header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het Alternatief voor Repareren of Vervangen!

Jun 28, 2022 8:59 AM ET

In plaats van alleen uw pomp te repareren, of de oude pomp te vervangen door een nieuwe van hetzelfde type of dezelfde kwaliteit, zijn er andere nieuwe alternatieve oplossingen voor klanten. Nu de meeste pompen en pomponderdelen direct of indirect uit China en/of India komen, zijn de betrouwbaarheid en kwaliteit van materialen en onderdelen de afgelopen jaren aanzienlijk verslechterd, waardoor klanten gedwongen worden producten veel sneller te vervangen of te repareren.

Gelukkig genoeg zijn er gespecialiseerde engineeringbedrijven hier in de Verenigde Staten die machinaal bewerkte, structureel ontworpen pompen, waaiers, ringen, moffen, lagers, bussen en mechanische afdichtingen vervaardigen, die met de computer zijn ontworpen, ontworpen en machinaal precisiebewerkt (niet gegoten of gegoten) met als doel de levensduur en betrouwbaarheid te maximaliseren. De geometrie van de schoepen kan bijvoorbeeld worden ontworpen om de efficiëntie en de prestaties te maximaliseren, specifiek voor het systeem van de klant. Het beste deel van deze alternatieve nieuwe oplossingen is dat zij vaak zeer competitief geprijsd zijn.

Bedrijven zoals SIMS in Hoboken, N.J. concentreren zich op innovatieve oplossingen voor corrosie, erosie, radiale stuwkracht, en cavitatie toepassingen. Zij vervaardigen structureel grafietcomposiet computer ontworpen en gegenereerde vervangingspompen en pompdelen die 100% op 5 tot 8 as robotverspanende centra worden machinaal bewerkt.

Zij kunnen zelfs verouderde onderdelen voor elke centrifugaalpomp vervaardigen. SIMS richt zich op levensduurverlenging, een heel ander concept dan traditionele pompfabrikanten die hun geld verdienen met de verkoop van reserveonderdelen.

De geavanceerde structurele samengestelde materialen, zoals Simsite®, nooit roesten in Zout Water, Afvalwater, of Gechloreerde watertoepassingen en zijn uitstekend voor vele chemische toepassingen. Zij nemen geleidelijk aan marktaandeel van traditionelere materialen en products.

 

De belangrijkste voordelen van het gebruik van SIMSITE®Structurele composiet Upgrade oplossingen voor waaiers, ringen, hulzen, geleidingslagers en pomponderdelen:

 • Zij zijn Corrosiebestendig en Chemical resistent.
 • Ze NOOIT CORRODEer in zout water, afvalwater of gechloreerd water!
 • De waaiers zijn Cavitatie & Erosiebestendig.
 • Superior tot all metalen pompen en pomponderdelen in zout water, afvalwater en gechloreerd water services.
 • Werk bij Hogere Efficiëntie .
 • Lichter Gewicht . 15% van het gewicht van brons, of roestvrij staal. De hoge sterkte/gewichtsverhouding van de samengestelde waaier betekent een aanzienlijke vermindering van de opstartbelasting, een langere levensduur van de lagers en de mechanische afdichtingen, en minder asdoorbuiging en trillingen.
 • De waaiers hebben Perfecte balans en ze behouden deze perfecte balans gedurende de levensduur van de pomp.
 • Elimineer elektrolyse. Deze geconstrueerde composietmaterialen zijn inert, wat betekent dat ze geen elektrolyse geleiden en dus de levensduur van het pomphuis redden of verlengen, zelfs als dit van metaal is.
 • Verhoogt de prestaties, levensduur en betrouwbaarheid!
 • Zij zijn 100% met precisie bewerkt uit een massief blok van het gepatenteerde Simsite®Structuurcomposiet, dat een superieure mechanische sterkte, een perfect evenwicht, betere prestaties, gladdere oppervlakken en een langere levensduur biedt.
 • Nauwere afdichtingen. Deze speciaal ontworpen waaiers & en behuizingringen zullen niet gaan gallen of vastlopen zoals metalen ringen. Daarom kunnen zij met een strakkere speling werken die minder lekkage door de ringen en de waaier toelaten die pompefficiency verhogen. Bovendien dichten de composietbehuizingsringen het pomphuis af, waardoor het uitwassen van de aanlandingszones van de behuizingsring, een vaak voorkomend onderhoudsprobleem bij centrifugaalpompen, wordt voorkomen.
 • Vermindert lawaai en trillingen. Vanwege het hoge rendement en het met precisie bewerkte ontwerp van de ontworpen waaiers, het lichte gewicht en de geluidsabsorberende eigenschappen van het structureel ontworpen composiet, worden trillingen en lawaai & in de pomp verminderd.

