header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


“Initiërende dekking: Twee legendarische bedrijven gaan samen – Een diepgaand onderzoek naar Herman Miller en Knoll, samen als MillerKnoll”

Jun 28, 2022 8:21 AM ET

Water Tower Research publiceert Initiation of Coverage Report on MillerKnoll, Inc. (NASDAQ: MLKN) Getiteld “Initiating Coverage: Two Storied Companies Combine – An In-Depth Examination of Herman Miller and Knoll, Together as MillerKnoll”

Juni 27, 2022, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research (www.watertowerresearch.com) heeft een Initiation of Coverage Report gepubliceerd over MillerKnoll, Inc. (NASDAQ: MLKN) met de titel, “Initiating Coverage: Two Storied Companies Combine – An In-Depth Examination of Herman Miller and Knoll, Together as MillerKnoll”. Het rapport kan worden geopend hier.

Vandaag introduceert Water Tower Research, een snel groeiend investeerders engagement en investeerders communicatie bedrijf, formele onderzoeksdekking van MillerKnoll. MillerKnoll, met het hoofdkantoor in Zeeland, Michigan, is de overgebleven onderneming van de combinatie van Herman Miller en Knoll, Inc, die op 19 juli 2021 in werking trad, toen Herman Miller de overname van Knoll voltooide. MillerKnoll is ‘s werelds grootste commerciële/contractmeubelbedrijf, gemeten naar de omzet over een periode van vier kwartalen. MillerKnoll handelt op de NASDAQ onder de ticker MLKN.

Budd Bugatch, CFA en Senior Analist, en hoofd van Water Tower’s Consumer Research, schreef een 89 pagina’s tellend Initiation of Coverage Report, dat gratis beschikbaar is op de Water Tower Research website. Water Tower hanteert een open-access model voor rapporten, notities, en andere inhoud die zijn negen ervaren analisten creëren. Om toegang te krijgen tot het MillerKnoll rapport, klik op de website, registreer, en download het rapport.

In een gesprek over MillerKnoll en het rapport, zei Bugatch, “Ik ben blij om formeel MillerKnoll te beginnen dekken. Voordat ik met pensioen ging bij mijn voorganger, had ik het voorrecht om Herman Miller en Knoll voor meer dan twee decennia te bestrijken. Elk bedrijf heeft een indrukwekkende geschiedenis. Toen de bedrijven in april 2021 gezamenlijk plannen aankondigden om te gaan samenwerken, schokte dit de industrie voor commercieel/contractueel meubilair omdat het een einde maakte aan de mythe dat twee grote spelers in de industrie ooit zouden kunnen of willen samenwerken. In dit rapport geven wij een overzicht van de geschiedenis van elk bedrijf, beoordelen wij de economische belofte van de combinatie en geven wij toekomstverwachtingen en financiële modellen voor de komende kwartalen en jaren. Wij benadrukken dat investeerders en waarnemers nota moeten nemen van een belangrijke strategische pivot van MillerKnoll. Het bedrijf bereikt consumenten in binnen- en buitenland via winkels, showrooms van ontwerpers en websites met e-commerce via zijn Design Within Reach, Holly Hunt, HAY, Muuto, Herman Miller en Knoll activiteiten. Bovendien, in het combineren, heeft MillerKnoll een grote verscheidenheid aan merken en inrichtingsproducten van moderne styling waarvan haar leiders geloven dat ze het leven van mensen verbeteren. Met het publiceren van deze inleiding, is ons doel om de lezers een bron te bieden om geïnformeerd te worden over het bedrijf, zijn markten en vooruitzichten.”

Ab out Water Tower Research

Water Tower Research is een platform voor investeerdersbetrokkenheid en stakeholdercommunicatie dat wordt aangedreven door veteranen van Wall Street met aanzienlijke ervaring en geloofwaardigheid. Wij creëren, leveren en onderhouden de informatiestroom die nodig is om relaties op te bouwen en te onderhouden tussen bedrijven en al hun stakeholders en investeerders. “Onderzoek voor de andere 99%” opent de deur voor elke investeerder om op de hoogte te blijven en zorgt voor transparantie, betere betrokkenheid, en gelijke communicatie.

Contactgegevens:

Name: Water Tower Research
Email: research@watertowerresearch.com
Job Title: WTR Investor Engagement
Tags:   United States, Wire