april 2022 als Community of the Year door de Building Industry Association of the Bay Area. “We zijn vereerd dat we de Triple Crown of Homebuilding hebben verdiend,” zei Bill Davidson, president van Davidson Communities. “De Nationals, de Bay Area MAME Awards, en nu de Gold Nugget Awards laten de beste ruimtelijke ordening, architectuur, interieurontwerp en uiteindelijk de uitvoering van al deze getalenteerde professionals zien in het eindproduct – het huis zelf. Het is een echte eer en een eerbetoon aan ons getalenteerde team om de hoogste eer te hebben gewonnen in alle drie van deze industrie competities. “Voor Davidson Collection en Waters Edge, Davidson werkte samen met Woodley Architectural Group, Robert Hidey Architects, en Design Line Interiors.Opgericht in 1978, Davidson Communities is een particuliere woningbouwer met hoofdkantoor in Del Mar, Calif. Davidson’s track record omvat meer dan 6.000 nieuwe woningen, alsmede de historische renovatie van dergelijke historische panden als de Grant House en de Amy Strong Castle in San Diego County, Californië, en The Oaks Farms in San Juan Capistrano, Calif.Every Davidson Collection en Waters Edge huis bevat een commerciële-grade prive-dock en doordachte buitenruimtes met overdekte patio’s en balkons. Binnen, alle sociale gebieden en keukens open op het blauwe water uitzicht en dokken dankzij muren van uitgestrekte glas. Plattegronden variëren van 2.483 tot 4.861 vierkante meter, met maximaal vier slaapkamers en 4,5 badkamers. Elke verdieping lijkt op een gelijkvloerse woning en bepaalde verdiepingen bieden opties voor een lift en een Kraaiennest boven de tweede verdieping. “Zoom” kamers, wijn kamers, U-vormige keuken eilanden, snack steegjes en Delta kamers zijn populaire functies op Davidson Collection en Waters Edge.Huidige prijzen variëren van $ 1,4M tot $ 2,2M.Delta Coves is 560-huis master-planned gemeenschap wordt ontwikkeld door DMB Development van Arizona, maker van de onlangs geopende Island Camp. Dit exclusieve voordeel voor huiseigenaren bestaat uit een 15.000 vierkante meter grote prive-club met een yogaruimte, fitnesscentrum, en een buitenruimte met lounge zitplaatsen, spelletjes, een lap-pool, jacuzzi, barbecues en vuurplaatsen op een zanderige, park-achtige paviljoen.Davidson Collection en Waters Edge op Delta Coves is gelegen op 55 Seaward Court, Bethel Island, Calif. 94511. Na voltooiing, zal de gehele Delta Coves gemeenschap een gated community zijn.Voor meer informatie, bel 925-513-5794 of bezoek https://www.davidsoncollectionatdeltacoves.com/waters-edge.

Contactgegevens:

Name: Jan Percival
Email: jpercival@scribecommunications.com
Job Title: Owner Operator
Tags:   United States, Wire