Trouble Free Performance

De waaiers die van deze alternatieve verbeteringsproducten zoals Simsite®Structural Composite worden machinaal bewerkt bieden enorme voordelen over traditionele producten aan die van metaal worden gegoten – vooral wanneer de afgietsels van inferieure gietende huizen komen. De nieuwe Simsite®Upgrade alternatieve structurele samengestelde producten zijn lichtgewicht, bieden enorme mechanische sterkte, en corrosie, erosie & cavitatieweerstand aan. Veel van deze waaiers en omhulselringen zijn met succes gebruikt sinds 1955 in de Marine, de Marine en de Industriële & Chemische markten. Zij hebben producten overleefd en overtroffen die van brons, roestvrij staal, duplexstaal, monel, en zelfs titanium worden vervaardigd.

Lagere kosten – betere prestaties

De nieuwe Simsite®Structural Composite Upgrade alternatieve oplossingen voor waaiers en omhulselringen zijn uitstekend voor nieuwe, reparatie, of retroactief aanpastoepassingen. Ze zijn licht van gewicht en vrijwel onverwoestbaar. De slijtage van andere pompdelen met inbegrip van het pomphuis wordt sterk verminderd wegens het perfecte evenwicht van de Waaier, lichtgewicht, zelfsmerende, verzegelende, en corrosie, erosie, & cavitatieweerstand. Dit betekent veel minder kosten voor het vervangen van onderdelen, stilstandtijd, en jaren van probleemloze prestaties.

Ontworpen voor superieure hydraulische prestaties

Omdat de nieuwe Simsite®Structural Composite Upgrade alternatieve oplossing waaiers zijn computer ontworpen, ontworpen en met precisie bewerkt, kan de geometrie van de waaier worden ontworpen om de efficiëntie en prestaties te maximaliseren. De problemen zoals recirculatie, radiale stuwkracht, en cavitatie kunnen worden geminimaliseerd, of worden geëlimineerd door aan deze Ringen van de Waaiers& op te waarderen. De schoepvormen van de waaier kunnen gemakkelijk worden gewijzigd om de beste schoepvorm voor specifieke toepassingen en prestatieverzoeken te bieden.

Optimalisatie

Het probleem doet zich maar al te vaak voor – U hebt een pomp gekocht voor een bepaalde prestatie en wanneer u de pomp in gebruik neemt in uw fabriek, of op uw schip, werkt de pomp op een ander punt dat volledig afwijkt van het oorspronkelijke ontwerppunt (BEP – best efficiency point) van de pomp vanwege uw systeemvereisten. Wanneer u de pomp niet op het oorspronkelijke ontwerppunt of BEP laat werken, is dat niet alleen zeer inefficiënt, maar veroorzaakt dat ook een groot aantal problemen. Deze problemen omvatten overmatig lawaai & trillingen, schachttrillingen, cavitatie, voortijdige slijtage en defecten aan de mechanische afdichtingen, lagers, ringen, moffen en waaiers. In extreme gevallen zal de as breken.

Deze problemen kunnen gelukkig eenvoudig worden opgelost door het installeren van Simsite®Upgrade Solution Structurele Composiet Waaiers & Ringen die opnieuw zijn ontworpen voor uw systeemvereisten. Niet alleen wordt de efficiëntie van de pomp verbeterd, maar ook de betrouwbaarheid en de levensduur van de complete pomp worden aanzienlijk verbeterd.

Simsite® is een gepatenteerde familie van superieure structureel ontworpen samengestelde waaiers, pompen en pomponderdelen aangeboden door SIMS PUMP VALVE COMPANY, INC. die zijn goedgekeurd door ABS, Lloyds, en de US Navy, voor Navy, Marine, Chemische, Industriële en Afvalwater toepassingen.

Contactinformatie:


John A. KozelVoorzitterSIMS PUMP Valve Company, Inc.1314 Park AvenueHoboken, New Jersey 07030 USAKantoor: 1-201-792-0600Mobiel: 1-201-323-6087E-mail: simsite1@simsite.com

Contactgegevens:

John A. Kozel
President
SIMS PUMP Valve Company, Inc.
1314 Park Avenue
Hoboken, New Jersey 07030 USA
Office:
1-201-792-0600
Mobile:
1-201-323-6087
Email: simsite1@simsite.com